dinsdag 27 december 2016

Een Voorspoedig Nieuwjaar

Vandaag een kaartje van mij iedereen een heel goed nieuwjaar te wensen. Ik heb hiervoor het Broek van DDD gebruikt en dat was alweer een tijd geleden dat ik deze gebruikte. Ik ben begonnen met crème en daarop twee lagen Maja Designpapier "I Wish".
Verder heb ik allemaal producten van MD gebruikt. Dit is de kaart geworden.




Gebruikte materialen zijn:
Eekhoorntje MD Lr1340
Mini moineettia LR 142
Tekst MD CS 0861
Stans onder plaatje MD 1331
Takjes van MD Lr 437
Snowpaper van MD
Plaatje van Mattie 0162
Boom van MD Lr 0136

Ik wil deze kaart insturen bij:
Hobby. nu
Rimmie
MD Diva's
MD Kreadivas
The Sketchy Challenges
Scrapplezier





dinsdag 20 december 2016

Traditionele kerstkaart

Ik laat nog een laatste kerstkaart zien die ik het afgelopen weekend heb afgemaakt. Het idee voor deze kaart zag ik bij Ans. Ik heb mijn grootste ster uit China gebruikt in twee verschillende kleuren, kraft en wijnrood. Daar overheen een soort ster van Noor 6002/0358. Hierop heb ik een plaatje van Gerda gedaan die ik eerst met een ronde mal van MD heb gestanst.


Onder deze ster door een mooi stukje kant met daarop een smal sterrenrandje (geleend van Aartje). Van een strook organza een mooie strik gemaakt met een rode bloem erop, wat houten sterretjes van de Xenos in de hoek en nog een toefje kleine besjes/meeldraden gebruikt ter versiering. De tekst is gemaakt met de computer.

Ik stuur deze kaart in bij:

donderdag 15 december 2016

Gezegende Kerstdagen

Een kerstkaartje in hele traditionele kleuren vandaag. Bij de challenge van de Egel vragen ze om een rendier op je kaart. Ik kwam dit plaatje van Gerda van tegen om te gebruiken. Het papier is dit keer van Maja "I Wish" en dit combineerde weer zo mooi met het bruin en rood van het plaatje. Het plaatje is gemat op een craftable van MD de Cr 1334 en ook het rode rechthoek daaronder is hiermee gestanst.


Op de kaart zie je verder de hertjes van MD Lr1289, de poinsettia Lr0142, en de besjes Lr0437,  Het takje daarachter komt uit China en de banner is van Joy.

Ik wil deze kaart insturen bij:
De Egel
MD Divas
Scrapplezier


Ook kwam ik nog in de de top 3 bij MD Divas en dat vond ik toch wel heel erg leuk. Ik kan alleen niet meer zien met welke kaart want die zijn al weggehaald en ik had er verschillende ingestuurd.

woensdag 14 december 2016

Winter

Vandaag was mijn zus Aartje hier nog weer een paar uur en hebben we weer lekker gefreubeld. Vier kaarten heb ik klaar liggen dus dat ging wel heel lekker. Ik moet ze allemaal nog wel plakken hoor alleen deze heb ik even in elkaar geplakt. Een kaart die ik gemaakt heb n.a.v de opdracht bij De Egel. Zij willen een rendier op je kaart.


Gebruikte materialen zijn;

Plaatje is van Hobbyvoordelig
hertje van MD
ijskristal van Joy
winter van Joy
rechthoek onder plaatje van MD
papier Maja "I Wish"

Ik laat het voor vandaag hierbij. Gewoon een kort berichtje met een redelijk eenvoudige kaart maar daardoor niet minder mooi denk.

Fijne avond nog allemaal.

dinsdag 13 december 2016

Goede Kerstdagen

Ik laat vandaag maar een tweede kaartje zien. Weer een klein kaartje van 13,5x13,5 cm. Ook nu weer een natuur kaartje. Is dit kleine ijsbeertje niet heel erg schattig? Dit plaatje komt ook weer van een vel van Gerda.
Verder gebruikte ik hier twee kleuren grijs cardstock en een embossingfolder van StampinUp.
Het ijsbeertje zit op een frame van Creative Expressions.



Verticaal zitten twee kleuren zilverachtige sterretjes en horizontaal nog een mooi stukje kant waar ook een heel klein zilveren stipje in zit. Ook hier de tekst gemaakt met de computer en iets verhoogd opgeplakt en als laatste nog twee ijskristallen geplakt in de hoekjes.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:
Scrapplezier
Craftyribbons challenge
Cheerful sketches
Ribbongirls
Winterwonderland
Crafty hazelnut christmaschallenge



Fijne Kerstdagen

Vandaag een heel ander kerstkaartje. Een fris wit kaartje met helder blauw. Ik ben begonnen met een wit kaartje van 13,5x13,5 cm en daarop blauw card stock. Daarna heb ik wit cardstock weer door de  embossingfolder van MD Df 3429 gehaald.


