maandag 21 september 2015

Trouwkaartje

Vandaag kom ik voor de tweede keer met een kaartje. Voor aanstaande vrijdag heb ik trouwkaartje nodig en dit is het geworden. Ik wist eerst toch niet wat ik zou gaan maken maar toen zag ik op het blog van Gerda's Hobbyshop opeens twee hele mooie voorbeelden langskomen en gelijk wist ik het; dit moet het worden. Ik heb het dus niet helemaal van mezelf, heb het een klein beetje nagemaakt zeg maar.
Begonnen met wit cardstock en daarop blauw. Designpapier is zowel van de Action als het Maja Design papier. De mooie stans waarin het plaatje zit is van Nellie Snellen, het plaatje van Gerda's Hobbyshop en het volkswagenbusje van MD. (weten jullie nog mijn oproep voor dit busje.....Giny reageerde al heel snel en twee dagen later lag hij al bij mij op de mat. Super bedankt Giny.)


Natuurlijk moet er op een trouwkaart veel kant en lint en dat heb ik ook gedaan. Onder het plaatje door (met daarover heen weer organza lint) en bovenin een grote strik met een mooie parelbrad vastgezet. In de andere hoek een zilveren hoekje.


Natuurlijk ook een mooie bloementoef met wat meeldraden en parelstekers en daar tegenaan een organzastrikje met een groot hart eraan. Ook op het busje twee grote parels.


Best een heel mooi geheel geworden zeg ik zelf. Volgende week heb ik nog een trouwkaart nodig en dat wordt weer net zoiets alleen dan in het roze.

Ik wil deze kaart insturen bij:

Sterkte in de herfst

Ik vind mijn nieuwe herfststansen van MD zo leuk om mee te werken dat ik nog maar een kaartje ermee gemaakt heb. Dit keer een kaartje met Sterkte erop. Op het papier na zijn alle materialen van MD. Het designpapier is "Walking in the forest" van Maja, en wat blijft dit schitterend papier.
Ik denk dat ik er verder niet zoveel over hoef te vertellen het spreekt allemaal wel voor zich denk ik.
Ik wil deze kaart insturen bij:


zaterdag 19 september 2015

Van harte beterschap

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien met vooral MD spullen. Ik heb deze mal (de Lr 0137) al een hele tijd liggen en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik er nu mee moest maken. Ik wist niet hoe ik het zou aanpakken. Maar nu heb ik toch net zolang internet afgezocht totdat ik het wist. Dit is hem geworden en ik vind hem zelf prachtig.

 
Ik heb geen designpapier gebruikt alleen crème papicolor en blauw cardstock. Het plaatje is van een vel van Mattie nr 0155. Ook het losse vlindertje zit op dit vel. In de puntjes van de stans zitten nog een aantal kleine pareltjes.

 
Verder gebruikte ik het eekhoorntje Cr 1340 en de paddestoelen Cr 0372 en nog wat plaatjes van vallende bladeren en bramen ook van het vel 0155.
De tekstlabel is van Joy.


Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
MD kreadivas
MD divas
KIC
K&K


 

woensdag 16 september 2015

Herfst

Vandaag een herfstkaartje voor de een jarige. Gemaakt met het mooie Maja Designpapier "Walking in de forest en Coffee in the arbour". Deze mooie sketch die ik gebruikt heb is van Noor & Zo, en het plaatje vond ik op internet en heb ik geprint op stempellinnen van Joy.Onder het plaatje heb ik wat herfstbladeren geplakt met daarop het konijntje (beiden van MD). Boven in de hoek een soort bloem van jute wat ik bij de Xenos tegen kwam en onder het plaatje zit nog een ronde mal van Nellie Snellen.


Met een stempeltje van Eline nog een tekst gestempeld.
Onder het plaatje door zit nog een mooi stukje organza lint en onderin de hoek een strik van organza.

 

Als laatste een vlaggenlijn van Joy. Ik heb er geen tekst opgezet maar heb ook hier de herfstbladeren geplakt en dit vast gezet op een stukje lint.

Ik wil deze kaart graag insturen bij:

vrijdag 11 september 2015

zomerse kaart met geborduurde hoekjes

In onze vakantie in Zwitserland heb ik verschillende dingen zitten borduren en dit is één van de kaartjes geworden. Een kaartje wat ik naar onze oude buurvrouw stuurde voor haar verjaardag.
 
 
Ik heb dit patroontje uit één van de bladen van Gerda's Hobbyshop overgenomen en heb drie kleuren borduurgaren gebruikt; geel, groen en een zilverkleurige draad. Onder het plaatje (wat van Gerda's hobbyshop komt) groen cardstock en een restje designpapier wat er mooi bij pastte. Daar weer onder een vierkant van geel en groen cardstock. De vierkantje zijn bijna allemaal stansen van Aurelie.  Aan de uiteinden van geborduurde randjes nog een paar parels maakte het geheel af.
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 


woensdag 9 september 2015

Happy Birthday

Goedenavond ik kom vandaag toch noch maar een keer met een maritieme kaart. Een verjaardagskaart voor de buurman die volgende week jarig is. Nu heeft hij een sloep waar hij in de zomer altijd lekker mee op vakantie gaat dus moest zoiets gaan zoeken. Tussen mijn plaatjes van Gerda's Hobbyshop vond ik dit plaatje en ik heb verder de sketch gebruikt van Scrap en cards.
 
 
Ik ben begonnen met creme cardstock, daarop kraft en daarna designpapier van Studio Light.
Onder het plaatje een rand die ik maakte met mijn Martha Stewart pons (wat is hij mooi en waarom gebruik ik hem zo weinig?) en daaronder een strook die ik door een embossingfolder van Stampin Up haalde. Als afwerking voor de bovenkant verschillende parels, het roer en de meeuw van Joy, stukje jute lint en een stempel van papermania.


 
Voor de onderkant gebruikte ik wat tierlantia, echte schelpjes en de boot van MD.
 
 
Toch weer erg leuk vind ik zo'n easelkaart. Ik was zo lekker hiermee bezig dat ik er gelijk nog één heb gemaakt met dezelfde sketch maar in heel andere kleuren. Het werd een echte herfstkaart en die zal ik binnenkort laten zien.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij: