donderdag 30 mei 2013

Welkom

Open 30 april hebben mijn broer en schoonzus en dochter gekregen, Jantine. Ze hebben wel even twee weken in het ziekenhuis gelegen maar nu is alles goed en genieten ze van hun kleine meid. Dankbaar zijn ze ook omdat ze beiden al niet zo jong meer zijn en ze toch nog een kleine mochten krijgen. Ik had voor hen een heel leuk welkomsbord gemaakt dat ik bij iemand anders eens langs zag komen. Het is een bord met Welkom van de action wat ik heb opgepimpt.Aan het welkomsbord heb ik dit grappige t-shirt gehangen en een paar roze sokjes.
Het bord heb ik versierd met verschillende stansen, strikken, roze veiligheidsspeld en bloemen. Hier nog een paar close-ups van de afbeeldingen.

Best leuk geworden toch?

Ik wil met dit bord meedoen aan de challenge bij:

zondag 26 mei 2013

Nogmaals Hoera geslaagd

Hallo allemaal, voor de tweede keer vandaag een geslaagd kaartje. Deze lag een eind klaar dus ik moest hem alleen nog even in elkaar zetten. Dit keer heb ik de sketch gebruikt van: hobby home hobbyartikelen.
 


 
Het is weer een heel vrolijk kaartje geworden vind ikzelf. De afbeelding is van Cuddly buddly en heet: with a cherry on top. Echt een afbeelding om te gebruiken als er iets te vieren is. Het prachtige papier is natuurlijk van Maja Design. De stansen zijn van Joy en MD. Verder heb ik gebruikt: organza lint met daaraan een cupcake bedel, parelstekers, parelplakkers en parelkoord. Ook deze afbeelding heb ik ingekleurd met de spectrum noir markers. Ik heb ze ondertussen ook zelf besteld (deze heb ik vrijdag bij Aartje zitten kleuren) want het kleurt gewoon ontzettend mooi. En weet je wat de doorslag gaf? Ik heb bij Diny van Sprakel zo'n mooie stempel gewonnen van Joy Old letter rose. Dat is wel zóóó geweldig gaaf die wil je toch zeker heel vaak kunnen gebruiken en dan ook nog eens heel mooi proberen in te kleuren. Hij lijkt me wel moeilijk trouwens, maar met deze mooie stiften moet dat gaan lukken. Ik heb nog niet zoveel kleuren besteld maar wel zo dat ik dit in ieder geval kan gaan doen. Maar nu nog even een paar close-ups van deze kaart.

 
 

 
Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge van:
 
 
 
 
 
 


Hoera geslaagd

Goedemiddag, ik hoop niet dat ik jullie verveel met mijn geslaagd kaarten maar ik heb er weer twee af.Ik laat jullie er nu even één zien. Dit keer een kaart die ik, als hij slaagd naar een vriend van Gerlise wil sturen. Ik heb hiervoor het papier  en de embossebillities van Wellington gebruikt. De sketch is van: CLP
 

Verder heb ik dit keer weer die mooie nestabilitie romantic rectangles gebruikt. Schuin achter het plaatje zit nog de post card van Magnolia. In de bovenhoeken een aantal parels gedaan en mijn op moederdag gekregen stans van Joy (de vlaggetjes). Leuk is tie hé. Het maakt het geheel lekker speels. Als is het dan een jongenskaart ik heb er dit keer toch een aantal bloemen op gedaan.

 
 
Met deze kaart wil ik graag meedoen bij:
 
 
 
 
 
 
 


donderdag 23 mei 2013

Geslaagd

Hallo allemaal, iedereen weer bedankt die gereageerd heeft op mijn vorige "geslaagd" kaart. Leuk hoor om al die reacties te lezen. En ik heb er ondertussen weer één af.

Deze keer keer één in hele andere kleuren. Fel roze dit keer en één met afbeelding van een "me to you" beertje met een enorme bos bloemen in zijn hand. Ook een echte leuke stempel voor dit soort kaarten vind. Ik heb hem ook dit keer weer ingekleurd met de spectrum noir markers van mijn zusje.


De sketch die ik heb gebruikt is van KIC. Verder heb ik papier van Echo park gebruikt, MS randpons, ronde multiframe is van Nellie Snellen, Joy crafts borduurstans, lint en plakparels en een tekst van Marianne
Hier nog even een paar close-ups:
Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge bij:
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.nl/
http://bastelantje.blogspot.nl/
http://everybody-art-challenge.blogspot.nl/

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart gaan vinden. Er komen er nog meer aan hoor want we hebben hopelijk veel geslaagde mensen in onze omgeving de komende maand.

Morgen ga ik lekker naar Apeldoorn naar mijn zusje. 's Morgens even lekker de stad in en natuurlijk gaan we 's middags even lekker zitten freubelen. Ik hoop weer een afdrukjes in te kleuren zodat ik ze thuis weer lekkker af kan maken. Natuurlijk gaat de bak met de verschillende stansen mee zodat we lekker weer iets van elkaar kunnen lenen.

Nog een hele fijne avond.zaterdag 18 mei 2013

Hoera geslaagd

Goedenavond, ja hoor ik heb weer een kaart af voor iemand die nu, net als onze dochter, bezig is met zijn examen. Bij het maken van deze kaart had ik diegene echt op het oog. Echt een wijze, verstandige uil (gymnasiast), maar gelijk ook wel een wat verstrooide professor.
Echt leuk om zo een kaart te maken als je al helemaal weet waar hij terecht komt. Dit is hem geworden. Ik heb hem weer ingekleurd met de spectrum noir markers.De sketch die ik gebruikt heb is van:'
 
Wat heb ik verder nog gebruikt:
papier is van Basic grey
hoekjes van Joy craft
stempel is van Leane
glas is van MD
parels
tekst van Marianne
 
Hier nog even een close-up van meneer de uil
 

 
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij:
KIC
 
 
 

zondag 12 mei 2013

Meisje bij het strand

Hallo allemaal, is iedereen weer goed verwend vandaag? Ik wel hoor, ik heb een stempel gekregen van Joy crafts en ook van Joy de vlaggetjes, en een boek. Misschien ga ik er straks nog wel even mee aan de slag.

Maar voor nu heb ik een hele mooie kaart in zachte kleurtjes blauw en parelmoer. Ik heb dit keer geen designpapier gebruikt. Ik had niet iets wat ik passend vond bij het plaatje dus vandaar. Het gaat zo ook prima trouwens. Het parelmoer kleurige papier is trouwens van de Action en is echt prachtig. Het heeft een linnen structuur en een hele mooie glans. Als je de foto aanklikt zie je dit denk ik beter.


Ik heb voor deze kaart twee mallen van Joy crafts gebruikt en een mal van MD. Het plaatje is van Nellie Snellen. Ik zag deze al een paar keer langs komen en vond ze zo mooi dat ik ze ook wilde hebben. Het zijn wat grotere plaatjes waardoor ze goed passen in de verschillende mallen. Is het geen schatje dit kleine meisje langs het strand? Verder heb ik alleen wat bloemen erop gedaan om zo ook alle aandacht naar het plaatje te laten gaan.Ik wil met deze kaart meedoen bij crealing. Hier is de opdracht om een kaart in pasteltinten te maken.

Hartelijke groeten en nog een hele fijne avond.
                        Joke

vrijdag 10 mei 2013

Beterschap

Goedemiddag, het is al weer een tijdje geleden dat ik iets geplaatst heb want ik was even zonder inspiratie en had daarom mijn haakwerk maar weer eens ter hand genomen.
Nu was woensdag mijn zus hier bij ons en die had al haar freubelspullen bij zich dus samen maar weer eens aan het kleuren gegaan met haar spectrum noir makers.
Het is een mooie, fleurige beterschapskaart gewonnen.


Het plaatjes is een digi van: Digi stamps characters bij Heather Ellis die ik al eens gewonnen had maar nog niet gebruikt. Is hij niet heel liefjes? Verder heb ik de sketch van: de creatieve zebra gebruikt, de bloemen zijn van magnolia, randpons van MS, papier van de Action, swirls van Crealies, knoopjes, twine, plakparels,lint en onder het plaatje zit een multiframe van Nellie Snellen.
Ik heb ook nog wat zilver glitterpapier gebruikt waarvan ik nog een restje had liggen. Echt wel een kaart om iemand mee op te vrolijken denk ik.Ik wil met deze kaart meedoen bij:
http://decreatievezebra.blogspot.nl/2013/05/challenge-18.html
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2013/04/kic-challenge-6-lintjes-knoopjes.html

Nog een hele fijne dag toegewenst allemaal.