maandag 30 juli 2018

Zomerkoninkjes

Wat is er in de zomer lekkerder dan aardbeien. Kunnen jullie daar ook zo van genieten? Ik heb er met een plaatje van Syta en de mooie ticketmal van studio light een verjaardagskaart mee gemaakt.
Mijn favoriete papier van Maja met de aardbeitjes erop past hier natuurlijk heel mooi bij.Wat heb ik nog meer voor materialen gebruikt: mal van creative expressions onder het plaatje, daarachter een rand van Ali, aardbeien van Joy en op het label wat je eruit kunt trekken nog de mooie tekst van Joy.


Ik laat deze kaart meedoen bij:
maandag 23 juli 2018

Zonnebloemen

Nu het echt hoog zomer is heb ik een kaart met zonnenbloemen. Ik maak niet zoveel op het moment maar soms is het binnen gewoon even lekkerder dan buiten en zo maakte ik deze kaart. Toen ik laatst een paar dagen bij Aartje was ben ik daar even naar een marktje geweest en daar stond een leuke hobbykraam en vond ik verschillende leuke vellen met plaatjes van Nellie Snellen en o.a. één met allemaal plaatjes met zonnenbloemen.

Voor deze kaart gebruikte ik de sketch van De Egel. Het achtergrond papier is van Syta en is precies hetzelfde als de achtergrond achter de zonnenbloemen. Het gele papier won ik twee weken geleden bij het KIC blog en is van craft sensations. De doily achter het plaatje is van Nellie Snellen (al een oudje), tekst van MD en als laatste een mooie gele strik.


ik stuur dit kaartje in bij:

zaterdag 21 juli 2018

Zomers flessenlabel

Op deze mooie zomerdag laat ik maar een heel zomers label zien. Leuk voor een jongvolwassene die jarig is en nu een wijntje mag drinken.


Het label is natuurlijk van DDD met daarop een plaatje van Syta. Ik weet even niet van welk merk het designpapier is. De tag, de tekst en de cocktailglaasjes zijn van Joy.  Ook de mooie blauwe Noor mal zit weer onder het plaatje. Vinden jullie deze kleuren ook zo mooi bij elkaar, dat zachte blauw en dat lime. Echt zomers niet?


Sorry dat ik niet veel bij jullie langs kom maar ik zit met dit mooie weer niet zo vaak op mijn blog en mijn hobbykamer als 's winters. Soms kijk ik ze op de Ipad buiten nog wel snel even langs.

Ik stuur dit kaartje in bij:


vrijdag 13 juli 2018

Er is er 1 jarig Hoera Hoera!

Vandaag maar een kaartje voor een klein meiske wat 1 jaar werd. Ik heb hiervoor de koala beer van MD gebruikt. Deze vind ik toch iets gemakkelijker dan de muizen hoor.
Ook hiervoor gebruikte ik weer wat restjes papier en dit keer uit het blokje Summerfun.


De grote koala klemt zich vast aan het cijfer 1 van DDD. De tekst is weer van Eline EC0138 en ook de ballonnen PP1401 en het kleine hartje zijn van MD. 
De grote witte cirkel onder het plaatje is ook van MD en wel CR1360.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:
http://mariannedesign.blogspot.com/2018/07/challenge-206.html

Vandaag kreeg ik ook mijn gewonnen pakketje binnen van KIC. Mooi blokje papier met daarbij wat embellisments
sterkte

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien wat ik gemaakt heb nav de sketch bij cheerful sketches challenge. Ik heb er maar een Sterkte kaartje van gemaakt van die heb je nogal eens nodig. Laatst kocht ik in de aanbieding bij Gerda dit mooie Maja papier en ik vond er dit plaatje bij wat er precies bij past. Het leuke takje in de hoek leende ik van Aartje en de rand horizontaal onder het plaatje komt van Ali.
Ik heb een nieuwe computer en ik weet even niet waar ik het fotobewerkingsprogramma kan vinden wat ik op mijn vorige computer had. Sorry ik kan hem dus niet bijsnijden. Heb hier niet echt handig in dus maar eens aan mijn dochter vragen of die weet ik hoe dat er weer opkrijg.


maandag 9 juli 2018

ferrero doosje

Afgelopen zaterdag hield onze dochter haar verjaardag en tegelijk vierden we dat zij geslaagd is voor haar opleiding als gymdocent. Natuurlijk wilde ik iets leuks maken en toen ik de challenge bij Hobbyvision zag wist ik dat het dit moest gaan worden.

Ik heb hiervoor mijn favoriete merk papier gebruikt Maja enjoying outdoors. Verder spreekt het wel aardig voor zich denk. Een mooie vlinder van de action, een wat grotere bloem en drie kleine labeltjes en die komen ook bij de action vandaan "craft sensations". De stempels erop zijn van Crealies.Best een leuk klein kadootje. Echt iets om vaker te maken.

Ik loop heel erg achter om bij jullie te komen kijken maar ga daar vanavond even proberen verandering in te brengen. Ik denk niet dat ik overal op kan reageren maar even goed rondkijken doe ik zeker.