zaterdag 29 december 2012

45 jaar getrouwd

Vandaag hebben wij een feestje gehad want mijn ouders waren 45 jaar getrouwd. Na een heerlijk kopje koffie met gebak hebben we met de hele familie (kinderen, kleinkinderen, broers en zussen van onze ouders) een uurtje gebowld. Heel gezellig zo met z,n allen. Daarna hebben we genoten van een heerlijk warm en koud buffet. En nog lekkerder......een heerlijk toetjes/ijs buffet.

Natuurlijk had ik voor hen iets moois gemaakt.


 
Ik heb een krafzakje voor ze gepimpt. Op het mooie designpapier heb ik een plaatje geplakt van Gerda's hobbyshop. Hier schuin onder de vogelkooi van Tim Holtz geplakt die ik eerst bewerkt heb met distressinkt Antique linnen. Ook de vogel van Tim Holtz heb ik hiermee bewerkt alleen wat lichter. Natuurlijk een mooie bloementoef in de hoek met creatables van MD.
 

 
Natuurlijk zat er ook iets lekkers in het tasje en wel een heerlijk flesje advocaat en een klein potje jam.
 
 
Ik wil met deze creatie meedoen bij:

donderdag 20 december 2012

Een Voorspoedig Nieuwjaar

 Nog maar even een heel andere kerstkaart om te laten zien. Ditmaal een vintagekerstkaart in de kleuren bruin en oudroze. Ook bij deze kaart heb ik de borduurmal gebruikt. In de hartjes van de besjes heb ik hier kleine pareltjes geplakt. Verder heb ik twee grote bloemen erop geplakt met daarin een glanzende brad.
 
 
Het papier en het plaatje zijn van Pion. Het mooie van deze Pion plaatjes vind ik dat er in het plaatje al een kleur is verwerkt zodat je dit mooi kunt combineren met je papier.
Aan de rechterkant heb ik de mal van Joycrafts  verwerkt ; franse lelie nr 134
De tekst is van MD met de daarbij behorende prachtige creatable.
 

 
 
Heel anders dan de vorige kaart hé. Ben benieuwd welke jullie mooier vinden?
 
Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
 
hartelijke groeten en hele goede dagen toegewenst
Joke
 
 
 
 
 

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaarGoedenavond allemaal, heeft iedereen zijn kerstkaarten al af? Ik wil er jullie nog even een paar laten zien. De eerste is een echte feestkaart. Ik heb de champagneglazen van MD design hiervoor gebruikt en deze twee aan elkaar gemaakt met een gouden lintje voor een extra feestelijk geheel.
Hierbij heb ik ook de mooie borduurmal gebruikt van Joycrafts. Ik heb deze eens gewonnen en ik ben hier super blij mee. Je maakt van je kaart echt iets bijzonders. Verder ben ik ook nog eens gek op borduren dus is deze combi voor mij helemaal leuk.
De tekststempel is een freebie van Nicole van vorig jaar.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge;
NKU - feest, nieuwjaar, kerst
EHI - gebruik een stans van MD
de creatieve zebra - alles mag kerst/nieuwjaar

donderdag 13 december 2012

criss cross kaart voor de kerst

Goedeavond allemaal, dank weer voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik wilde gisteren eens iets nieuws uitproberen wat al lang op mijn lijstje stond. Een criss cross kaart. Ik zag hier al veel leuke kaarten van voorbijkomen. Heb er dit keer een best wel drukke kaart van gemaakt met veel bloemen, creatables van MD, parelsstekers, drewdrops en een tag.


Het papier wat ik gebruikt heb is van Papermania. De stempel is een Magnolia uit de serie van vorig jaar. Hij blijft leuk deze met dat hart. Je kunt ook zo lekker met de liquid applique werken zodat je echt een winterse kaart krijgt.
De tekst op de tag is van MD.

Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge van:
anma creatief - alles mag
its a magnoliachallenge - kerstkaart
everybody-art-challenge - alles mag
creamiep - kerstkaart in het paars
simply magnolia - kerst
forever friendschallenge - kerstkaartzaterdag 8 december 2012

Goede Kerstdagen

Goedemorgen allemaal op deze prachtige zonnige, winterse dag. Wat is het buiten nu mooi vinden jullie ook niet. Ik heb mijn winterse kaart dan ook meegenomen naar buiten en er daar een foto van gemaakt. Vond dit heel passend bij deze kaart.

 
Prachtig toch.
 
Ik laat hem toch maar even van dichtbij zien.
 

 
Gebruikt materialen zijn:
sketch is van:stamp with fun
maja design papier
stempel toby tumble "got something for you"
creatable van Nellie Snellen (tekst en achtergrond plaatje)
creatable snowflake van MD
joy stencil 6002/134
tekst is van Eline Pellinkhof
lint en borduurgaren
houten sneeuwsterren van de Xenos
liquid aplliqué
 
Ik heb er zelf heel tevreden over. Ik vind deze stempeltjes zo super schattig en ze passen zo goed bij deze tijd van het jaar.
 
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
 
groetjes Joke
 
 
 
 
 
 

zaterdag 1 december 2012

Goede Kerstdagen

Goedemiddag ik wil nog even twee kaarten laten zien die ik afgemaakt  heb. Ik heb voor de eerste kaart gebruik gemaakt van de sketch van everybody-art-challenge . Echt een leuke bruikbare sketch en dit is wat ik er van gemaakt heb.


Wat heb ik allemaal gebruikt. Veel creatables van MD, plaatje van Pion, gouden meeldraden, bloemen, twee soorten lint en het papier is van Magnolia (een oudere serie). Verder heb ik donkergroen en rood cardstock gebruikt.Ik ben zelf dik tevreden met deze kaart. Wat vinden jullie ervan?
Straks de andere kaart  er nog maar even opzetten. Ik ga nu eerst met mijn eten aan de gang.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://everybody-art-challenge.blogspot.nl/
NKU