vrijdag 20 december 2013

Gehaakte potten

Goedenavond, ik wil jullie even iets heel anders laten zien. Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met het haken met spagettiband. En wat was dit leuk om te doen. Het resultaat is helemaal geweldig vind ikzelf. Eergisteren hebben ze onze nieuwe meubels gebracht en nu staan de potten prachtig op het dressoir. Kijk maar
 
 
Om de potten heen heb ik wat tomatenband gedaan en hieraan wat houten hartjes en sterretjes vastgemaakt. In de hoogste pot staan een paar leuke takken.
 
Zaterdag was het hier bij ons winterfair in het dorp en daar zag ik deze leuke kerstbak staan. Helemaal leuk nu ze samen op het dressoir staan.
 
En om jullie dan even een stukje van het geheel te laten zien
Jullie snappen dat ik nu zit te genieten op de bank van mijn nieuwe spulletjes. Alles is nog wel niet helemaal compleet maar daar wordt aan gewerkt.
 
Iedereen hele fijne en gezegende dagen toegewenst.
 
groetjes Joke


maandag 16 december 2013

Mijn laatst gemaakte kerstkaart

Deze kaart heb ik gemaakt van wat spulletjes die ik laatst won bij Tineke van der Linden. Het is een stempeltje van MD (een snoesje) en het kruis is een creatable van MD. Ik vond het wel leuk om deze twee samen te combineren. Ik heb weer het blauwe papier van Joy gebruikt. De sketch is van het freubelhonk. Op deze kaart heb ik verder nog gebruikt: parels van MD (sterren), takjes en label van MD, glitters en een bloem. Zoals jullie wel zien heb ik alles in het blauw gehouden. Dit omdat dit de opdracht was bij het challenge blog van MD.
 

 
Ik wil deze kaart nog mee laten doen bij:
http://abc-challenge.blogspot.nl/
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2013/12/anything-goes-with-your-marianne-design.html

Ik ben op het ogenblik niet veel op het blog te vinden. We krijgen van de week onze nieuwe meubeltjes dus het is op het moment kasten leegruimen en uitzoeken. Na nieuwjaar hoop ik weer iets vaker bij iedereen langs te komen.

groetjes Joke


vrijdag 13 december 2013

Een voorspoedig Nieuwjaar

Ik was vanmiddag mijn kerstkaarten aan het schrijven en kwam er toen nog een paar tegen die ik nog niet aan jullie heb laten zien. Deze kaart is betrekkelijk eenvoudig. Ik heb voor deze kaart het papier van Joy gebruikt uit twee verschillende blokjes en ook het frame waarin het plaatje zit is van Joy. Een prachtig frame is dit. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop, de tekst van MD, het hert van Tim Holtz als ik het goed heb. Verder als versiering wat houten sterretjes, lint en plakparels.
 
 

 
Ik wil met deze kaart nog meedoen bij:
 
Nog een hele fijne avond.
groetjes Joke


woensdag 4 december 2013

Kerst

Vanavond een kaartje waar ik best een tijdje mee bezig ben geweest. Jongens wat was me dat een meten en een snijden. Al die kleine stukjes....maar goed het resultaat mag er best wel zijn.
Het is een kaartje wat ik gemaakt heb n.a.v. een opdracht bij het Het Hobbyjournaal. Hier hadden ze deze sketch en er moest een plaatje of stempel van Nellie Snellen op. Dit heb ik ervan gemaakt.
 
 
Ik ben begonnen met donkergroen cardstock, dit heb ik gevouwen in het juiste modelletje. Toen begon het meten en snijden van de verschillende stukjes. Ik gebruikte nog wit cardstock en designpapier van Maja Design. Op de voorkant zit: een plaatje van Nellie Snellen, ijskristallen van Joy en van de Xenos, takjes van MD een kanten bloem en wat wit kristallen meeldraden.
Aan de binnenkant: vogeltje en vogelhuisje MD, label van MD en wat gekregen blaadjes. Als laatste hier en daar wat plakparels en houten sterretjes. Met een mooi lint kun je de kaart dichtmaken.
 
Wat vinden jullie hiervan? Hij staat bij mij op de schouw nog even wat te pronken voor hij op de bus gaat.
 
Ik wil graag meedoen bij:
 

maandag 2 december 2013

Van harte

Vandaag even geen kerstkaart maar een mannenkaart. Ik vind het maken van dit soort kaarten op het moment echt een uitdaging en mijn bakje hiervoor was leeg dus maar even aan de slag met iets nieuws. Op mijn verjaardag kreeg ik van Aartje hiervoor wat leuke materialen en die heb ik hierop verwerkt. Dit is het geworden.
 

 
Ik ben begonnen met een witte kaart met daarop kraftpapier. Daarna het designpapier van Joy Bricks. Daarna heb ik weer wit cardstock gebruikt met daarop ook papier van Joy Back in time. Hierop designpapier van Studiolight en ook een plaatje van studiolight op een nestabilitie romantic rectangles. Als extra versieringen gebruikte ik radertjes, plaatjes uit de mini albums van studiolight, het zakhorloge van Joy, de boot en de tekstlabel van MD en wat knoopjes van touw.
De sketch die ik gebruikte is van nku. en met deze challenge wil ik dan ook graag meedoen.
Verder wil ik meedoen bij:
 
Ik vind deze kaart heel geslaagd en jullie? Zo leuk om van verschillende merken en papierblokjes één geheel te maken.
 
Groetjes en nog een hele fijne dag. Ik won bij Tineke nog een verrassingscandy dus ik ben benieuwd wat er deze week gaat komen.
 
Joke