dinsdag 28 augustus 2018

Happy Birthday

Vandaag op de valreep (ik zie net dat hij afloopt vanavond) nog een kaartje met de sketch van cheerful sketches
Zoals jullie weten won ik laatst de moodboard challenge van JoyCrafts en kreeg ik de mooie kerstserie toegestuurd. Nu is dit papier (Silent Night) zo mooi dat ik er ook iets anders mee wilde maken. Zo maakte ik een leuke verjaardagskaart voor mijn schoonzusje die aanstaande zaterdag jarig is.


Eigenlijk is alles op deze kaart van Joy, zoals het plaatje, het woord Happy Birthday, border circles, vierkant onder het plaatje en de takjes onder de bloementoef. Afgewerkt met een mooie strik met een mooie brad erin en een leuke bloementoef.

Zo dat was snel even een berichtje nu eerst maar snel weer aan de huishoudelijk taken.

Fijne dag allemaal.

maandag 27 augustus 2018

Lekker kopje thee met cake

Vandaag wil ik een felicitatiekaart laten zien die ik maakte nav van de opdracht bij De Egel (BINGO roze-gebak-bloemen) Ik zie dat ik ook het rijtje thee-doily-roze kan gebruiken.


Het schitterende papier is van Maja en ook het plaatje hoort hierbij. De ovaal is van JoyCrafts, de doily en het randje weet ik even niet van welk merk ze zijn. Een mooie strik met bedel, wat bloemen en plakparels maken het geheel af.

Ik ben op het moment niet zo heel veel op het blog te vinden. Ik kom af en toe even langs.....maar dat gaat wel weer veranderen nu het weer wat anders wordt hoop ik.

maandag 20 augustus 2018

Winter

Ik won begin augustus bij Friends of Joycrafts een hele mooie prijs. Met deze nieuwe producten moest ik ook twee kaarten maken. Dat was helemaal geen strop want je kunt hier alle kanten mee op. Ik begon met twee kerstkaarten en 1 ervan wil ik hier laten zien.

Voor deze kaart gebruikte ik de sketch van knutsels en kadootjes.  Het papier komt uit de set van Joy Crafts "Silent night", de vertikale strook is van de Mix&Match serie en heet Border Star nr 6002/1087. De sterretjes zijn voor een deel los zodat je ze mooi om kunt vouwen. Dit is vooral leuk als je dubbelzijdig papier gebruikt. Het ronde plaatje komt van Gerda's Hobbyshop en daar omheen zit de mooie ronde mal van Joy "holly wreath with bird". 


 Ik heb deze cirkelstans 2x gestanst zodat ik sommige delen dubbel kon opplakken. Zo heb ik het vogeltje en wat besjes er dus nogmaals in het okelgeel bovenop geplakt. Deze stans is trouwens helemaal rond maar omdat dit op deze manier teveel over mijn plaatje heen viel heb ik hem op twee plekken ingeknipt. Zoals jullie zien is dit ook helemaal geen probleem en past het dus altijd wel ergens omheen. De stans 'Winter" blijf ik altijd erg mooi vinden op een kaart, deze is ook van Joy en wel nr 6002/2033.
Langs de bovenrand heb ik ook nog maar een mooie rand gemaakt en wel nr 6002/0912

Persoonlijk vind ik vooral het papier echt schitterend. Het zijn hele mooie kleuren die ook goed voor een andere kaart gebruikt kunnen worden. Dat laat ik ook nog een keer zien. De border stansen zijn zeker ook mooi maar daar moet je iets meer bij nadenken hoe je die op een kaart gaat plakken. In dit geval heb ik de omgevouwen sterren vast geplakt maar je kunt ze denk ik ook wel iets loslaten. Je weet alleen nooit hoe ze dan vanuit een envelop aankomen bij de ontvanger. 

Joy Crafts.......heel hartelijk dank voor deze mooie prijs. Het ligt nog op mijn bureau dus ik denk dat ik er nog gewoon even mee doorga.

Dit kaartje stuur ik in bij:

maandag 13 augustus 2018

Dierenkaartje

Ik laat jullie zo tussendoor even snel dit leuke dierenkaartje zien. Plaatje is van Gerda, het papier was nog een restje en ik denk dat dit van Maja is. Ik heb het bruine papier iets gecombineerd met een blauw/groene cardstock en bloem omdat ik het anders al snel wat saai vind. (ik ben zelf helemaal niet van bruintinten namelijk) 


Hier en daar wat plakparels, een mooi stukje kant, het takje heb ik al eens bij Aartje gestanst en heb geen idee van welk merk hij is (wel een hele mooie overigens). De boomstam en de potten zijn van JoyCrafts uit de serie ├Âne of a kind spring".

Ik laat dit kaartje meedoen bij:

zaterdag 4 augustus 2018

Beterschap

  1. Ik ben nog een keer aan de slag gedaan met de sketch van De Egel. Nu met het mooie papier van Joy “vintage roses” en een vlinderplaatje van Syta.Het woord beterschap en de mooie border zijn ook van Joy. 

Ik heb het geheel afgemaakt met een vlinder uit de Joy one of a kind spring serie en nog een mooie parelrand.
Zo dit was snel even een berichtje want de
 challenge is bijna afgelopen bij de Egel.

Ik doe met dit kaartje ook me bij: