vrijdag 29 juli 2016

Bloemenkaart

Vandaag laat ik een vrij eenvoudige kaart zien. Een kaart van 13,5x13,5 met wit en roze cardstock, zonder designpapier.
Het mooie grote vierkant in het midden is van Noor 6002/0480 en het plaatje erop van Gerda's Hobbyshop. Aan de linkerkant een mooi stukje kant met daarop het parellint van Gerda.


Verder heb ik nog de bloemen van MD en Joy gebruikt. Ook de vlinder is van Joy.Ik laat deze kaart meedoen bij:

maandag 25 juli 2016

Tweede geborduurde kaartje

Gisteren mijn tweede geborduurde kaart van de vakantie even afgemaakt. Weer een heel ander kaartje maar wel weer een heel zonnig geheel. Als je zo als wij op de Veluwe wonen is het altijd weer heerlijk om op het strand te lopen, schoenen of slippers uit en dan langs de branding lopen net als deze kinderen. Heerlijk hoor.
 Je krijgt wel een heel ander soort kaartje vinden jullie niet met zo'n borduurwerk erop. Sommige zullen dit heel erg waarderen en andere misschien helemaal niet.

Ook dit borduurpatroon komt het het Hobbyjournaal en het plaatje is van Nellie Snellen.
Verder spreekt zo'n kaartje helemaal voor zich denk.


Nog even een close-up!


Met dit kaartje doe ik dan weer mee bij het Ons borduurkaarten blog

zaterdag 23 juli 2016

Strandkaartje met een borduurpatroontje

Wij zijn gisteren terug gekomen van een heerlijk weekje vakantie in Zeeland. Wat hadden we een prachtig weer na al die weken dat het zo wisselvallig was. Wij hadden geen drupje regen...heerlijk. Dit kaartje past dus ook helemaal bij de vakantie.

Ik had thuis al wat borduurpatroontjes zitten prikken uit het Hobbyjournaal wat ik laatst eens won. Ik vind het heerlijk om dan in de  vakantie heerlijk onder de parasol te gaan zitten borduren. Thuis doe ik dit eigenlijk bijna niet meer maar wat is dit eigenlijk heerlijk ontspannend. Vanochtend heb ik het kaartje met het eerste borduursel maar even afgemaakt (het kaartje lag al voor het grootste deel klaar).Dit is het geworden, geen gewone vierkante kant maar een modelletje waar je als het ware in kijkt.
In het grote vak middenin heb ik papier gebruikt van MD uit het blokje Nautical en een plaatje van vel Mb 0151.  Ik heb ook hier maar weer het schipperstouw gebruikt met daar tussen wat schelpjes (MD Lr230) . Natuurlijk vliegt de meeuw er ook weer en ik heb de reddingsboei van Joy er ook op gedaan.


Op de smalle strook aan beide zijden het touw van MD gedaan Cr0418.


Als laatste het borduurstukje opgeplakt met daartussen enkele plakparels. Ik vind hem zelf wel heel erg leuk geworden hoor. Vinden jullie dit ook?

Ik laat dit kaartje meedoen bij:
Borduurkaarten blog - vakantie
MD Divas
MD - vakantiekaart
do-it creatief - zomer
/craft addiction - vakantie
AnMa creatief - zomerdonderdag 14 juli 2016

Happy Birthday

Ik had nog een verjaardagskaartje nodig en wat is er in deze tijd leuker dan een maritiem kaartje. Ik ben er zelf gek op en vind ze altijd erg leuk om te maken. Dit keer met weer veel spullen van MD en de sketch is weer van:  cheerful sketches


Ik ben begonnen met een krafkaart met daarop donkerblauw cardstock en daarna van MD het designpapier uit het blokje Nautical.
Het plaatje komt van het vel MB0151 en zit in het frame van MD Lr 0327.


Natuurlijk mag de meeuw Cr 1279 hier ook niet ontbreken. In de hoek een stuk schipperstouw van MD Cr 0418. De stempel is van de Xenos.


Natuurlijk ook een leuk stukje schipperstouw en als laatste de strandpaal van MD Cr0418 met eens stukje wit twine er omheen.

Ik stuur deze kaart in bij:

maandag 11 juli 2016

Bruidspaar, van harte

Vandaag heb ik even lekker een kaartje zitten afmaken. Ik heb nu lekker vakantie dus ook even tijd om een kaartje te maken. Ik wilde een kaartje maken met de sketch van: cheerful sketches.
Ik had nog een stukje papier over van het label dat ik vorige week liet zien en dit laatste stukje wilde ik even opmaken. Op zoek naar een plaatje wat hier goed bij zou kleuren en die vond ik tussen de plaatjes van Syta met de zwanen.


Om het plaatje van de zwanen heen zit de mooie ovalen mal van Joy 6002/0258. Onder het plaatje nog de twee kleine jonge zwaantjes van MD Lr 0408 en een mooie organza strik met een parelbrad.


Omdat ik deze zwanen zo leuk vind voor een bruidspaar of voor bv een 40 jarig huwelijk heb ik deze leuke banner  (6002/0386) van Joy met tekst (6002/0410) erop gedaan. Deze heb ik wat verhoogd opgeplakt.


Dit is een kaartje geworden voor de voorraad. Ik heb nog een heel klein stukje designpapier over waar is eventueel nog een 40 of 50 uit kan halen. Dit bewaar ik maar bij de kaart. Wie weet hebben we er snel weer eentje nodig. Onder de tekst kan ik dan nog een hartje schuiven met het aantal jaren erop.

Ik stuur dit kaartje in bij:

Hoera 3 jaar

Vandaag weer een kaartje met een DDD mal en dit keer dezelfde als de vorige keer alleen is het nu een hele andere kaart geworden. Een kinderkaart voor ons jarige nichtje dat 3 jaar werd. Natuurlijk in de meisjeskleur roze.


Het gebruikte papier is dit keer van Nellie Snellen en ligt al een hele tijd in huis. Het plaatje is van  "The Hobby House". Een lief meisje met een mandje vol met bloemen en een konijntje in haar arm. Boven het plaatje een satijnenstrik en wat kleine pareltjes op het plaatje.


  
Aan de rechterkant de ballonnen van MD en de tekst "slingers en ballonnen" van Eline. Aan deze kant ook het schattige konijntje van MD met daarbij ook twee vlinders


Links een grote houten 3 die ik wit heb gemaakt en weer een tekst van Eline. Als laatste ook aan deze kant twee vlinders en een paar bloempotten met bloemen erin van Joy.
De kaart werd heel erg leuk gevonden door de jarige en haar ouders.

Ik stuur deze kaart in bij:

woensdag 6 juli 2016

Hartelijk gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd........waarvoor? Afgelopen maandag is onze dochter 21 jaar geworden en sinds vanmiddag heeft zij ook nog eens een baan!!!! Jullie weten vast nog wel dat ik laatst dat leuke melkpakje liet zien toen ze afgestuurd was aan de Pabo en gisterenavond heeft ze haar bul mogen ondertekenen. Rede voor heel veel vreugde en dankbaarheid hier bij ons en natuurlijk een felicitatie waard of niet? 

Ik heb dit leuke label voor haar gemaakt.


Ik vond nog een leuk restje papier in mijn bak wat hier mooi bij dit plaatje past. Ik denk dat het van Maja is maar dat weet ik niet zeker. Gecombineerd met blauw en groen cardstock. Het plaatje is weer van Gerda.


Een mooie bloementoef met blaadjes en een stukje touw in de hoek met daarboven op een labeltje van Aurelie het cijfer 21 van MD Lr1282. 
Onder het plaatje is het mooie vierkant van Noor 6002/0480, langs het plaatje een randje parels met daarop een vlinder van Joy uit de "one of kind spring" serie.


Natuurlijk een mooi stukje kant onder het plaatje langs.
De tekst van Crealies gestempeld op een ronde met stiksteekje van aurelie.


Nog een groene vlinder en het geheel afgemaakt met een stukje kant, crispylint en een stukje satijnband.
Gerlise vond hem weer geweldig leuk en hij staat hier op het dressoir te pronken tussen al haar kadootjes. Ook staan er veel zelfgemaakte spulletjes bij die de kinderen uit haar klas voor hebben gemaakt (o.a een bloempot met zelfgemaakte bloemen op een rietje, zelfgemaakte sleutelhangers, foto's van kinderen op een kaartje). Helemaal leuk dus.

Ik stuur dit kaartje in bij:


maandag 4 juli 2016

Happy Birthday

Vandaag laat ik jullie nogmaals een kaartje zien met een DDD mal. Een heel zomers kaartje en ik vind hem zelf wel heel erg leuk geworden. Dit keer in wat aardetinten en een vleugje oranje. Het designpapier is van Maja en komt het blokje "Walking in the forest". Het leuke plaatje met de cocktails is van Syta. De meeuwen zijn zowel van Joy als van MD.

De kleine rondjes achter het plaatje kregen we op de Knotsgekke kaartendagen en zijn best leuk op deze kaart. Ze zijn van Joy. De tekst heb ik gestempeld met een stempel van Aartje (geen idee waar hij van is) en hij staat op een stans van Aurelie met een stikrandje.


De cocktail glaasjes zijn van Joy en de strandpaal van MD.