dinsdag 26 december 2017

Fijne Kerstdagen

Ik laat nog maar een laatste kerstkaartje zien. Gemaakt met designpapier uit een al ouder blokje van Authentique met daarop een plaatje van Syta.


De tekst is MD en dit keer heb ik die gedaan met embossingpoeder. Verder de mooie stans van Ali gedaan die hierbij wel heel mooi past en goed tot zijn recht komt.

Ik stuur dit kaartje in bij:
http://craftyhazelnutschristmaschallege.blogspot.nl/2017/12/chnc-challenge-365.html

Met dit kaartje stond ik in de top 3 bij Scrapplezierdonderdag 21 december 2017

pop-up kaart

Vandaag laat ik jullie een kaart zien waar best veel werk in zat. Het is de leuke pop-up kaart waar Jenine van Hobbyvision een live uitzending mee had. Dit is hem geworden en ik heb vooral de Studio Light serie gebruikt. Je hebt best veel plaatjes nodig die wat bij elkaar passen en dat heb je met deze serie.


Als eerste de voorkant. Papier en plaatje zijn van Studio Light en de sneeuwpop, slee en de sterrenrand zijn van Joycrafts. Die Sneeuwpop was ook nog een werkje hoor hoe je die in elkaar plakt met al die hele kleine onderdeeltjes. De tekst heb ik op de computer gedaan en ik denk dat onder het plaatje een stans is van Crealies.


Als je hem openklapt zie je dit. Ook hier allemaal plaatjes en teksten uit de Studio Light serie.
Maar je kunt het bovenste en het onderste plaatje nogmaals open klappen en dan zie je dit.


Ook hier plaatjes van Studio Light, en de ster is uit snowpaper van MD en is van Ali. De mooie kaarsen zijn van MD.
Het was heel leuk om zoiets een keer te maken maar dit ga je ook niet vaak doen hoor. Dat is echt teveel werk. Deze mooie kaart ging dan ook naar onze getrouwde dochter en schoonzoon.

Ik stuur dit kaartje in bij:

woensdag 20 december 2017

Fijne Kerstdagen

Vandaag een rechthoekig kerstkaartje. Hierbij heb ik een mooie XXL stans van Crealies gebruikt met de stiksteekjes. Deze heb ik op creme cardstock geplakt. Hierop het mooi designpapier van Studio Light uit de Winterfeelings lijn. In de hoek heb ik stencil SL44 gelegd, die snijdt zeg maar een mooi patroon uit je designpapier. Het plaatje komt ook uit deze lijn.


Over het gaatjes patroon een rechte strook bruin geplakt en om het plaatje de mooie sterrenrand van Noor. Natuurlijk kunnen de gestanste herten hier ook niet ontbreken en deze zijn van MD.
Als laatste een mooie organza strik in de hoek, en in de andere wat plakparels en een tekst van MD gestempeld. 


Een prachtige combi van kleuren is dat blauw en bruin vinden jullie ook niet?

Deze kaart stuur ik in bij:
zaterdag 16 december 2017

Goede Feestdagen

Vorige week was Aartje hier weer een dagje om te freubelen en samen zijn we aan de slag gegaan met de sketch van Noor design. Bij beiden wilde het eigenlijk helemaal niet lukken met de papierkeuze. De kleuren combineerden naar ons idee niet helemaal lekker en we bleven verleggen. Ik ben op een gegeven moment maar gewoon gaan plakken en de randjes gaan distressen en toen werd het uiteindelijk toch een heel erg leuk geheel.De gebruikte materialen zijn:
papier Studio Light woodland winter
plaatje Studio Light woodland winter
sterrenrand Joy 6002/2042
sjaal Precious Marieke
banner Joy 6002/0386
tekst MD
rietjes van Syta
organza lint van Ali
sterretjes van Gerda

Ik laat deze kaart meedoen bij:

vrijdag 15 december 2017

Stralend en fijn.....

Ik kom weer heel veel kerstkaarten tekort geloof ik dus dit weekend wil ik er nog wel een paar zien te maken. Dit keer een mooie kerstkaart eens stans van Studio Light. Ik zag bij Geralien dit leuke model waar je aan de voorkant de helft van de stans afsnijd. Door er een leuk plaatje op een stans op te leggen en dan open te slaan krijg je een soort dubbele kaart.


