donderdag 22 november 2018

Gefeliciteerd

Voor een jarige oom heb ik deze winterse kaart gemaakt. Ik heb hem gemaakt in wat blauw met bruin tinten want dat vind ik altijd een mooie combi en kan heel goed voor een mannenkaart.


Ik heb deze kaart gemaakt met papier van Studio Light en vond dit erg mooi combineren met dit plaatje van MD van vel MB0163. Ik heb dit plaatje gelegd achter de mooie vierkante mal met het stikrandje CR1359. Zo mooi om hier twee maten van in elkaar te leggen zodat je een soort lijstje krijgt. Onder het plaatje door nog een mooie rand met het snowpaper van MD en ook van snowpapier is de mooie grote ster in de hoek en deze is van Lr0187. Op het plaatje heb ik nog de tekst gefeliciteerd gestempeld van de stempelset van Eline EC0138.

Dit kaartje stuur ik in bij:
http://mariannedesign.blogspot.com/2018/11/challenge-213.html

vrijdag 9 november 2018

Hoera een kleinkind

Een hele lieve vriendin van mij werd deze week oma van een prachtige kleindochter. Ik maakte voor haar dit kaartje en omdat ik hem nog niet af had voordat de kleine meid werd geboren kon ik er dus toch een roze touch in verwerken. Ik maakte hem met de ticketmal van Studio Light.


Ik begon met wit met daarop kraftpapier. Het designpapier is van MD van het blokje "Nautical". Ik gebruikte voor het eerst de kangaroo (COL 1446) en dit was even een puzzel hoe hij in elkaar gezet moest worden en hoe ik de kleurencombinatie zou gaan doen maar uiteindelijk is hij wel heel goed gelukt geloof ik. Op het voorflapje een tekstlabel gedaan van MD LR0187 met daarop een kleine tekststempel van Crealies. Verder de leuke fopspeen van Col 1421 in het roze op de voorkant.

Dan de binnenkant.


Ook hier Coll 1421 gebruikt en verder een paar sterren van Ali waar ik de woordjes opa en oma op stempelde. Een mooi sierlijk parelkoord in het midden van de kaart en een mooie borderrand van de Action. Een paar van de hartjes die eruit vielen heb ik weer gebruikt.

Het leuke was dat de kleurtjes van het geboortekaartje heel erg correspondeerde met mijn kaartje. Ik kreeg een foto van mijn vriendin met beide kaartjes....zo leuk.

Ik stuur dit kaartje in bij:
AnMa creatief op facebook - dieren

donderdag 27 september 2018

Hoera een zoon

Vandaag een leuk geboortekaartje om te laten zien. Geen standaard kaartje zoals jullie zien. Gemaakt voor een stel wat hun eerste kindje kreeg en wat wel houd van leuke oude spulletjes. Het papier is van Authentique, leuk ribbelkarton erbij, een bronzen hoekje, strik met grote brad, en een plaatje van Gerda.


Even een close-up van het plaatje. De tekst van Crealies staat op een wolkje van Joy crafts.


Ik stuur dit kaartje in bij:maandag 10 september 2018

Goede Feestdagen

Ik ben toch maar eens begonnen met een kerstkaart maken. Dit is geloof ik mijn derde dus dat schiet nog niet zo heel erg op. Ik ben ook iets minder actief op het blog op het moment en met het maken van kaarten.

Maar nu dus toch maar een kerstkaart. Heel eenvoudig eigenlijk maar toch wel leuk geworden vind ik. Het is en kaart met allemaal MD spulletjes.


Gebruikte materialen zijn:
plaatje MB 0169
cirkel Cr 1331
takjes Lr 0437
kerstster Lr 0142
designfolder DF 3429
tekst CS 0991
witte stazon inkt

Dit kaartje stuur ik in voor de challenge van 

zaterdag 8 september 2018

Hoera 50

Voor een vijftig jarige dame even een verjaardagskaart gemaakt met het papier van Maja en verschillende materialen van Joy Crafts. Het hart is van Nellie Snellen. Een mooie kanten rozet met daarop verschillende bloemen op elkaar in de hoek maken het geheel heel feestelijk denk ik.


https://mijnhobbyhonk.blogspot.com/2018/08/mhh-challenge-1-verjaardagskaart-vrouw.html

dinsdag 28 augustus 2018

Happy Birthday

Vandaag op de valreep (ik zie net dat hij afloopt vanavond) nog een kaartje met de sketch van cheerful sketches
Zoals jullie weten won ik laatst de moodboard challenge van JoyCrafts en kreeg ik de mooie kerstserie toegestuurd. Nu is dit papier (Silent Night) zo mooi dat ik er ook iets anders mee wilde maken. Zo maakte ik een leuke verjaardagskaart voor mijn schoonzusje die aanstaande zaterdag jarig is.


Eigenlijk is alles op deze kaart van Joy, zoals het plaatje, het woord Happy Birthday, border circles, vierkant onder het plaatje en de takjes onder de bloementoef. Afgewerkt met een mooie strik met een mooie brad erin en een leuke bloementoef.

Zo dat was snel even een berichtje nu eerst maar snel weer aan de huishoudelijk taken.

Fijne dag allemaal.

maandag 27 augustus 2018

Lekker kopje thee met cake

Vandaag wil ik een felicitatiekaart laten zien die ik maakte nav van de opdracht bij De Egel (BINGO roze-gebak-bloemen) Ik zie dat ik ook het rijtje thee-doily-roze kan gebruiken.


Het schitterende papier is van Maja en ook het plaatje hoort hierbij. De ovaal is van JoyCrafts, de doily en het randje weet ik even niet van welk merk ze zijn. Een mooie strik met bedel, wat bloemen en plakparels maken het geheel af.

Ik ben op het moment niet zo heel veel op het blog te vinden. Ik kom af en toe even langs.....maar dat gaat wel weer veranderen nu het weer wat anders wordt hoop ik.

maandag 20 augustus 2018

Winter

Ik won begin augustus bij Friends of Joycrafts een hele mooie prijs. Met deze nieuwe producten moest ik ook twee kaarten maken. Dat was helemaal geen strop want je kunt hier alle kanten mee op. Ik begon met twee kerstkaarten en 1 ervan wil ik hier laten zien.

Voor deze kaart gebruikte ik de sketch van knutsels en kadootjes.  Het papier komt uit de set van Joy Crafts "Silent night", de vertikale strook is van de Mix&Match serie en heet Border Star nr 6002/1087. De sterretjes zijn voor een deel los zodat je ze mooi om kunt vouwen. Dit is vooral leuk als je dubbelzijdig papier gebruikt. Het ronde plaatje komt van Gerda's Hobbyshop en daar omheen zit de mooie ronde mal van Joy "holly wreath with bird". 


 Ik heb deze cirkelstans 2x gestanst zodat ik sommige delen dubbel kon opplakken. Zo heb ik het vogeltje en wat besjes er dus nogmaals in het okelgeel bovenop geplakt. Deze stans is trouwens helemaal rond maar omdat dit op deze manier teveel over mijn plaatje heen viel heb ik hem op twee plekken ingeknipt. Zoals jullie zien is dit ook helemaal geen probleem en past het dus altijd wel ergens omheen. De stans 'Winter" blijf ik altijd erg mooi vinden op een kaart, deze is ook van Joy en wel nr 6002/2033.
Langs de bovenrand heb ik ook nog maar een mooie rand gemaakt en wel nr 6002/0912

Persoonlijk vind ik vooral het papier echt schitterend. Het zijn hele mooie kleuren die ook goed voor een andere kaart gebruikt kunnen worden. Dat laat ik ook nog een keer zien. De border stansen zijn zeker ook mooi maar daar moet je iets meer bij nadenken hoe je die op een kaart gaat plakken. In dit geval heb ik de omgevouwen sterren vast geplakt maar je kunt ze denk ik ook wel iets loslaten. Je weet alleen nooit hoe ze dan vanuit een envelop aankomen bij de ontvanger. 

Joy Crafts.......heel hartelijk dank voor deze mooie prijs. Het ligt nog op mijn bureau dus ik denk dat ik er nog gewoon even mee doorga.

Dit kaartje stuur ik in bij:

maandag 13 augustus 2018

Dierenkaartje

Ik laat jullie zo tussendoor even snel dit leuke dierenkaartje zien. Plaatje is van Gerda, het papier was nog een restje en ik denk dat dit van Maja is. Ik heb het bruine papier iets gecombineerd met een blauw/groene cardstock en bloem omdat ik het anders al snel wat saai vind. (ik ben zelf helemaal niet van bruintinten namelijk) 


Hier en daar wat plakparels, een mooi stukje kant, het takje heb ik al eens bij Aartje gestanst en heb geen idee van welk merk hij is (wel een hele mooie overigens). De boomstam en de potten zijn van JoyCrafts uit de serie öne of a kind spring".

Ik laat dit kaartje meedoen bij:

zaterdag 4 augustus 2018

Beterschap

  1. Ik ben nog een keer aan de slag gedaan met de sketch van De Egel. Nu met het mooie papier van Joy “vintage roses” en een vlinderplaatje van Syta.Het woord beterschap en de mooie border zijn ook van Joy. 

Ik heb het geheel afgemaakt met een vlinder uit de Joy one of a kind spring serie en nog een mooie parelrand.
Zo dit was snel even een berichtje want de
 challenge is bijna afgelopen bij de Egel.

Ik doe met dit kaartje ook me bij:maandag 30 juli 2018

Zomerkoninkjes

Wat is er in de zomer lekkerder dan aardbeien. Kunnen jullie daar ook zo van genieten? Ik heb er met een plaatje van Syta en de mooie ticketmal van studio light een verjaardagskaart mee gemaakt.
Mijn favoriete papier van Maja met de aardbeitjes erop past hier natuurlijk heel mooi bij.Wat heb ik nog meer voor materialen gebruikt: mal van creative expressions onder het plaatje, daarachter een rand van Ali, aardbeien van Joy en op het label wat je eruit kunt trekken nog de mooie tekst van Joy.


Ik laat deze kaart meedoen bij:
maandag 23 juli 2018

Zonnebloemen

Nu het echt hoog zomer is heb ik een kaart met zonnenbloemen. Ik maak niet zoveel op het moment maar soms is het binnen gewoon even lekkerder dan buiten en zo maakte ik deze kaart. Toen ik laatst een paar dagen bij Aartje was ben ik daar even naar een marktje geweest en daar stond een leuke hobbykraam en vond ik verschillende leuke vellen met plaatjes van Nellie Snellen en o.a. één met allemaal plaatjes met zonnenbloemen.

Voor deze kaart gebruikte ik de sketch van De Egel. Het achtergrond papier is van Syta en is precies hetzelfde als de achtergrond achter de zonnenbloemen. Het gele papier won ik twee weken geleden bij het KIC blog en is van craft sensations. De doily achter het plaatje is van Nellie Snellen (al een oudje), tekst van MD en als laatste een mooie gele strik.


ik stuur dit kaartje in bij:

zaterdag 21 juli 2018

Zomers flessenlabel

Op deze mooie zomerdag laat ik maar een heel zomers label zien. Leuk voor een jongvolwassene die jarig is en nu een wijntje mag drinken.


Het label is natuurlijk van DDD met daarop een plaatje van Syta. Ik weet even niet van welk merk het designpapier is. De tag, de tekst en de cocktailglaasjes zijn van Joy.  Ook de mooie blauwe Noor mal zit weer onder het plaatje. Vinden jullie deze kleuren ook zo mooi bij elkaar, dat zachte blauw en dat lime. Echt zomers niet?


Sorry dat ik niet veel bij jullie langs kom maar ik zit met dit mooie weer niet zo vaak op mijn blog en mijn hobbykamer als 's winters. Soms kijk ik ze op de Ipad buiten nog wel snel even langs.

Ik stuur dit kaartje in bij:


vrijdag 13 juli 2018

Er is er 1 jarig Hoera Hoera!

Vandaag maar een kaartje voor een klein meiske wat 1 jaar werd. Ik heb hiervoor de koala beer van MD gebruikt. Deze vind ik toch iets gemakkelijker dan de muizen hoor.
Ook hiervoor gebruikte ik weer wat restjes papier en dit keer uit het blokje Summerfun.


De grote koala klemt zich vast aan het cijfer 1 van DDD. De tekst is weer van Eline EC0138 en ook de ballonnen PP1401 en het kleine hartje zijn van MD. 
De grote witte cirkel onder het plaatje is ook van MD en wel CR1360.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:
http://mariannedesign.blogspot.com/2018/07/challenge-206.html

Vandaag kreeg ik ook mijn gewonnen pakketje binnen van KIC. Mooi blokje papier met daarbij wat embellisments
sterkte

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien wat ik gemaakt heb nav de sketch bij cheerful sketches challenge. Ik heb er maar een Sterkte kaartje van gemaakt van die heb je nogal eens nodig. Laatst kocht ik in de aanbieding bij Gerda dit mooie Maja papier en ik vond er dit plaatje bij wat er precies bij past. Het leuke takje in de hoek leende ik van Aartje en de rand horizontaal onder het plaatje komt van Ali.
Ik heb een nieuwe computer en ik weet even niet waar ik het fotobewerkingsprogramma kan vinden wat ik op mijn vorige computer had. Sorry ik kan hem dus niet bijsnijden. Heb hier niet echt handig in dus maar eens aan mijn dochter vragen of die weet ik hoe dat er weer opkrijg.


maandag 9 juli 2018

ferrero doosje

Afgelopen zaterdag hield onze dochter haar verjaardag en tegelijk vierden we dat zij geslaagd is voor haar opleiding als gymdocent. Natuurlijk wilde ik iets leuks maken en toen ik de challenge bij Hobbyvision zag wist ik dat het dit moest gaan worden.

Ik heb hiervoor mijn favoriete merk papier gebruikt Maja enjoying outdoors. Verder spreekt het wel aardig voor zich denk. Een mooie vlinder van de action, een wat grotere bloem en drie kleine labeltjes en die komen ook bij de action vandaan "craft sensations". De stempels erop zijn van Crealies.Best een leuk klein kadootje. Echt iets om vaker te maken.

Ik loop heel erg achter om bij jullie te komen kijken maar ga daar vanavond even proberen verandering in te brengen. Ik denk niet dat ik overal op kan reageren maar even goed rondkijken doe ik zeker.

woensdag 27 juni 2018

Maritiem kaartje

Ik ben toch ook overstag gegaan om de mooie ticketmal te kopen en ik heb er een strandkaartje van gemaakt. Een kaartje waar ik veel verschillende merken op heb gebruikt.De gebruikte materialen zijn:
papierblokje van MD “nautical”. 
Plaatje van MD nr 0166
Touw van MD 0418
Stoel van MD 0424
Waterdruppels van Memory Box
Vuurtoren van Joy
Meeuw van Joy

Leuk om voor één kaartje verschillende merken te kunnen gebruiken.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:

donderdag 21 juni 2018

Sterkte

Ik ben bezig met een aantal kaarten voor mensen die wel wat meeleven verdienen. Deze is voor een lieve vriendin die na een heel moeilijk jaar even alles stop moet zetten om rustig weer op te krachten te komen. Ik vind het zelf een ontzettend mooie kaart geworden en dat was ook de bedoeling. Zelf is zij ook een beginnend kaarten maakster en ze vraagt me nog wel eens om via de app wat inspiratie te sturen. Dus ik ben hier ook even goed voor gaan zitten.


Ik ben begonnen met mooi donker blauw glanzend cardstock met daarop het monochroom papier van Maja wat hoort bij de denim and friends serie. Dus dit papier is ook heel goed te gebruiken voor een mooie dameskaart dat zien jullie hier. Het designpapier is dus ook van Maja Denim and Friends. Het mooie plaatje is van een redelijk nieuw vel van Gerda met allemaal mooie ronde plaatjes en deze is gemat op een mal van MD. De tekst is van Joy crafts en ook de buitenste randen. Het smalle blauwe randje is van Ali. Als laatste een mooie organza strik met een mooie brad erin.