Het plaatje is van een vel van Gerda en deze zit op een mal van Noor 6002/0579. Hier onder door en mooi stukje dubbel kant met daan weer overheen blauw organza lint. Van ditzelfde lint een dubbele strik gemaakt met daaraan twee belletjes. Ik had ook nog precies een goede kleur blauwe bloem in mijn bakje zitten dus die moest er ook op.
Met de computer de test gemaakt.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
CraftAddiction challenge
Ribbon girl
Craft Ribbons challenge
AnMa creatief
Knutsels en Kadootjs
Friendship-challenge

donderdag 8 december 2016

Winterkaart met eenden

Soms ben ik met twee kaarten tegelijk bezig en maak ik ze bijna hetzelfde. Ik zit dan een avond papier te snijden voor beide kaarten en een andere avond ben ik dan met mijn mallen bezig met uitsnijden en plakken en versieren. Zo ging het ook met deze kaart en mijn vorige kaart met de vossen. Dezelfde sketch en ook veel dezelfde materialen.


Bij deze kaart is alles van MD en heb ik kant maar lint gebruikt waar ik ook nog twee belletjes aan hing. In de bloementoef zitten nog mooie blauwe besjes.


Ik stuur deze kaart in bij:

woensdag 7 december 2016

Fijne feestdagen

Ik laat nog maar eens een kaartje zien met de Winter Wool van MD. Het kaartje heb ik verder redelijk strak gehouden.


Ik ben begonnen met kraft met daarop wit cardstock. Hierop een restje roze designpapier en daarna de designfolder van MD 3429. Het plaatje zit onder de craftable 1359. Verder heb ik van Joy de handschoentjes en de muts van "winter wishes 6002/2034" gebruikt.
De tekst is gemaakt met de computer.

Ik stuur deze kaart in bij:

dinsdag 6 december 2016

Winters tafereeltje met vossen

Het weekend heb ik nog weer twee winterse kaarten gemaakt met de spullen van MD. Zij hebben dit jaar weer zulke prachtige winterse plaatjes en je kunt ze voor elke gelegenheid gebruiken. Ik heb er nog even geen tekst opgedaan omdat er ook nog wat verjaardagen in het vooruitzicht zijn.


Alleen het papier wat ik gebruikte is van Maja Design "I wish" maar de rest is van MD. Ik denk dat ik niet weer alle materialen hoef te omschrijven. Onder het plaatje een mooi stukje kant, wat houten sterretjes en wat parels maken het geheel af. Hier en daar heb ik wat typex gebruikt voor het winterse effect. De sketch is Cheerfulsketches.


Deze kaart laat ik meedoen bij:

Sinterklaas

Dit jaar hebben wij geen traditioneel sinterklaasfeest gevierd met gedichten en suprises maar zijn zaterdagavond uit eten geweest. 
Om toch iets te doen (ik vond het wel wat kaal hoor zo zonder gedichten) had ik voor alle drie de kinderen de leuke mok van DDD gemaakt met daarin een leuk gedicht. Zo vierden we gisterenavond bij de koffie toch nog een beetje sinterkaas.
Dit zijn de drie mokken. Gisteren voordat ik ging werken waren de kinderen allemaal al naar school en had ik dit leuk op de schauw neergezet als verrassing.


Onder de mokken voor iedereen een lekkere chocoladeletter en in de mok een zakje wat ieder lekker vindt. Cup a soup voor Gerlise, een latte macchiato voor Alinda en een warme chocolademelk voor Jasper.

De plaatjes haalde ik van internet.
Hier elke mok nog even apart.




Ik wil met deze mokken graag meedoen bij:
 ik hoop dat dit mag want ik heb geen specifieke sinterklaasspulletjes gebruikt want die heb ik niet. 

vrijdag 2 december 2016

Winter

Vandaag nog een kaartje met het vel van MD Winter wool. Ze zijn en blijven toch wel echt schattig vinden jullie ook niet. 

Ik ben begonnen met een kraft, daarop wit cardstock en daarna designpapier. Dit was een restje en paste precies bij dit plaatje. Daarna de designfolder van MD DF3429.


Het plaatje zit onder de craftable van MD CR1359. De muts en de handschoenen heb ik nog eens uit het designpapier gehaald en zijn van Joy 6002/2034.


De kaart verder heel eenvoudig gelaten om het leuke plaatje goed tot zijn recht te laten komen.

Ik laat deze kaart meedoen bij: