maandag 24 februari 2014

Zomaar...

Anderhalve week geleden won ik bij Crealies van die mooie nesties XXL (nogmaals heel veel dank). Leuk natuurlijk om hier gelijk even mee aan de slag te gaan. Wat een ontzettend leuk modelletje is dit vinden jullie ook niet?
Ik ben begonnen met wit cardstock, daarop lila cardstock en toen het design papier van Studiolight (Janneke Brinkman serie). Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop. Verder gebruikt: taartkleedje, vlinders en vogeltje van MD, bloem van Memory box, zilverkleurig band en bloemen. Een kaartje voor de voorraad en te gebruiken voor iedere gelegenheid.Ik wil met dit kaartje meedoen bij:

vrijdag 14 februari 2014

Voor een hele lieve vriendin

Vorige week vroeg onze dochter om een leuke kaart voor haar beste vriendin. Iemand die altijd voor iedereen klaar staat. Echt iemand die er voor je is als het nodig is. En voor haar heb ik deze kaart gemaakt en onze dochter heeft dit weer op een leuke manier ingepakt.

Ik heb voor deze kaart de mooie mallen van MD gebruikt. Wat zijn dit leuke mallen hé om iets voor die grote meiden te maken. Gerlise wilde graag dat ik hem maakte in het zwart met rood dus vandaar deze kleuren. Een beetje valentijn sfeer!!! Ik ben begonnen met wit cardstock en daarna zwart en rood. Het designpapier is van Forever friends black en gold. Op het designpapier de mooie mallen  van MD. Verder versiert met lint, kant, parels, blaadjes, bloemen, tule en natuurlijk een bedeltje met ook een schoentje. Gerlise schreef in de kaart natuurlijk haar eigen woorden voor deze lieve vriendin. De kaart is ondertussen ontvangen en werd erg gewaardeerd.

Hier nog een close-up:

En dit werd het kado zoals zij het gaf met een DA bon en wat lekkers erbij. Aan het zakje hangt ook nog een lekker reukzakje.

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:

woensdag 5 februari 2014

Happy Birthday

Goedemiddag allemaal, ik wil jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor de vriend van onze dochter. Hij is vandaag 20 jaar geworden. Sjoerd doet de opleiding HTS autotechniek dus moest er iets komen met een auto erop. Ik vond een leuk plaatje tussen de vintagevellen van Gerda's hobbyshop.


Het papier wat ik gebruikt heb is van My minds en past erg mooi bij het plaatje. Verder heb ik groen cardstock en kraft gebruikt. De letters Happy Birthday komen uit een blokje wat ik kreeg van Aartje. Boven het plaatje verschillende radertjes, op de pijl gereedschap van Joy en wat koperen brads. Nog een stukje touw met  gereedschap eraan en zo had ik een passende kaart voor hem. 
Ik kreeg net al een app dat hij hem erg leuk vond.Ik wil deze kaart mee laten doen bij: