maandag 25 februari 2019

Beterschap

Ik heb nog een zelfde soort kaartje gemaakt als afgelopen week. Ook dit kaartje met de sketch van: http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.com/2019/02/februari-challenge.html.
Ook hier in roodtinten met een plaatje van hetzelfde vel van Syta. Aan de zijkant een mooie embellishment met daarin een parel. Verder heb ik de kaart vrij rustig gehouden.Ook dit kaartje stuur ik in bij:

woensdag 20 februari 2019

Hoera, een achterkleinkind

Mijn moeder vroeg laatst of ik een kaartje voor haar wilde maken. Haar broer en schoonzus waren overgrootmoeder geworden. Bijzonder toch? Voor dit soort kaartjes heeft MD een paar hele mooie stansen dus die heb ik gebruikt. Op het moment dat ze het vroeg wist ik nog niet wat het ging worden dus heb ik gekozen voor geel. Echt een baby kleur vind ik.
Als kaartje gebruikte ik de ticketstans van Studio Light en de tekst heb ik op de computer gemaakt.


Verder gebruikte ik van MD:
De kangaroo Col 1446
Babyspeelgoed Col 1421
Papier en hartjesrand van de Action
Organza strik
Parelrand

Ik stuur dit kaartje in bij:
Liefde, gezondheid en geluk

Eindelijk weer eens een kaartje van mijn hand. Ik ben niet heel erg actief op het moment maar nu toch weer iets gemaakt wat ik ook op het blog kan laten zien. Een kaartje gemaakt met de sketch van Cheerfulsketches


Het knusse plaatje van een stapel kussens in warme rood kleuren is van Syta. Het designpapier is van de Action, de tekst van MD en ook de het getal 55 is van MD. Het mooie parellint komt bij Gerda vandaan.

Ik stuur dit kaartje in bij: