zaterdag 21 april 2012

Lentekaart

Goedenavond allemaal,
Het lijkt nog helemaal geen lente maar op deze kaart is het echt lente. De afbeelding is een dige van Karen Doodles en de sketch die ik gebruikt heb is van crea miep
Dit is de kaart geworden. Wat heb ik allemaal gebruikt:
design papier - echo park
stempel          - Karen Doodles
multiframe      - Nellie Snellen
plakhartje
bloemen, lint en parelkoord
clippunch       - Nellie Snellen

Nog een paar foto's van dichtbij


Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
crea miep - sketch en veel geel
webshop-anmacreatie - voorjaar
creapaleis - lente
pollycraft challenge - cute critters
de creatieve zebra - lente

dinsdag 17 april 2012

kado envelopje

Goedenavond, welkom weer iedereen op mijn blog. Ik wil jullie dit keer een kado envelopje laten zien. Ik heb hem vrij simpel gehouden maar daardoor niet minder mooi denk ik.

Op het envelopje wat ik gekocht heb bij knutsel en zo heb ik eerst donkergroen cardstock geplakt en daarover heen papier van zuurstokgroen uit het blokje van Bo Bunny serenity. Daarna een multiframe uitgestanst van Nellie Snellen en daar de creatable "lady" van MD opgeplakt. Ook het klimop takje is van MD. Eén enkele bloem en 2 houten hartjes erop gedaan. Lady heb ik nog een ketting gegeven.
Achter het design papier een tag gedaan met daarop een stempel. Aan de achterkant van deze tag kan natuurlijk altijd nog een passende tekst gestempeld worden.
Ik ben weer benieuwd wat jullie hiervan vinden. Geld of een bon in een mooi envelopje geeft toch altijd veel leuker dan gewoon in een witte envelop.

groetjes Joke

donderdag 12 april 2012

Birthday wishes

Goedenmiddag, welkom weer op mij blog. Buiten is het weer prachtig weer en ik heb dit keer een zonnige kaart gemaakt. Lekker in felroze met wit. En natuurlijke het lieve stempeltje Tilda with koala. Ik heb deze al vaak voorbij zien komen en ik vind hem zo lief dat ik op marktplaats ben gaan zoeken naar een afdrukje van dit stempeltje. Ik had hem gelukkig al snel gevonden en ben ermee aan de slag gegaan. De sketch is van Scrap en more.
Prachtig felroze papier dots en stripes van Echopark. Echt heel mooi papier. De creatable is van MD. Eén van de mooiste creatables vind ik zelf.
Wat heb ik verder nog gebruikt:
lint - onder het streeppapier heb ik een doorgeknipt lintje gedaan en de strik heb ik van de hele breedte gedaan
aan de strik hangt een leuk hoedje
hoekemblisshement
verschillende bloemen en meeldraden
roze perlenpen
tekst is van MD - dit heb ik met embossingpoeder gedaan


Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit felroze kaartje vinden. Ik ben er zelf heel tevreden mee.

Ik wil graag meedoen aan de volgende challenge:
jus tmagnolia - alles mag
scrap en more - sketch
magnoliacards - roze en wit
de creatieve zebra fotoinspiratie
allsortschallenge - kleurenbingo
totally tilda - happy birthday

dinsdag 10 april 2012

Hollands glorie

Goedenmiddag allemaal,
Allereerst wil ik iedereen weer eens bedanken voor alle leuke reacties die ik krijg. Ik waardeer dit enorm. Heel leuk om te lezen iedere keer.

Dit keer een iets eenvoudiger kaart. Een stempel uit de serie Dutch design van MD. Ik heb dit stempeltje natuurlijk gecombineerd met de kleuren rood, wit en blauw.De rand is met een randpons van Martha Stewart gedaan. En de tulpjes zijn van joy. Deze kreeg ik van Irene (een blogmaatje) n.a.v een mailtje van mijn kant of zij voor mij deze tulpjes wilde uitstansen. Geen probleem bij haar. Super Irene, bedankt. (dat huisje gaat denk ik niet lukken -  wat een werk zeg)

Verder een stukje lint en een stukje kant erop gedaan, een servetje en wat plakparels en als laatste een mooi zilveren hoekje. Een frisse hollandse voorjaarskaart.

Ik wil met deze kaart meedoen bij
http://hobbynu.nl/. Het thema is Nederland.
anmacreatief - voorjaar
everybody-art-challenge - voorjaar
                                                

zondag 1 april 2012

Oproep en 3 kaarten

Ongeveer 2 á 3 weken geleden stond er op het blog van zuurstokgroen een oproep of er mensen waren die met de spullen uit hun webwinkel iets leuks wilde maken. Dit wil Corinne (van zuurstokgroen) iedere 3 maanden gaan doen. Ik heb daarop gereageerd en kreeg een envelop toegestuurd met spulletjes erin. O.a een papierblokje, lint, spacers, tags, paperbags en plakparels.
En natuurlijk ben ik hiermee aan de slag gegaan. Eerst vond ik het moeilijk om iets te maken met het papier wat ik gekregen had (ik zou het nooit gekozen hebben) maar ben ermee aan de slag gegaan en wat is het dan leuk om te zien dat je er heel veel kanten mee op kunt. Ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden.
Het zijn 3 heel verschillende kaarten geworden. Het papier wat ik kreeg heet:3-bugs-in-a-rug Blast of.

Op de eerste kaart heb ik een stempel van de Young rebels gebruikt, en ook de rand is van Nellie Snellen. Met de naaimachine verschillende randen gestikt, lint-met-stiksel van zuurstokgroen erop. MD hekje en een paar eigen knoopjes.


Op de tweede kaart, een echte mannenkaart ben ik heel anders bezig geweest. Maar met hetzelfde papierblokje. MD creatables gebruikt, het multiframe van Nellie Snellen, lint-met-stipjes.


Dan de derde kaart. Hierop een stempel van Leane, multiframe van Nellie Snellen, plakparels, spacers, van zuurstokgroen, MD creatable en de tekst van Eline.
Ik heb voor deze kaart de sketch van het NKU gebruikt.


Met deze laatste kaart wil ik dan meedoen aan de challenge van:NKU uitdaging 15.

Een heel lang bericht is dit geworden. Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden. Neem vooral ook een kijkje op het blog van zuurstokgroen. Ze verkopen veel leuke en originelen spullen voor een niet te hoge prijs. Ik zal vast nog wel eens langskomen met dit papier.

groetjes Joke