maandag 28 november 2016

Hartelijk Gefeliciteerd

Vandaag een verjaardagskaartje wat ik maakte voor de schoonvader van onze dochter. Ik heb voor deze kaart weer heel veel spullen van MD gebruikt zoals jullie wel zien.


Ook deze leuke DDD snowglobe kreeg ik met mijn verjaardag en moest natuurlijk ook even gebruikt worden. Best even een beetje lastig hoor en wat ik jammer vind is dat hij eigenlijk niet goed blijft staan. Je moet hem eigenlijk ergens omheen zetten. Ook op deze kaart heb ik weer veel snowpaper gebruikt van MD.


 Mattie van vel 163
 rond mal van MD Lr 1331
 designpapier  Maja "I wish"
 de sterrenrand van Joy 6002/2042
tekst en label van Joy
MD poinsettia Lr 142
MD takjes Lr 437 en Lr0227
kant met parels van de Action
MD konijntje Cr 1340


Ik wil dit kaartje meedoen bij:
MD Divas
MD Kreadivas
Ribbon girl
Anreda
Noordesign-uk


zaterdag 26 november 2016

Prettige Kerstdagen

Vanavond laat ik nog maar weer een kerstkaartje zien. Een heel rustig kaartje in het wit en rood met een leuk plaatje van Gerda.


Dit keer heb ik geen designpapier gebruikt maar een leuke embossingfolder van StampinUp. Het leuke plaatje deed ik op de mooie mal van Noor 6002/0579.
In het hoekje een klein dun strikje met daarop de poinsettia van MD met een pareltje in het midden.


Verticaal een mooi stukje dubbel kant met daarop weer een strook parelkoord. 

Deze kaart stuur ik in bij:

dinsdag 22 november 2016

Winterse warme drank

Vandaag wil ik jullie de leuke mok laten zien van DDD die ik ook kreeg met mijn verjaardag. Onze dochter wilde een vriendin een leuke kadobon geven maar ze vond dat de winkel hem helemaal niet leuk had ingepakt. Zelf had ze ook al een leuke zak met meel voor cup cakes gekocht dus vandaar deze leuke mok erbij.


Het papier is van Maja Design vintage frost. Het plaatje heb ik van pinterest gehaald. Het plaatje zit op een mal van MD CR 1331, en daar omheen de leuke sterrenrand van Joy 6002/2042.


Onderin de poinsettia Lr 0142 van MD met de takjes erbij Lr0157. Ook het woord "Winter past hier natuurlijk weer helemaal bij en deze is van Joy 6002/2033.
Aan het handvat hangen nog de muts en de wanten van Joy 6002/2034.
Als laatste met de liquid applique nog wat sneeuwvlokken gemaakt.

Ik wil met deze mok graag meedoen bij:
Crafty Ribbons - blue
Winterwonderland - poinsettias-or-snow-is-falling
Anreda - winter
CraftAddiction challenge - wintersport


maandag 21 november 2016

Felicitatie kaartje

Natuurlijk wilde ik gelijk aan de slag met mijn nieuw gekregen spullen en ik heb dan ook verschillende nieuwe spullen op deze kaart weten te gebruiken. 
Model is de card art window van DDD en daarop heb ik het designpapier van Maja gedaan uit het blokje "I Wish". Dit is toch zeker precies de kleur van de kop van de eend of niet?
Dit plaatje komt van een vel van MD "mattie 0163". Het plaatje is gemat op een mal van Noor 6002/0480 en daarboven een tekstbanner van MD Lr241.Op de luikjes aan de buitenkant: van MD de eendjes Lr408 en de takjes Lr 0157.


Aan de andere kant van MD de poinsettia Lr142.  en de verschillende takjes en besjes van Lr 0437.

Om het geheel af te maken boven en onderin twee wat grotere parels.

Ik doe met deze kaart mee bij:
MD Kreadivas - optie dieren
MD Diva's - alles mag
Friendship-challenge - alles mag
ATSC - dies/punch


woensdag 16 november 2016

Christmas greets

Op de valreep nog even een kaartje gemaakt voor de challenge van WLVC. Ik heb een lekker stoofpotje op staan en ik dacht nu kan ik toch dat laatste kaartje even afmaken en dit is het geworden.


Dit is uit mijn nieuwe papierblokje van Maja "I Wish". Ook dit schattige, vrolijke meisje staat daarin. Ik heb voor deze kaart de sketch gebruikt van: The sketchy challenge. Onder het plaatje zit als eerste een servet van Cheery Lynn. Onder het plaatje door een mooi stuk kant met daarop groen lint.
In de hoek een wat grotere bloem met daaronder een hele mooie tak uit China (die kwam gisteren nog verlaat aan voor mijn verjaardag) en de kleine takjes van MD Lr0437.


Ik laat deze kaart meedoen bij:

dinsdag 15 november 2016

Prettige Feestdagen

Ik ben voor de tweede keer aan de slag gegaan met een lief plaatje van Helga Martare. Ik zie telkens van die mooie kaarten langskomen met die nieuwe ddd mal. Ik bedoel dat ronde drieluikje. Nu heb ik die niet maar ik dacht dat moet ikzelf ook wel kunnen maken. Dus op zoek in huis naar een goed rond iets wat ik zou kunnen gebruiken. Het werd een bakblik en zie hier....leuk toch zeker? 


Het papier is van een groot blok van de Action. Het plaatje heb ik gemat op mijn nieuw gekregen mal van MD en daarboven drie sterren van snowpaper ( deze komen uit China en kreeg ik ook zaterdag met mijn verjaardag). De banner is van Joy en de tekst is een oudje, ik weet niet waarvan. Op de banner nog wat sneeuwvlokken gemaakt met de liquid appliqué. Boven langs de rand heb ik een parelrand - ik vind deze lijken op ijskristallen - gedaan. Onderin staat de slee van Joy een ook hierop een sneeuwlaagje.De luikjes aan de zijkant: rechts de muts en handschoenen van Joy en rechts een boom en een konijntje van MD. Ook bewerkt met sneeuw. Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
Afgelopen zaterdag was ik jarig en ben toen weer enorm verwend met leuke freubelspullen, geld, een mooi boek, een familyplanner, bakblik, iets voor in de tuin voor de vogeltjes en zo'n leuke pot van de Hema om koekjes te bakken. Het was een hele gezellige dag. Hieronder wat foto's van mijn gekregen hobby spullen.


dinsdag 8 november 2016

Winter

Vandaag laat ik weer een kerstkaarten zien met een lief, winters plaatje van Helga Martare. Dit zijn wel zulke leuke plaatjes vind ik. Ik heb dit gecombineerd met het papier van Maja "walking in the forest". De sketch is van Cheerfull sketches.


Het plaatje is uitgesneden met een aureli mal en weer gemat op een andere aureli mal met boogjes.
Het woord "winter" en de handschoentjes zijn van Joy (6002/2033 en 6002/2034).
 Winter is gestanst uit kraft en uit papicolor papier.


 De ijspegelrand (6002/2036) en de ijskristal heb ik beiden uit snowpaper van MD gestanst.


Verder nog een klein stukje kant gebruikt en alle randjes zijn bewerkt met distress inkt.
Zo leuk is het dat dat herfstpapier dan precies dezelfde kleurtjes heeft als het jasje en de muts van kindje op het plaatje. donderdag 3 november 2016

Fijne Feestdagen

Ook vanavond nog maar een mooi kerstkaartje en ik heb deze gemaakt met weer een plaatje van Gerda (ze komen allemaal van hetzelfde vel). Het designpapier kreeg ik weer van Aartje en is van Studio Light. Een best wel sfeervol kaartje is het geworden.

 

Ik heb het geheel gecombineerd met een zachte rode cardstock. Onderin de hoek een grote strik met stippen net als het papier. 


Onder het plaatje door een mooi stukje kant en bovenin een leuke bloementoef van verschillende bloemen en meeldraden en verschillende takjes van MD. 


Ik heb ook nog een kleine ijskristal geplakt in het hoekje van het plaatje.
De tekst is gemaakt met de computer.

Ik wil deze kaart insturen bij:

dinsdag 1 november 2016

Winters drieluikje

Vandaag had ik lekker vrij, alleen halverwege de middag een regiomeeting, dus vanochtend snel even mijn huishouden gedaan om daarna deze kaart even af te maken waar ik in het weekend een beginnetje mee gemaakt had.
Het is een winters drieluik geworden wat de opdracht was bij het MD blog. Dus weer verschillende materialen van MD  bij elkaar gezocht. Ik heb een DDD mal gebruikt voor deze kaart. Dit is echt een heel leuk modelletje voor kaarten vind ik.Het designpapier is "Nautical" van MD en wat leuk dat je dan dat hele zomerse papier ook weer kunt gebruiken bij deze winterse plaatjes van het vel van Mattie 0163. 
Het plaatje is gemat op een stans van spelbinder. Op de rand heb ik wat liquid applique gedaan voor het winterse effect en dit zie je ook op de pluimen aan de zijkant en onder de eekhoorn en het konijntje (Lr1340).Verder heb ik ook nog wat ijspegels erop gedaan. Hier heb ik wel behoorlijk in moeten knippen anders paste het niet op de kleine schuine strookjes en in de ronding van het plaatje.

Als laatste natuurlijk nog een tekst en die heb ik gemaakt op een hele oude stans van MD Lr0241 met de bijbehorende tekst van CS0861.

Nu vergeet ik natuurlijk nog de mooie bloemenrand van de mini poinsettia Lr142. Gestanst van vellum en het snowpaper van MD.

Deze kaart doet mee bij:

Goede Feestdagen

Vandaag nog maar een kerstkaartje. Ik ben nu toch wel echt goed bezig vind ikzelf. Ik heb deze gemaakt met een label van DDD, het designpapier kreeg ik van Aartje en is van Studio Light. Ik denk dat jullie dit papier ook al op kaarten van Aartje gezien hebben. Het is papier wat ontzettend mooi met elkaar match. Het plaatje is zoals vanouds van Gerda.


Het plaatje is gemat op een mal van MD en ervoor staat een klein lantaarntje van Cottage Cutz. Schuin een organzo bloemenrand van de Zeeman en bovenin een mooie strik van kant met een brad .


vastgemaakt.


Ik zag op verschillende blogs dat er mooie bloemen van vellum werden gemaakt en dit papier ben ik ook even bij Gerda gaan halen. Boven het lantaarntje heb ik dus een kleine bloem van MD gemaakt met vellum en ook gewoon wit papier met nog een roze stukje touw er tussen.


De randen van de kaart zijn nog iets bewerkt met distress inkt. Ik wil deze kaart ook graag inzenden bij het WLVC maar weer eigenlijk niet goed of dit "vintage genoeg" is. Dan moet hij maar verwijderd worden.

Ik stuur deze kaart in bij: