vrijdag 23 januari 2015

Kadootjeskaart

De laatste tijd zie je ze verschillende keren langskomen "de kadootjeskaart". Wat ziet dat er altijd feestelijk uit en ik wilde dit ook eens proberen. Er komen verschillende verjaardagen aan en het is altijd leuk om hem dan ook gericht voor iemand te maken.
Dit is hem geworden en ik ben er best trots op want het is best een heel werk. Daar ben je toch wel een aantal avonden een uurtje mee bezig. Maar wat een geweldig resultaat heb je dan. Ik laat hem nog maar even bij mijzelf op de kast staan pronken. Echt genieten om erna te kijken.
 
 
Wat heb ik allemaal gebruikt voor deze kaart:
model van de kaart; Noor design blog
papier van de Kruitvat
wit en blauw cardstock
ronde mal Nellie Snellen
plaatje Gerda's Hobbyshop
postcardstempel Magnolia
ticket digi van Noor design
vlindertjes Nellie Snellen
lint en kant
resin flower
tekstmal Noor design
bloemen
parels
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
 
 
 
 


maandag 12 januari 2015

babykaart

Vandaag wil ik jullie een babykaartje laten zien wat ik gemaakt heb voor de voorraad. Het is een jongenskaartje geworden.
 
 
Het is weer een kaartje geworden in mijn lievelingskleuren kraft met blauw. De gebruikte mallen en het designpapier zijn van MD. Verder is het plaatje van Gerda's Hobbysop en heb ik nog een stukje kreukellint gebruikt met daaraan een leuk bedeltje. Natuurlijk een strookje met verschillende bloemen en pareltjes. Als laatste een hoekornament en wat plakparels gebruikt en natuurlijk de tekst van Eline.
 

woensdag 7 januari 2015

Bumba

Vandaag een kaartje wat ik gemaakt heb voor een klein jongetje dat a.s maandag 2 jaar hoopt te worden. Hij is helemaal gek op Bumba dus heb ik een kaart gemaakt met Bumba. de sketch is van cheerful sketches
 

 
 
Gebruikte materialen:
papier van MD
mal van Nellie Snellen
ballonnen van MD

Deze kaart wil ik mee laten doen bij:
cheerful sketches
Hhobby nu - verjaardag
cute card thursday - alles mag
totally gorjuss
 


zaterdag 3 januari 2015

Féline en Amelie

Vandaag wil ik jullie een geboortekaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een tweeling met deze twee prachtige namen. Het leuke is dat de moeder van deze tweeling vroeger op onze kinderen gepast heeft en dat onze oudste dochter nu een goede kennis is van dit stel. Best lastig om een geboortekaartje voor een tweeling te maken want op een plaatje of stempel staat vaak maar 1 baby. Dus heb ik hem vrij eenvoudig gehouden maar daardoor niet minder mooi denk ik.

 
Ik gebruikte twee kleuren roze cardstock met daarop de background babyvoetjes EEB 003. Als je deze embossingfolder gebruikt heb je verder niet veel meer nodig vind ik.

 
Verder heb ik gebruikt:
Joy rand stencil 6002/0357
MD stencil Lr0218
Nestabilitie hartjes
verschillende roze bloemen
organza lint
 
(de kleuren zijn in het echt veel helderder maar ik krijg met dit weer ze er niet scherper op maar als je op de foto klikt en je hem in het groot bekijkt kun je het al beter zien denk ik).
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 
Nog een fijne zondag allemaal