donderdag 31 december 2015

Sneeuw

Tweede kerstdag heb ik na een hele lange tijd weer eens zitten kleuren met mijn spectrum noir markers en wel een Snoesje van MD HM 9458. Ook wel weer eens heel erg leuk om te doen hoor en ik geloof dat het redelijk is gelukt. Ik maakte de kaart verder met de sketch van MDWat typex gebruikt op het ribbelkarton om ook daar een sneeuweffect te krijgen. De stempel bewerkt met liquid applique zodat het net lijkt of het echt sneeuwt. 
Ik gebruikte deze materialen:
snoesjes stempel 9458
MD winter gems CA3105
MD takjes Lr 0227
MD vogeltjes Lr 290
verschillende bloemen
witte bolletjes
organza strik
Joy Berry Sweet designpapier
liquid appliqe
ribbelkarton

Deze kaart wil ik meelaten doen bij:

maandag 28 december 2015

Goede Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar

Ik kom nog steeds kaartjes tegen in mijn kaarten bestand die ik nog niet heb laten zien. 
Zo ook deze en weer is hij gemaakt met de sketch van cheerful sketches challenge.blog.


De basis is kraft met daarop design papier van Maja. Het lieve kleine ijsbeertje is van MD en gemat op een cirkel van Aureli. Onder het plaatje door zit nog een randmal van Nellie Snellen. De ijskristallen en het label zijn van Joy en de bloemen van MD.
Als laatste nog een paar piepkleine parels in de hoekjes.Deze kaart doet ook mee bij:
KIC

zaterdag 26 december 2015

De beste wensen

Op deze tweede kerstavond wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik vanmiddag even lekker heb zitten maken. Ik heb de sketch gebruikt van het MD blog. Een gemakkelijke sketch waar je wel iets moois mee kunt maken. Ik heb de kaart dit keer vrij eenvoudig gehouden.


Op het papier na zijn alle gebruikte materialen van MD. Designpapier is van echopark. Het uiltjes is geplakt op snowpaper van MD en dit vind ik altijd een prachtig winters geheel geven. Het kleine ijskristalletje in de hoek is een wintergems nr CA3105


Ik wil deze kaart mee laten doen bij:

woensdag 23 december 2015

Jongenskaartje

Liet ik jullie twee dagen geleden een meisjeskaart zien met de sketch van DDD vandaag dan het kaartje met een jongetje erop. Is het geen schatje daar slapend op zijn koffer. Het plaatje is dit keer van Nellie Snellen.


Ik heb de mal ditmaal horizontaal gebruikt. Papier is van verschillende merken gecombineerd met kraft en groen cardstock. De hoed is van DDD de pijlen heb ik zelf geknipt van kurk van de Xenos. Hier en daar wat parels, filmstrip van Joy, organza strik en toch ook maar 1 bloem.


Ik doe met deze kaart weer mee bij:

maandag 21 december 2015

Dutch dobadoo

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik gemaakt hebt n.a.v. de sketch bij DDD. Ik vind het heerlijk om met deze mallen te werken en nu hadden ze een hele leuke sketch bij een mal die ik in de kast heb liggen. Tegelijkertijd wil ik dan meedoen bij het WLVC blog waar ze als opdracht hebben een kind op je kaart. Ik had nog een leuk  plaatje van een schattig meisje liggen van Gerda's Hobbyshop. Dit is de kaart geworden.Gebruikte materialen zijn:
- Joy Berry Sweet designpapier
- Joy kerstpapier
- maja design coffee in the Arbour
-  Nellie snellen swirl
- ribbelkarton van Joy
- type x voor de randjes
- bloemen, kant, parels
- organza bloemen

Met deze kaart wil ik meedoen bij:
DDD
WLVC

Ik was zo lekker bezig met deze sketch dat ik ook maar een jongensvariant heb gemaakt.
Deze laat ik snel ook eens zien.

zaterdag 19 december 2015

Kerstkaart

Alle kerstkaarten zijn verstuurd en ik zal er af en toe nog 1 laten zien. Vandaag een kaart in een heel andere stijl dan jullie meestal van mij zien. Deze stempel van Indigo Blue won ik vorig jaar eens en hier wilde ik toch een kaart mee proberen te maken. Ben even op google gaan zoeken en dit is het geworden.


Een wit rechthoek met daarop zwart cardstock. Daarop de stempel gemat op rood cardstock. De stempel heb ik met zwart gestempeld en hier en daar iets ingkleurd met mijn spectrum noir markers.
Twee hoekjes versierd met een helder stukje rood lint en natuurlijk nog een bloementoef.


Ik stuur deze kaart in bij:

donderdag 17 december 2015

Bedankt

Ik wil jullie nog even laten zien wat ik met mijn laatste restjes Maja papier heb gedaan. Jammer om dit zomaar weg te gooien. Onze dochter Gerlise neemt morgen afscheid van haar stageschool in Amersfoort en vandaag heeft ze daar de kinderen en het personeel al op een lekkere plak cake getrakteerd. Morgen wil ze haar begeleidster nog even extra bedanken en of ik dan een leuk kadootje voor haar wilde maken. Nou dat heb ik natuurlijk gedaan en ook gelijk maar een leuk label gemaakt om eraan te hangen.Toen zei mijn andere dochter mam als je dan nog tijd over hebt wil je voor mij dan ook een klein labeltje maken? Nou en ook dat ging nog van de allerlaatste restjes.Leuk toch zeker? De foto's zijn wel wat donker want die heb ik gisterenavond onder de lamp nog maar snel even gemaakt.

Ik weet niet of het goedgekeurd wordt maar ik stuur deze labels toch ook maar in bij het 

Ik zie net dat ik 2 uurtjes te laat ben om hem in te sturen. Ik dacht dat hij morgenavond afgelopen was. Jammer.

Kerst

Nog een kerstkaart en nu heb ik hem gemaakt met de sketch van http://creaine-challenges.blogspot.nl. Hetzelfde plaatje als ik al een keer gebruikt heb maar nu afgedrukt op stempellinnen. Ik heb hiervoor ook hetzelfde papier en dezelfde stansen gebruikt. De kurken letters en takjes zijn van de Xenos en de ijspegel van Joy.
Op het sleetje heb ik wat liquid appliqué gedaan voor het sneeuweffect.

Ik laat deze kaart meedoen bij:
http://creaine-challenges.blogspot.nl
WLVC

Vanavond kom ik nog even terug. Dan laat ik jullie zien wat ik met de laatste restjes van dit papier heb gedaan.

Fjne dag allemaal

maandag 14 december 2015

Goede Feestdagen

Nog een heel winters kaartje vandaag. Dit plaatje met de arreslee vond ik bij Gerda's Hobbyshop en is natuurlijk heel erg leuk voor deze tijd al ligt er nog helemaal geen sneeuw. Ik gebruikte voor dit kaartje de sketch van cheerful sketches.
 Ik heb ook deze keer weer Maja Design papier "Coffee in the Arbour" gbruikt want dit kleurde prachtig bij de arreslee. De mooie mal om het plaatje heen is van Nellie Snellen.


Onderin de slee van Joy met daarop wat sneeuw gemaakt en aan de andere kant een tekstlabel van Crealies met ook een tekst van hen.


Bovenin een leuk zilveren hoekje en de ijsster van Joy met daarin een parel.

Ik wil deze kaart insturen bij:

zaterdag 12 december 2015

Winterkaart

Bij het WLVC blog hebben ze nog een leuke challenge lopen met rose en kraft en ik vind dit altijd een prachtige combinatie. Nu wilde mijn dochter nog graag een kaartje voor haar vriendin en zij vond dit plaatje op pinterest. Echt een schatje dit meiske met haar blonde krullen op een sleetje in de sneeuw.


Dus begonnen met kraft met daarop roze en toen designpapier van maja. Mooi winters papier met handschoentjes wat natuurlijk weer super te combineren was met mijn nieuwe stans. Natuurlijk het leuke sleetje er weer bij. De sketch is van cheerful sketches


Bovenin nog een koperen hoekje. Aan de andere kant wat takjes van kurk die ik bij de Xenos tegen kwam, daarop een klein wit strikje en een bloem. Onder het plaatje door een mooi stukje kant.


Ik stuur deze kaart in bij:
WLVC

donderdag 10 december 2015

40 jaar getrouwd

Gisteren vertelde ik al dat ik met dezelfde sketch met nog een kaartje zou komen en dat is deze. Een soort voorjaarskaart zeg maar en ik heb hem gemaakt voor een stel dat 40 jaar getrouwd is. Niet zo'n echte huwelijkskaart maar wel mooi vind ik zelf. Het prachtige plaatje is van Gerda's Hobbyshop en past super bij dit papier.


Het label zit ook in het paperpadje en daar kon net een persoonlijke tekst op.
Aan het label kreukellint en een stukje touw.


De gieter, bezem en schop heb ik gestanst uit glanzend linnenpapier van de Action.


Wat gebruikte ik hier zoal:
Maja design "enjoying outdoors"
Bloementoef met meeldraden
Strikje van 2 soorten touw
Parels 
Joy "one of a kind spring"
Mal Nellie Snellen.

Toch wel leuk hoor om tussen al die winterkaarten nu eens lekker met frisse voorjaarskleuren bezig te zijn. Ik ben helemaal weg van dit papierblokje met zijn mooie paarstinten dus jullie gaan hier vast veel van zien.

Ik stuur deze kaart in bij;
Noor en zo sketch challenge 8


Een hele fijne dag nog verder.

woensdag 9 december 2015

Snow

Vandaag laat ik jullie een winters kaartje zien. Het ziet er nog helemaal niet naar uit dat we sneeuw krijgen maar hier dan toch maar een kaartje met een echt winters plaatje van Nellie Snellen dat ik al weer twee jaar in de kast heb liggen. Op deze kaart kon ik ook gelijk mijn nieuwe stansen gebruiken die ik met Sinterklaas gekregen heb.


Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja "coffee in the Arbour". De sketch die ik gebruikte is van Noor en zo
Verder heb ik gebruikt:
Bomen van MD
Handschoenen van Joy
Slee van Joy
Letters van kurk Xenos
Liquid appliqé
Organza lint
Kreukellint

Deze kaart wil ik laten meedoen bij:
Noor en zo
KIC
/crafting musketeer

Ik kom van de week nog een keer met deze sketch maar dan weer heel anders en geen winterkaart.

Fijne dag allemaal vandaag.maandag 7 december 2015

Goede Kerstdagen

Nog een kerstkaart maar dan in hele andere kleuren, bruin met creme. Het designpapier is van Marieke "Rustic Christmas". Het plaatje van het schattige poesje in de sneeuw is weer van Hobbyvoordelig en is gemat op een stans van Aureli.


 Dezelfde tekststempel en label gebruikt met daaronder de sneeuwster van Joy en wat verschillende maten pareltjes.

Bovenin de mooie strik van MD met daaronder een stans van MFT.
In de hoek nog twee wat grotere parels of hoe het ook mag heten.


Ik wil dit kaartje insturen bij:

donderdag 3 december 2015

Goede Kerstdagen

Ik wil jullie nog een kerstkaart laten zien in de kleuren blauw met kraft/bruin. In wat ingetogen kaart van een winters stilleven. Heel mooi vind ikzelf. Het designpapier is ditmaal van Joy van de Berry Sweet lijn en al is dat een heel zomers paperpadje het kleurt prachtig bij dit plaatje van Hobbyvoordelig.
De prachtige stans om het plaatje is van Nellie Snellen.


Onder het plaatje langs een brede strook organza met aan de zijkant een wat grotere strik.
Natuurlijk passen hier ook de hertjes van MD weer prachtig bij.


Als laatste twee parels in de hoekjes en een tekstlabel van Crealies.


Ik stuur deze kaart in bij:

zondag 29 november 2015

Hoera

Gelijk nog maar een tweede kaartje. Deze foto stond nog in mijn documenten.
Ik zag dat bij het KIC de opdracht is om geen kaart te maken maar een andere creatie. Voor mijn zus Aartje maakte ik deze pillowbox voor haar verjaardag.


Met wit heb ik de pillowbox getekend en daarop designpapier van Joy uit de Berry Sweet lijn.
In het middag een ronde stans van Nellie Snellen met daarop een plaatje van Gerda's Hobbyshop en eronder een stukje gaas. De bloem is van magnolia die ik al een hele tijd in de kast heb liggen en eigenlijk maar weinig gebruik. Bovenin nog een paar vogeltjes.


Het geheel heb ik dichtgeknoopt met een stukje gaas en stukje garen met daaraan een hartje.


Ook de achterkant heb ik bewerkt met de Hoera stans van Joy, drie parels, de veertjes van Joy en een leuk bloemetje.


Deze kaart stuur ik in bij:

Sterkte

Ik kom vandaag nog een keer met een kaartje met de sketch van; cheerful sketches. Ik vind het een vrij eenvoudige sketch waar je toch wel iets moois van kunt maken en omdat niet iedereen van die hele drukke kaarten houd komt dit wel goed van pas.
Ik maakte een winters kaartje voor iemand die dit goed kan gebruiken. Hij heeft van de week een hele slechte uitslag gekregen en kan dus wel wat bemoediging gebruiken.Basis is een wit kaartje met een kartelrandje met daarop grijs designpapier van Echopark. Ook de vertikale stroken komen uit dit blokje. Het plaatje van de vogeltjes past precies bij deze kleur blauw en komt van HobbyVoordelig. Verder maakte ik een strik van crispylint met daarop blauw lint. In de hoek nog een ijspegel van Joy gemaakt van snowpaper.
Als laatste wat kleine pareltjes geplakt en het woord "Sterkte" gestanst.

Een heel fijn weekend gewenst.

donderdag 26 november 2015

Hoera

Vandaag is blogmaatje GerJanne jarig en voor haar heb ik deze vrolijke en frisse kaart gemaakt. Ik gebruikte voor deze kaart de sketch van: cheerful sketches. Een vrij eenvoudige sketch maar je kunt er best iets moois van maken vond ik toen ik ermee bezig was.


Het leuke plaatje is dit keer van Hobbyvoordelig. Natuurlijk gebruikte ik weer papier van Maja, verschillende soorten bloemen, de swirl is van Crealies en een strik van twine. 


Van wit en roze Hoera gestanst (is van Joy)


GerJanne ook vanaf het blog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en vele goede jaren samen met je gezin toegewenst. Natuurlijk hoop ik dat je kaart mooi vind.

Let it snow


Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn blog weer onder controle met behulp van mijn dochter en zusje. Het is nog niet 100 % zoals ik het zou willen maar ik doe het er maar mee. 
Ik ga dus nu maar snel achter elkaar wat kaarten laten zien nu mijn blog weer beter is. Ik durfde het niet aan met al die rare tekens.

Het is een kerstkaart in boekvorm die ik wil laten zien. Ik vind dat boek zo leuk dat ik er gelijk maar verschillende achter elkaar maak. Zelf ben ik super tevreden met deze kaart. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Ik heb dus de DDD boekvorm weer gebruikt. Eerst kraft daarna donkerblauw, designpapier van Joy en ribbelkarton. Op de rechterkant heb ik het leuke stempeltje van MD gedaan en deze gemat op donkerblauw cardstock. Op het stempeltje frantage gedaan zodat er een soort sneeuweffect ontstaat.
Verder zit er in de hoek een cirkel met daarop twee sneeuwvlokken van MD en ook weer voor het sneeuweffect liquid appliqe. Dit zit trouwens ook op het ribbelkarton.


 Natuurlijk hoort er ook een mooie bloementoef op. Verschillende bloemen, meeldraden en sneeuwbolletjes.

Aan de andere zit de sneeuwpop van MD, gestanst uit snowpaper van MD. Uit blauw, kraft en orange cardstock heb ik de sneeuwpop nog een keer gestanst en toen de neus, hoed en sjaal uitgeknipt en op de witte sneeuwpop geplakt. Wel een werkje maar wat is het effect leuk.


De tekst is trouwens ook van MD. Als laatste heb ik twine om het boek geknoopt met daarna een belletje en om het geheel af te maken nog een organza strikje gemaakt.Ik wil deze kaart mee laten doen bij: