vrijdag 27 september 2013

Het is jouw dag

Ik ben de afgelopen weken met wat verschillende kaarten tegelijk bezig geweest en vanmiddag heb ik snel deze verjaardagskaart nog even afgemaakt. Volgende week wordt een neefje van ons 5 jaar en daar heb ik deze kaart voor gemaakt.
 


Dit stempeltje won ik laatst bij Greet van Hobbyhoekje de Linge. Echt een leuk plaatje voor een jochie van 5 jaar en daarom heb ik  hem gelijk maar gebruikt. Ze hebben zelf ook een grote herdershond dus helemaal geweldig. Ik vond het inkleuren van de hond best lastig hoor moet dit nog een beetje leren en ook welke kleuren ik het best met elkaar kan mengen.

 dinsdag 24 september 2013

Van harte gefeliciteerd

Iedereen bedankt voor de felicitaties bij het behalen van het rijbewijs van Gerlise. Vandaag iets heel anders. Ik heb namelijk het hart van Let's get bizzee opgepimpt voor mijn zus haar verjaardag.  En dat vond ik toch nog wel lastig hoor. Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

 
Wat heb ik hiervoor gebruikt:
cheery lynn
wondgaasje
plaatje van Nellie Snellen
vlaggetjes stans van Joy
stukje kant en lint
bloemen
parels
 

 
Ik wil graag meedoen aan de challenge van:
 
 
 

woensdag 18 september 2013

Be proud of yourself

 Gisteren is onze oudste geslaagd voor haar rijbewijs. Een leuke gelegenheid om eens zo'n soort kaart te maken. Ik heb hiervoor een stempel gebruikt van Magnolia. Natuurlijk de auto, en helemaal in het roze. Tegenwoordig krijg je natuurlijk geen roze papiertje meer maar ik vond toch dat hij in het roze moest.

 Het papier is van de action en de bloemen zijn een stansje van Joy. Verder heb ik de nesti romantic recgtangles en een multiframe van Nellie Snellen gebruikt. Het envelopje kreeg ik laatst ergens bij en ik vond het leuk om daar een tekstbriefje in te dien. Ook heb ik ergens van een blog nog een andere leuke tekstdigi vandaan.

 Ik hen dit keer ook de binnenkant een klein beetje gepimpt zodat ik daar een leuke kadokaart van de Hema in kon doen.

Al met al best een leuk geheel geworden vind ik ( ik ben namelijk helemaal geen magnoliafan).

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
AnMa - rond
ge-we - feest
marvelous magnolia - alles mag
dutch magnolialovers - alles mag back in time
knutsels en kadootjes - alles magdinsdag 17 september 2013

Merry Christmas

Dag allemaal, ik heb eindelijk mijn tweede kerstkaartje af. Gaat nog niet zo hard bij mij hoor die kerstkaartjes. Ik heb deze kaart gemaakt nav de sketch bij Ccws. Het papier wat ik gebruikt heb is van Joy (happy holidays) en het stempeltje is van cuddly buddly. Ik vind die toby tumble  wel zo geweldig leuk. Echt schatjes. Ik heb laatst verschillende kleurtjes spectrum noir markers gekocht en daar heb ik dit stempeltje dan ook mee ingekleurd.De kerstboompjes die ik gebruikt heb zijn gekregen dus geen idee waar die van zijn. Natuurlijk heb ik hier een paar kleine sneeuwvlokjes opgemaakt. Verder niet heel veel extra, een stukje lint en wat houten ijskristallen van de Xenos. De tekst is ook een gratis digi die ik eens op iemands blog zag staan.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
http://christmaschallenges.blogspot.nl/

woensdag 11 september 2013

Gefeliciteerd

Aanstaande zaterdag houden mijn schoonvader en schoonzusje hun verjaardag. Voor mijn schoonzusje heb ik een geurzakje leuk opgepimpt. Ik zag dit zakje voorbij komen bij Plony en vond dit zo'n leuk idee dat ik er zelf ook mee aan de slag ben gegaan.
Dit is het geworden.
 

 
 Het plaatje en het papier zijn van PION. De stans onder het afdrukje van Joy, de tekst en de stans en de takjes zijn van MD. Ook de kanten bloemen onder in de hoek zijn van MD. Nog een grote bloem in hoek en verschillende plakparels maken het geheel af.
Niet al te druk en ook qua kleur heel rustig (te rustig misschien) zodat het ook in elk interieur past.
Nog even de achterkant van het zakje.
 
Ik heb nog een aantal verjaardagen deze maand en voor sommige wil ik nog iets leuks maken dus maar snel weer aan de slag.
 
Met dit geurzakje wil ik meedoen bij:
 
 
 
 

vrijdag 6 september 2013

Vintage in de tuin

Als eerste wil ik iedereen bedanken die telkens een reactie plaatst bij mijn kaarten. Heel erg leuk om te lezen. Vandaag wil ik jullie weer een vintagekaart laten zien die ik vorige week gemaakt heb voor een jarige buurvrouw.
Het schitterende plaatje van de meisjes die in de tuin  met hun poesje zitten te spelen terwijl ze een kopje thee drinken is van Nellie Snellen. Daaronder een mooie stans van Joy in donkerrood cardstock. Ook de theepot is een stans van Joy. Onder de bloementoef zit nog een takje van MD. Verder heb ik nog een mooie grote parel in de hoek gedaan en onderin een bloemenstrook van kant. Het papier heb ik eens geruild met mijn zus Aartje en is denk ik van Authentiek of van BoBunny.

Mijn buurvrouw vond hem schitterend en bewaart al mijn kaarten in een groot album. Leuk toch om zoiets te horen.
Ik wil met deze kaart meedoen bij:

maandag 2 september 2013

Een voorspoedig nieuwjaar

Ja hoor eindelijk ben ik ook begonnen met het maken van een kerstkaart. Het duurde even maar met al dat mooie weer had ik er nog helemaal geen zin in. Afgelopen vrijdag met Aartje (mijn zus) naar de Knotsgekke kaartendagen geweest en daar een hoop inspiratie op gedaan. Natuurlijk kochten we paperpads die we dan samen delen. Zo heb je toch veel verschillend papier om mee te werken en blijven er niet hele stapels in je kast liggen.
Dit is mijn eerste kerstkaart geworden.
 

Mijn gebruikte materialen zijn:
Joy paperpad winter
stans onder het plaatje is van Joy
ijskristal is van Joy met daarin een ijskristalplakker van MD
bomen van MD
tekst en mal MD
plaatje van Gerda's hobbyshop
 
De witte boom heb ik door een embossingfolder gehaald en de andere heb ik bewerkt met liquid applique voor het sneeuweffect. De witte boom heb ik ook met foam vastgeplakt zodat je een beetje een 3D effect krijgt.
Ik ben zelf erg tevreden over het resultaat. Deze toch wel warme ijskleuren doen het geweldig goed vind ik.
 

 

Ik wil met deze kaart meedoen aan de volgende challenges: