zondag 27 oktober 2013

Kerst

Ik ben van de week maar weer eens aan een kerstkaartje begonnen. Hierop heb ik dit keer veel produkten van MD gedaan.
 
Wat heb ik allemaal gebruikt:
- plaatje MD
- ronde creatable MD
- uithangbord MD
- auto MD
- papier Joy winter
- plakparels
- gesso
- emblissement
- lint
Alle randjes heb ik bewerkt met distressinkt en ik heb de naaimachine er nog even bijgepakt om een leuk gestikt randje te maken.
 
Even nog een close-up
 
 


Ik wil graag meedoen aan de volgende challenges:
 
 
 
 maandag 21 oktober 2013

Nog maar eens een winterkaart

Wat een schitterend papier is dit toch van Joy. Ik werk hier heel erg graag. Vind dit zelf van die prachtige kleuren. Ik heb dit keer zelf de sketch verzonnen en vind dit een erg leuk geheel geworden. Het plaatje van Gerda's hobbyshop past ook bij dit papier weer perfect.
 
 
Deze kaart heb ik gecombineerd met glanzend, zilverkleurig papier (de vorige keer deed ik het met teal blauw en kraft). Vorig jaar won ik deze borduurstans van Joy en jullie weten hoe leuk ik het vind om ook mijn hobby borduren te combineren met het kaarten maken. Na het stansen heb ik deze mal eerst geembost en met stazon inkt teal bewerkt voordat ik begon met borduren.
 

 
Op de borduurstans heb ik nog kleine strassteentjes geplakt. Verder zit er onderin de hoek ook een stans van Joy en de zilveren ijskristal is ook van hen. Onder deze ijskristal zit een kristal van MD. Ik vind deze twee wel leuk om met elkaar de combineren. Ook heb ik nog het notitieblaadje van MD gebruikt die ik even geleend had van mijn zus Aartje. Als laatste nog wat ijskristalletjes gestempeld en om het plaatje heen wat glimmertjes gemaakt met stickels.
 
Met deze kaart wil ik meedoen bij:
 


zondag 13 oktober 2013

Mannenkaart - Gefeliciteerd

Ik ben maar weer eens aan de slag gegaan met een mannenkaart. Bij het NKU hebben ze een hele leuke sketch met als thema mannenverjaardag. Ik heb voor deze kaart het mooie papier en de mooie stempels van Eline's beach house gebruikt. Wat is dit een mooie serie en wat kun je veel kanten mee op.

 
 
Het plaatje is van Gerda's hobbyshop en past precies bij dit papier. De wolkjes zijn van Joycrafts en het labeltje met de tekst zijn van MD. Het rondje onder het plaatje is van Nellie Snellen. Onderaan de kaart heb ik nog een soort visnetten gemaakt en dit heb ik afgekeken bij Tineke. Zij maakt ook regelmatig van die superleuke maritieme kaarten.


 
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij de challenge van:
 
 
 

donderdag 3 oktober 2013

Winterkaart

Op deze prachtige, zonnige najaarsmiddag laat ik jullie een winterkaart zien. Ik heb deze kaart gemaakt n.a.v de sketch bij:Stamps & fun. Het stempeltje is er één van Cuddly buddly en wel een Toby Tumble. Dit zijn van die super schattige beertjes.
 

 
Wat heb ik verder nog gebruikt:
designpapier van Joy
kraft
ijskristal van Joy
hoekje van Joy
sneeuwpop van MD
plakpareltjes
 
 

Helemaal lief toch?
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij: