vrijdag 29 juni 2012

Het is jouw dag

Goedemorgen allemaal,
Ik wil iedereen weer eens bedanken die telkens reacties achterlaat. Zo leuk is dit om te lezen en ik weet zelf hoeveel tijd dit kost. Ik waardeer het heel erg.

Vandaag laat ik jullie een kadotasje zien dat ik gemaakt heb voor mijn dochter Gerlise. Zij wordt a.s. woensdag 17 jaar en het is altijd leuk om iets te maken voor je eigen kinderen omdat je weet dat ze dit heel erg waarderen. Ik heb het patroon van dit tasje van het blog van het creapaleis.


Op de voorkant van het tasje heb ik 2 vlindertjes geplakt en op het klepje de bloemen van Magnolia. Verder heb ik hier niet iets opgedaan om ook het mooie papier uit te laten komen. De klep met de hartjes zijn een nestabilitie.
Ook de zijkantjes heb ik versierd. Aan de ene kant een tekststempel van het Hobbypaleis en aan de andere kant een hart van Nellie Snellen. De kleine hartjes vielen uit de rand van de klep en heb ik leuk omheen geplakt.

Ook aan de binnenkant heb ik nog een nestabilitie gedaan met daarop een stempel van Eline. Het handvat is gemaakt met een Martha Stewart pons.

Een leuk, fris tasje is het geworden. Gerlise wilde o.a. graag een USB stick dus die past hier helemaal leuk in.

Iedereen een hele fijne dag toegewenst.

groetjes Joke

11 opmerkingen:

 1. Wow wat heb je dat mooi gedaan zeg, en wat fijn dat je een dochter hebt die dat waardeert. Fijne dag woensdag en alvast gefeliciteerd

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Joke,

  Leuk zeg in dit frisse papier, die zal Gerlise zeker leuk vinden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo mama,

  Hij is echt super leuk geworden!! Gerlise zal hem ook geweldig vinden.
  het papier is echt super mooi, en lekker fris;)

  Liefss Alinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerdje is dit geworden zeg!! Heerlijke zomerkleurtjes, en zo lekker vrolijk gewoon... nu nog even wachten tot woensdag, altijd lastig :)

  Groetjes, Marie-Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk Joke, daar zal je grote dochter blij mee zijn!!!! Bij deze vast gefeliciteerd en een heel gezellige dag!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier is je dochter vast blij mee. Wat een mooie en frisse kleurtjes. Leuk ook al die kleine hartjes. Alvast gefeliciteerd en een fijne dag.

  Fijn weekend,
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldiggggg, zoooo leuk om met zo'n mooi tasje aan te komen, daar kan geen gekochte verpakking tegenop.
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Joke,

  Nou dit is echt helemaal leuk! Zou ook zeker iets voor mijn dochter zijn, die van de nagellak en tasjes e.d. Ga ik onthouden voor als ze jarig is en ik genoeg tijd heb...
  Je kunt zien dat je er met veel liefde en zorg aan gewerkt hebt! En alvast van harte met je grote dochter en een heel fijne dag gewenst!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Je heb een prachtige tas voor haar gemaakt! Mooie vrolijke kleuren en ook een heel leuk idee! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig mooi tasje .En de kleuren die vind ik super. Daar kan inderdaad geen gekochte verpakking tegen op.Fijne dag toegewenst.
  Groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Joke,

  Wat een leuk tasje heb je gemaakt voor je dochter.

  Alvast gefeliciteerd en een fijne dag.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen