donderdag 17 april 2014

Beterschap

Vanavond nog even een beterschapskaart zitten maken. Ik heb hiervoor de sketch gebruikt van Knutsels en kadootjes. De sketch is een rechthoekige kaart en dat is best wel even stoeien met je ruimte. Ik vond dit wel leuk omdat ik zo mijn mooie nestie romantic rectangles weer eens kon gebruiken.


 
 
 Omdat deze al van die mooie hoekjes heeft dacht ik dat het niet nodig was om nog eens extra hoekjes te plakken. Verder gebruikte ik: designpapier van Studio Light, wondgaasje, strikje, stans van crealies, plaatje Gerda's hobbyshop, bloemen, meeldraden, parels en de tekst is van MD.
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:

zondag 13 april 2014

Sterkte

Ik wil jullie vanmiddag een mannenkaart laten zien die ik gemaakt heb voor een man bij ons uit de kerk die op een reis naar Israël een ruggenwervel heeft gebroken. Een buschauffeur reed veel te hard over een vluchtheuvel zodat hij met zijn hoofd hard tegen het bagagenet aankwam en weer hard terugkwam in zijn stoel.
 
Ik vind op het moment de nieuwe lijn van studiolight (Industrial) helemaal te gek.
Wat zie je hier een mooie kaarten mee langs komen zeg maar wat is het dan toch moeilijk als je er zelf mee aan de gang gaat.
Toch is hij wel redelijk naar mijn zin geworden en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
 

 
Het papier is dus van Studio Light en dit heb ik gecombineerd met bruin cardstock. De sketch die ik heb gebruikt is van WLVC. Ik heb hier wel echt een eigen draai aangegeven en ik hoop dat dit mag zo. Ik heb twee hoekjes met een satéprikker iets omgekruld. Op internet wat scrabbleletters opgezocht en hiervan de tekst sterkte gemaakt. De filmstrip van Joy gebruikt, een paar brads in een hoekje en het fototoestel is uit een mini boekje van studiolight. Op het plaatje heb ik nog een klein beetje frantage gedaan. 
Hij is niet zo stoer geworden zoals je ze soms ziet maar dat hoeft in dit geval ook niet want hij is voor een al wat oudere man.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
WLVC