dinsdag 26 januari 2016

Lente

Vandaag een laatste kaart (voorlopig tenminste) met de materialen uit de Amy springtime serie. Ik ben nog maar weer eens aan het borduren geslagen. Niet iedereen zal zo'n soort kaart mooi vinden maar ik denk dat er veel ouderen zijn die dit soort kaarten erg zullen waarderen. Ik vond het zelf ook wel weer heel erg leuk hoor om een kaart te borduren.


Ik heb een wit kaartje gebruikt met daarop groen cardstock. Het plaatje en het borduurgaren zijn van Amy en het borduurpatroon komt uit het Hobbyjournaal van december.
Als laatste 4 plakparels in de hoekjes.


Ik stuur dit kaartje in bij:

maandag 25 januari 2016

Nog eens voorjaar

Voor de tweede keer kom ik met een voorjaarskaartje met de produkten uit de Amy springtime serie. Ook bij dit kaartje heb ik gekozen voor een ander modelletje dan gewoon vierkant. Ik wilde het borduren weer eens oppakken en daarom zocht ik naar  iets dat bij deze kaart zou passen. Ik vond dit in het hobbyjournaal van december.


Ik denk dat deze  kaart wel voor zich spreekt. Het vlindertje is van MD en verder heb ik wat plakparels toegevoegd voor de versiering.


Ik heb nog even overwogen of er een tekst in het midden van deze mooie mal moest maar heb er toch voor gekozen om het mooie papier te laten zien door de mal heen.
Al met al een vrij rustige kaart voor in de voorraad bak.


Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
Het Hobbyjournaal

woensdag 20 januari 2016

Vintagelabel

Eerst wil ik iedereen maar eens bedanken die iedere keer een reactie achterlaten op mijn blog. Super leuk om allemaal te lezen. Nog niet zo lang geleden liet ik jullie een voorjaarslabel zien en dat was toen zo leuk om te maken dat ik er gelijk nog maar 1 heb gemaakt. Wel weer heel anders.


Ik ben begonnen om het DDD label uit kraft te teken en daarna uit zacht lila. Het designpapier is van Maja "enjoying outdoors". Het vierde label heb ik er iets schuin opgelegd en daaronder een stukje ribbelkarton met een mooi stukje kant erop. Het plaatje van Gerda's Hobbyshop zit in een mal van Joy. Echt een hele mooie mal die ik best vaak pak. 


Het plaatje lijkt misschien niet scherp maar zo is hij in het echt ook. Alleen de krokus op de voorgrond in het potje is scherp en de achtergrond juist onscherp. Boven het plaatje een mooie bloementoef gemaakt met verschillende parels en een mooi stukje paars towu.
Aan de onderkant een mooi stuk gebloemd organza met ook nog eens parels erin en een mooie kanten rand. 
Met de gaatjes tool van Joy (hij werkt echt super) een gaatje gemaakt en daardoor heen seambinding gedaan en er een strik opgemaakt. Als laatste wat kleine parels op het bovenste label en een mooie grote parel op de strik.

Ik vind hem zelf heel erg mooi, ben benieuwd of jullie dat ook vinden. Welke is volgens jullie het mooist, het frisse gele label of dit paarse label?

Ik wil dit label insturen bij:
Scr@p-cards challenge
AnMa creatief
WLVC

maandag 18 januari 2016

Wintertafereeltje

Omdat het dit weekend ook hier op de Veluwe begon te sneeuwen heb ik toch nog maar eens een winterplaatje opgezocht. Er lopen nog verschillende challenges met de kleuren blauw dus dat kwam ook nogeens goed uit.Ik heb voor deze kaart geen designpapier gebruikt en dat kan eigenlijk ook heel goed. Twee verschillende tinten blauw en wit gebruikt. Het witte papier heb ik door een embossingfolder van stampin up gehaald. Dit lijkt dan iets op sneeuwvlokken. Het plaatje is van hobbyvoordelig en de stans die ik heb gebruikt is van Nellie Snellen.

Ik wil deze kaart insturen bij:

vrijdag 15 januari 2016

Beterschap

Woensdag heb ik weer samen met mijn zus Aartje lekker zitten kaarten maken. Nu won Aartje laatst de candy bij het Hobbyjournaal dus zijn we lekker aan de gang gegaan met de nieuwe lijn van Amy design (Spring).
Eerst even samen naar de markt waar we het hobbyjournaal kochten voor wat inspiratie en daarna naar Gerda's Hobbyshop om het bijpassende cardstock te kopen. Beiden gingen we op een hele andere manier aan de slag.
Dit is mijn kaartje geworden. Een side step card wat al een hele tijd op mijn to do lijstje stond.
Je gaat er echt naar verlangen dat het voorjaar eraan komt.

Ik denk dat alles wel voor zich spreekt. Bijna alles is dus van Amy uit de Spring lijn behalve de potten op de voorgrond (deze zijn van Joy uit de one of a kind spring lijn), het gras en het label zijn ook van Joy. De tekst op het label is wel weer van Amy en heb ik gestempeld met inkt van StampinUp. Met deze inkt heb ik ook de eitjes in het nestje een beetje bewerkt.


Zien jullie dat de paardenbloem al een beetje uitbloeit? Verschillende pluisje dwarrelen rond op de kaart.


Ik stuur deze kaart in bij:
Het Hobbyjournaal

zaterdag 9 januari 2016

Hoera een dochter

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een geboortekaartje maakte dus daar maar weer eens mee aan de slag gegaan. Ik heb hem vrij eenvoudig gehouden zonder al te veel extra's.


Ik heb gekozen voor een witte achtergrond met een randje met daarop blauw cardstock. Daarna weer wit wat ik door een embossingfolder heb gehaald met babyvoetjes. Verder een plaatje van Gerda's Hobbyshop, harten van Nellie Snellen en een stempel en labeltje van Crealies. Het designpapier weet ik eigenlijk niet waar dit van is. Als laatste twee kleine blauwe bloemetjes in het hoekje.
De sketch gebruikte ik van cheerful sketches challenge.

Nog even een close-up van het plaatje.


Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

donderdag 7 januari 2016

Voorjaarslabel

Na het maken van alle winterkaarten en kerstkaarten had ik zin om eens een hele frisse voorjaarskaart te maken. Het werd een label van DDD wat ik kreeg van Sinterklaas. Ik ben begonnen met kraft, met daarop geel cardstock en designpapier van Stampin up (cherry on top)
Het mooie plaatje van deze oude opgepimpte gele fiets is van HobbyVoordelig. Voorop de fiets een grote mand met gele voorjaarsbloemen wat weer mooi combineerde met mijn designpapier.Onder het plaatje zit nog een strook ribbelkarton met daarop weer een mooi stuk kant. De cirkel aan de bovenkant van het plaatje heb ik eerst gestanst uit kraft en daarna uit designpapier van Maja. Beiden zijn stansen van Aureli. Verder een mooie bloementoef gemaakt en het leuke takje met de gele bloemetjes is van Joy one of a kind spring (dit gaat denk ik een favoriet van worden).  Hier is trouwens ook de gele vlinder van.


Als laatste heb ik bovenin een gaatje gemaakt met de gaatjestool van Joy en daar een mooi stukje kant doorgetrokken, dit vastgemaakt met een stukje bruin koord,  een organzo groene strik erop en als laatste een bloem van Stampin-Up

De sketch die ik heb gebruikt is van Cheerfull sketches.

Ik stuur deze kaart in bij:
cheerful sketches challenge
scrap cards challenge
anmacreatief
creaine-challenges
WLVC
craftliners
stampin your way

Iedereen een fijne dag toegewenst en ik ben benieuwd wat jullie van mijn label vinden. Ik hoor het graag. Ben met nog een label bezig wat ik jullie ook snel zal laten zien.

groeten Joke