donderdag 26 maart 2015

Van Harte Gefeliciteerd

Op deze druilige dag ben ik nog even snel aan de slag gegaan voor de challenge bij De Egel. Laatst kwam ik tussen mijn afdrukjes nog dit plaatje van Penny Black tegen en die moest ik nog even inkleuren voor deze challenge. Nu kwam Aartje vandaag gezellig bij mij en ik had gevraagd of ze haar spectrum noirs ook mee wilde nemen want zelf heb ik nog niet zo heel veel kleuren. Dus gezellig deze kaart zitten maken en weer wat spullen van elkaar geleend (ik meer van haar natuurlijk dan zij van mij). Dit is de kaart geworden en zelf vind ik hem heel erg leuk. Weer eens iets anders dan dat ik normaal doe.
  
Ik heb weer gebruik gemaakt van mijn DDD mal. Dit modelletje blijft fantastisch om mee te werken. Het designpapier wat ik gebruikt heb is Shabby chique van Joy gecombineerd met paars en roze en groen cardstock. De mooie grote vlinder is van Aureli, de groene takjes  zijn van Tattered lace, ovaal met tekst van MFT, gras en de tekststempel van MD.
 
 
Als afwerking seambinding, lint, bloemen, meeldraden en parels. Om het afdrukje heen zit nog roze frantage.
 
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:


woensdag 25 maart 2015

Liefs

Afgelopen week heb  ik twee kaarten gemaakt met de sketch van cheerful sketches en het papier van Maja Design coffee in the arbour. Ditmaal een verjaardagskaart voor mijn schoonmoeder. Ik heb deze kaart  helemaal in de roze tinten gehouden.
Het malletje om het plaatje is van Joy, het plaatje weer van Gerda's Hobbyshop.
 
 
Naast het plaatje twee mooie bloemen bij elkaar gebonden met organza lint en een brad. In de linker bovenhoek een leuk ornamentje wat ik kocht bij de Action en aan de andere kant een vlindertje.
Liefs is malletje van Joy.


 
 
Een kaart die je weer echt doet uitzien naar het voorjaar en als ik dan naar buiten kijk en mijn eerste struikjes al in de roze bloemetje zie staan en mijn grote boom (een prunus geloof ik) achterin de tuin ook al roze begint te kleuren dan weet ik het zeker......de lente is in aantocht. HEERLIJK.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:


woensdag 18 maart 2015

Birthday

Vandaag wil ik jullie een verjaardagskaart laten zien en omdat het al weer prachtig voorjaarsweer is heb ik er tuintafereeltje van gemaakt. Iedereen begint weer wat in zijn tuin te rommelen en leuk wat bakken te vullen met viooltjes om maar weer wat gezelligheid te creeƫn buiten.


 
Prachtig hierbij passend vind ik dit plaatje van Syta van Gelderen met deze oude kruiwagen vol met lavendel al duurt het natuurlijk nog wel even voordat de lavendel echt in bloei staat.
 

 
 
Wat heb ik allemaal gebruikt:
plaatje van Syta van Gelderen
Birthday mal van Joy
hoekje van Joy
vlinder van MD
organza bloemen
witte veertjes
glanzende witte bloemen
designpapier van memory box
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 
 


maandag 2 maart 2015

Happy Birthday

Hallo allemaal vandaag wil ik jullie een schattig kaartje laten zien dat ik gemaakt heb voor een nichtje van ons. Zij is zo'n echt knuffelmeisje dus vandaar dit lieve beertje. Ik heb hem gemaakt in de lentekleurtjes geel en groen.

 
Ik ben begonnen met wit cardstock met daarop geel en daarna het designpapier van Maja Design Coffee in the Arbour. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop, de cirkeltjes van Memory box en de ballonnen van MD. Aan de bovenkant twee keer Happy Birthday gestanst van Joy. Natuurlijk een mooi bloementoefje gemaakt met een strik, parelstekers en witte en gele bloemetjes.
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
AnMa creatief
KIC