Ik heb gewerkt met wit en groen en een tikkeltje goud. Het plaatje op de voorkant is van Syta en deze heb ik schuin in het vierkant met stiksteekjes van MD gelegd. Op de stans nog wat goudkleurige parels en wat sneeuwsterren met MD snowpaper. De witte voorkant haalde ik eerst nog door een embosfolder met een soort sneeuwvlokken. De mooie kaarsen zijn weer van MD.


Dan de binnenkant.


Ook hier het vierkant van MD met daarop ook een tekst uit de kerstserie van MD. De bomenrand er voor langs is van Ali, de tekstbanner van Joy, en het stukje lint weer van MD. Als laatste nog een gouden ster en een zilveren hoekje geplakt.

Ik stuur deze kaart in bij:
AnMa creatief op facebook
Syta op facebook

De afgelopen tijd ben ik weer aardig in de prijzen gevallen en allemaal met deze kaart


Ik won bij Noor design uk een waardebon (jammer genoeg moest ik daar voor dubbel bedrag bestellen en de verzendkosten van 4,75 kwamen er bij dus dit heb ik niet gedaan. Als je iets wint moet je er niet 15 euro aan kwijt zijn vind ik)
Bij het KIC blog won ik ook een bon om uit te zoeken bij Creapaleis, en bij het Friendship challenge blog won ik ook een bon om iets uit te zoeken. Dat is toch zeker nog eens super, eigenlijk de leukste prijs die je kunt winnen omdat je dan iets krijgt wat jezelf ook graag wilt hebben.

Iedereen een heel fijn weekend en heel erg bedankt voor de leuke reacties die velen van jullie altijd achterlaten.

maandag 11 december 2017

Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar

Vanavond laat ik weer een heel fris kerstkaartje zien. Het papier is een echte kerstserie maar zelf vind ik het eigenlijk meer frisse voorjaarskleuren. Toch maar een kerstkaartje gemaakt en weer is het een schudkaart geworden. Maar wat een gedoe was het ook deze keer weer.


Ik gebruikte de DDD shape art frame label 470.713.142. Het plaatje is weer van Gerda en om het plaatje zit een ronde stans van Aureli. Als schudmateriaal heb ik nu kleine groene korreltjes gebruikt.
De sterrenrand en het woord "Winter" zijn van Joycrafts.


De tekst is van MD en als laatste een mooie rode strik van Ali.

Ik stuur deze kaart in bij:


donderdag 7 december 2017

Goede Kerstdagen

Ik ben er maar even voor gaan zitten om een paar kaartjes te laten zien. Ik heb er nog verschillende liggen die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.
Ook dit is een heel mooi kaartje vind ikzelf al zit er helemaal niet veel extra's op.


De mooie mal is van creative expressions en ik heb dit gecombineerd met een winters plaatje van Gerda en glinsterend papier van de Action. De takjes zijn van Ali en de bloemen van MD. De banner is weer van Joy crafts.

https://themerrychristmaschallenge.blogspot.nl/2017/11/challenge-45-anything-goes-christmas.html

Een voorspoedig nieuwjaar

Ik heb nog niet heel veel kerstkaarten liggen dus tussendoor maar even een wat eenvoudig en traditioneel kaartje. Het is een klein wit kaartje met daarop rood cardstock gestanst met een mooi rechthoek met stiksteekjes van Crealies. Het papier won ik twee weken geleden bij Anreda.

Het plaatje is van Gerda, de banner met 2018 van Joy crafts. Nog een leuke strik erop en ik had toch wel een leuk kaartje vond ik.


Ik stuur dit kaartje in bij:


maandag 4 december 2017

Decembergroetjes

Nog een winters kaartje gemaakt met een plaatje van MD.  Deze serie plaatjes  blijft echt super mooi. Mijn laatste die ik heb. Ditmaal gecombineerd met papier van Studio Light en verder veel MD spulletjes.
De mooie cirkel om het plaatje heb ik van glinsterend zilverpapier gedaan.De strik, bloemen en de knopjes zijn van MD. Nog een randje ijskristallen langs het plaatje en wat rustig gehouden. I


Gebruikte materialen:
knipvel van Mattie 0162
Creatable Lr142
Creatable Lr 0448
Creatable Lr 0187
Craftable Cr1331
Creatable Lr 0437
stempel Cs 0991
Studio Light woodland winter

Ik laat dit kaartje meedoen bij:
MD Kreadivas
MD Challengeblog - kerst
AnMa creatief - alles mag
Cards und more - things with wings
Cuttlebug mania - let it snow
The merry christmas challenge