zondag 29 mei 2011

Sarah Kay

Hier een leuke verjaardagskaart van onze dochter Alinda. Zij heeft een leuke stempel van Saray Kay uitgezocht om in te kleuren met de aquamarkers. De sketch die ze gebruikt heeft is van Hobbystempels en het gebruikte papier van Magolia. Zij heeft met de hand stiksel gemaakt op het papier. Erg knap gedaan vind ik. Verder versierd met hartjes, een strikje en een grote bloem. Ze wil graag via mijn blog weer eens meedoen aan een aantal challenge en wel:
hobbystempels.blog - sketch
deknutselkaart.blog - iets met naald en draad
http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.com/

vrijdag 27 mei 2011

It's your birthday

Dit keer eens een verjaardagskaart gemaakt voor een jongen. Ik heb gebruik gemaakt van Edwin met de vlinder. Echt een leuke stempel vind ik. De sketch is van http://hobbystempels.blogspot.com/ Ik had hier al eerder een kaart meegemaakt en vond deze sketch zo leuk dat ik hem nog een keer wilde gebruiken.  Met deze kaart wil ik dan ook meedoen aan hun challenge.
Verder wil ik met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.com/%20-%20verjaardagskaart
http://itsamagnoliachallenge.blogspot.com/
magnoliamaniachallenge - favorite colours

woensdag 25 mei 2011

Veel Geluk

Hallo allemaal, een paar weken niets van mij gehoord maar dan nu eindelijk weer een kaart gemaakt. Dit keer eens een kaart zonder stempel maar met een vintage plaatje van Pion. Erg mooie plaatjes vind ik en ik zag bij andere ook kaarten met dit soort plaatjes en dat wilde ik ook eens proberen. Hij is echt wel leuk geworden vind ik zelf. Ik heb de multi frame van Nellie Snellen gebruikt  en deze is me mooi zeg... gekregen voor moederdag en ik ben er erg blij mee. Ook de vlindertjes zijn van Nellie Snellen.  Onder het plaatje een servetje gedaan wat goed past bij dit soort kaarten.
Een leuke bloem erop en met een creatable van Marianne Design nog wat graantjes erop gedaan. O ja ik heb dit keer ook de naaimachine uit de kast gehaald en twee vierkanten doorgestikt. Grappig he... naaien op een kaart. Geeft toch weer iets een ander oog aan zo'n kaart. Een leuk hart met veel geluk erop gestempeld en ik was helemaal tevreden.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van de http://deknutselkaart.blogspot.com/ Hier moest je iets maken met naald en draad.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en zie uit naar jullie reacties.