vrijdag 29 juni 2012

Het is jouw dag

Goedemorgen allemaal,
Ik wil iedereen weer eens bedanken die telkens reacties achterlaat. Zo leuk is dit om te lezen en ik weet zelf hoeveel tijd dit kost. Ik waardeer het heel erg.

Vandaag laat ik jullie een kadotasje zien dat ik gemaakt heb voor mijn dochter Gerlise. Zij wordt a.s. woensdag 17 jaar en het is altijd leuk om iets te maken voor je eigen kinderen omdat je weet dat ze dit heel erg waarderen. Ik heb het patroon van dit tasje van het blog van het creapaleis.


Op de voorkant van het tasje heb ik 2 vlindertjes geplakt en op het klepje de bloemen van Magnolia. Verder heb ik hier niet iets opgedaan om ook het mooie papier uit te laten komen. De klep met de hartjes zijn een nestabilitie.
Ook de zijkantjes heb ik versierd. Aan de ene kant een tekststempel van het Hobbypaleis en aan de andere kant een hart van Nellie Snellen. De kleine hartjes vielen uit de rand van de klep en heb ik leuk omheen geplakt.

Ook aan de binnenkant heb ik nog een nestabilitie gedaan met daarop een stempel van Eline. Het handvat is gemaakt met een Martha Stewart pons.

Een leuk, fris tasje is het geworden. Gerlise wilde o.a. graag een USB stick dus die past hier helemaal leuk in.

Iedereen een hele fijne dag toegewenst.

groetjes Joke

donderdag 28 juni 2012

Kaartje in 3D
Ik ben weer eens lekker aan het knippen geweest. Deze 3d plaatjes van MD kun je gewoon niet zomaar in de kast neerleggen (ik heb ze gewonnen net als het papier). Best leuk hoor om dit weer eens te doen en je kunt er hartstikke leuke kaarten meemaken. Het papier is dus ook van MD een de mooie hoekmal is de LR200 ook van MD. 
Ik ben begonnen met wit cardstock met daarboven op een zachtgeel velletje. Hierboven het designpapier en daar weer overheen de mooie hoekmal van het glanzende papicolor papier. Daaroverheen weer een schuine strook designpapier. In de hoeken bloemen en een mooie strik met een bedeltje eraan. Als laatste toen het 3D plaatje. Echt wel weer een leuke kaart geworden vind ikzelf.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij:hobbyvision - kaart met 3D plaatje

zondag 24 juni 2012

Zomaar een kaartje

Ik wil jullie graag een kaart laten zien die ik gemaakt heb n.a.v. de challenge bij:scrap cards challengeblog . Een gemakkelijk sketch vind ik. Ik heb opnieuw papier gebruikt van Maja Design en wel uit de vintage summer serie.


Het plaatje wat ik gebruikt heb is van:Gerda's hobbyshop. Zij heeft verschillende velletjes met hele mooie vintageplaatjes. Verder heb ik de kop en schotel en de theepot van Joy crafts gebruikt en de randpons is van Martha Stewart. Hier en daar nog wat stipjes met de perlenpen en wat stickels op de swirl en de bloemen.

Een heel sfeervol geheel wel vind ik zelf.
Dit keer geen tekst zodat hij nog voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

 Ik ben benieuwd of jullie dit ook weer vinden.

Ik stuur deze kaart in bij:
scrap cards challengeblog - sketch
webshop-anmacreatie - fotoinspiratie

Sending you my love

De afgelopen week ben ik lekker bezig geweest met kaarten maken. Het is natuurlijk helemaal geen lekker weer om buiten iets te doen en ik had deze week ook geen andere extra activiteiten dus had ik lekker tijd om erbij te gaan zitten en leuke kaarten te maken.

Deze kaart heb ik gemaakt n.a.v. de sketch bij de de creatieve zebra. Ik heb hiervoor het papier gebruikt vanWeR memory keepers Love Struck. Ik heb dit in het voorjaar gekocht op de huishoudbeurs. Echt heel mooi en fris papier. Op het design papier een nestabilitie gedaan en hierop weer designpapier. De stempel van Penny Black ook weer op een nestabilitie gedaan. Lief hé deze knuffelende egeltjes.
Natuurlijk het geheel versierd met bloemen, stickels en een leuke passende tekst. (weer van Marianne).

Zelf vind ik hem weer helemaal leuk en jullie. Reacties zowel positief als negatief zijn altijd welkom. Zo leren we van elkaar.

Ik ga deze kaart nog snel even doorsturen naar:
 de creatieve zebra zo net op de valreep.
EKEF - dieren die mensendingen doen

Fijne avond nog en zo zet ik er nog even een andere kaart op. Kijken hoor want deze is weer heeeeel anders.


vrijdag 22 juni 2012

25 jaar getrouwd


Aanstaande zondag zijn mijn zwager en schoonzus 25 jaar getrouwd en voor hen heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb hiervoor verschillende creatables gebruikt van MD en wel de LR206, 211 en 212.
Het witte papier is heel mooi glazend papier van Papicolor. Het hart is van Nellie Snellen en de bloem van Magnolia.

zondag 17 juni 2012

Happy Birthday

Allereerst hartelijk dank voor alle reacties op mijn vorige kaart. Super leuk om te lezen allemaal. Dit keer geen pasteltinten maar bruintinten. Ik wilde weer eens een aantal mannenkaarten maken want toen ik er laatst één nodig had had ik er natuurlijk geen één liggen. En kaarten heb ik natuurlijk genoeg liggen. Dus op zoek naar leuk papier en ik vond deze serie van Maja Design (echt mijn favoriete papier). Bij moeders hobbypaleis hebben ze een hele leuke sketch.

Ik heb maar gelijk twee kaarten ermee gemaakt. Het ging zo lekker. Op de eerste kaart heb ik een creatable van MD gebruikt en op de tweede kaart een plaatje van Studio Light. Leuk toch .... dat rijtje klompen. Echt iets voor hier op de Veluwe. Op beide kaarten nog een filigraan ornament (uit de webshop van An Ma creatief) gedaan. In de één een bloemetje gestoken en op de ander een houten knoop geplakt. De tekst is weer van Marianne. (mijn dochter heeft hem voor me gespiegeld dus dit kan wel Marianne).
Als laatste een paar plakparels en stipjes met de perlenpen erop gedaan.

Ik ben echt super tevreden met deze twee toch wel vrij eenvoudige kaarten. Ben natuurlijk weer heel benieuwd of jullie dit ook vinden.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
anma creatief - fotoinspiratie cupcakes/landleven
moeders hobbypaleis - sketch

donderdag 14 juni 2012

Time to celebrate

Hoi allemaal, allereerst bedankt voor alle leuke reacties die ik kreeg op het tasje dat ik gepimpt had voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus. Heel erg leuk. We hebben een schitterende dag gehad. Mijn broer en schoonzus hebben de hele dag lopen te stralen.

 Maar nu weer eens een felicitatiekaart. Op het blog van Marianne is een leuke verjaardagscandy. Zij heeft een leuke sketch gemaakt en ze vraagt of je hiermee een leuke verjaardagskaart wilt maken. Nou dat was een hele klus met al die laagjes en reepjes over elkaar heen. M aar het resultaat mag er dan ook zijn.
Ik heb een Me to You stempel gebruikt met een blad met cupcakes. Zoooo lief zijn deze stempels. Het papier is van Maja Design en ik heb kraft en zachtgroen cardstock gebruikt.

Wat heb ik verder nog gebruikt:
drew drops
creatable van MD
parelstekers met daaraan nog kraaltjes
veel bloemen met stickels
en de tekststempel is ook vanMarianne

Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de challenge:
Marianne (ik hoop dat je hem leuk vindt)
Ge-We hobby - verjaardagskaart in pastel voor meisje
addicted-to-stamps-challenge - pins

dinsdag 5 juni 2012

Bruiloft

Ik ben dit weekend aan de slag gegaan met een kadotasje voor mijn broer en schoonzusje. Zij hopen aanstaande zaterdag te gaan trouwen en ik wilde daarvoor toch iets leuks maken. Ze zijn beiden al iets op leeftijd (37 en 40 jaar) en daardoor is het natuurlijk helemaal geweldig dat ze nu een levenspartner hebben gevonden.


Ik heb het magnolia bruidspaar ingekleurd met de aquamarkers. Verder de kleur geel veel gebruikt omdat ik weet dat ze daar van houden. Het boeket van haar en de auto zijn namelijk ook geel (als ik dit goed begrepen heb tussen de zinnen door)

Wat heb ik allemaal gebruikt:
Wondgaas,
Servetje
Magnoliastansjes (bloem bovenin)
Kant
Lint
Brad
Bloemen
Pareltjes en plakparels
Quickutz alfabet
Creatable van MD
Multiframes van Nellie Snellen.

Ik heb dit keer ook de achterkant van het tasje gedaan. Hier heb ik hun namen opgezet en de trouwdatum en natuurlijk een groot hart.

De tekst op de voorkant heb ik van het blog van Marianne. Ga hier ook eens kijken want zij maakt erg leuke, bruikbare tekststempels. Je mag ze gratis van haar blog halen. Bedankt Marianne.

We hopen natuurlijk op een mooie dag en ik hoop dat ze mijn tasje leuk vinden. Ik heb er een bescheiden kadootje ingedaan. Een geurzakje en een geurspray. Altijd leuk dacht ik zo.

Ik wil met dit tasje meedoen aan de challenge van:
DMCC - trouwen
scrap cards challengeblog- alles mag
www.ribbongirls - ribbon or lace
EHI - trouwkaart
its a magnolia - pimp a bag