zondag 25 augustus 2013

Groetjes van ons

Zo aan het einde van de vakantie wil ik jullie nog een echt zomerkaartje laten zien. Ik heb dit zomerkaartje gemaakt met het nieuwe winterblokje van Joy. Dat kan dus echt...een zomerkaartje met winterpapier. Dit heb ik ervan gemaakt.
 

Ik heb voor deze kaart een vintageplaatje van Nellie Snellen gebruikt. Ik vind dat zij echt super leuke vintageplaatjes heeft. Verder heb ik dus het papier van Joy gebruikt, de teenslippers kocht ik als stansje op markplaats, en de tekststempel en creatable zijn van MD. Het vierkant met de hartjes is een nestabilitie.  Verder heb ik alleen nog een paar plakpareltjes in de hoeken gedaan om het ook weer niet al te druk te maken.
 
 
Hier nog een paar close-ups:

 

Ik wil met deze kaart meedoen aan de volgende challenges:
 
Allemaal nog een hele fijne avond.
 
groetjes Joke
 
 
 
 
 
 

dinsdag 20 augustus 2013

Gefeliciteerd

Ik heb in mijn vakantie lekker wat 3D plaatjes zitten knippen. Lekker ontspannen en wat ook belangrijk is het neemt weinig ruimte in in de auto. Bij het NKU hebben ze een leuke sketch en het thema bloemen dus kon ik mijn plaatjes gelijk gebruiken.
Eigenlijk best wel weer eens leuk zo'n kaartje. Dit is het geworden.
 
 


Wat heb ik gebruikt:
Papier van de action
Roze en heel donker rood cardstock
Nestabilitie romantic rectangles
Borduurstans van Joy 6002/1201
MD stans LR 241
Stempel MD CS 0855
3d plaatje is geloof ik van hobbydols

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
 
 
Ben natuurlijk weer benieuwd naar jullie reacties. Vind het altijd weer heel leuk om deze te lezen.

zondag 11 augustus 2013

Mijn eerste Bestie


Goedemiddag allemaal, na 2 weken heerlijk op vakantie te zijn geweest in Frankrijk ben ook ik begonnen met het inkleuren van een Bestie digi. Woensdagmiddag was mijn zusje hier en hebben we samen zitten kleuren. Best lastig hoor om zo'n bestie goed in te kleuren. Het zijn natuurlijk wat kleine details en om dan goede schaduweffecten te krijgen vond ik nogal moeilijk. Maar ik heb hem toch maar verder afgemaakt en dit is het geworden.
 
 
Ik heb er een zonnige zomerkaart van gemaakt. Ik weet even niet meer van welk merk het papier is maar het heeft mooie oranje, gele en groene tinten wat ik wel mooi vind voor de zomer. Verder heb ik twee verschillende soorten lint gebruikt, vlinders zijn van Stampin Up (geleend van Aartje), takjes zijn van MD, verschillende soorten bloemen, vlinder bedeltje en wat plakparels.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze Bestie vinden.
 
Hier nog even een close-up
 
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij:
 
Een goede zondag verder.
 
groetjes Joke