De sketch is trouwens van Cheerful sketches.

Ik stuur dit kaartje in bij:

maandag 11 juni 2018

New Home

Zoals jullie wel weten is vorig jaar onze dochter getrouwd. Zij vonden toen een leuk huurhuisje maar ondertussen hebben ze een huis gekocht. Daar moest natuurlijk een mooie kaart voor komen en dat heb ik gedaan nav een live uitzending van Daisy Martens met dit mooie patroon.
Ik heb de maten iets aangepast omdat ik een breed middengedeelte wilde hebben waar de vlaggenlijn op zou kunnen met New Home.
Dit is hem geworden en ik heb het papierblokje La Vie est Belle Lavender gebruikt. Zulke prachtige kleuren als dit zijn en natuurlijk ben ik gek op lavendel.


Het middenstuk is 16 cm dus daar kon van alles op. Het plaatje en de bingo kaart komen ook uit dit papierblokje. Onder de bingo kaart zit nog een leuke stans die ik eens van Aartje kreeg en ik weet even niet meer waarvan die is.  New Home is ook 1 van de wat nieuwe stansen van Noor design en is natuurlijk super leuk voor allerlei teksten. Dit keer heb ik ze iets over elkaar heen geplakt.


Op het plaatje nog twee kleine plakparels gedaan. Rechts onderin de hoek nog de lavendel tak van Joycrafts en in de andere hoek een wat grotere strik van paars kreukellint.


Dan nog de beide zijkanten. Aan de ene kant een sleutel met een stukje touw eraan en daaronder een mooie tekst om ze geluk te wensen in hun nieuwe huisje en deze is van Craft Emotions.


Aan de andere kant een tekst die ook uit het papierblokje komt met daarboven weer de tak lavendel. Ook hier heb ik aan de zijkanten de mooie borderrand van Joy gebruikt.


Ik stuur dit kaartje in bij:
AnMa creatief op facebook
http://2sistersontheblog.blogspot.com/2018/06/challenge-16.html

Zomaar twee kaartjes op een avond geplaatst. Door het mooie weer had ik de laatste tijd niet heel veel in mijn hobbykamer gezeten. Nu ga ik maar even mijn challenges langs waar ik nog een kaart voor had staan in mijn computer.

Gefeliciteerd met je diploma

Ik heb vandaag een leuk melkpakje om te laten zien. Ik heb deze gemaakt voor Anne van Aartje die deze week haar diploma zal halen. Toen ik aan Aartje vroeg in welke kleur ik het zou maken zei ze gelijk “okergeel”. Geen kleur die direct voor de hand ligt maar daar wilde ik toch iets mee doen.
Ik ben dus gaan zoeken tussen wat oude restjes papier en vond nog een heel oud blokje van MD Pink & Orange. Dit heb ik gecombineerd met zwart en okergeel cardstock.

Ik ben toch ook maar gezwicht voor de leuke dieren van MD met hun mooie kleding. Je zag er zo ontzettend veel leuks mee voorbij komen dat Aartje en ik samen toch wat gekocht hebben om het zo ook samen te gebruiken en uit te wisselen. Af en toe moet je jezelf eens verwennen.


Aan de voorkant heb ik een gat gemaakt en daar achter mica geplakt voor een soort van venster. Daar omheen een Creatable met stiksteekjes van MD. Half over de opening heen twee teksten.Aan de beide zijkanten een leuk muisje met okergele kleding aan (wat een gepruts is dit zeg). Ik heb de filmpjes van MD er telkens naast gehad.
Bij een feestje horen natuurlijk ook ballonnen.


Aan de achterkant heb ik het vierkant geplakt wat er aan de voorkant uitviel. En daarop een stempel van Nellie Snellen met versamarkt gestempeld en daarop wit embossingpoeder.

Het geheel heb ik bovenaan vast gezet met wat houten knijpertjes die ik nog maar even zwart heb gekleurd. Natuurlijk kon ook een mooie strik niet ontbreken.

Gebruikte materialen zijn:
Papierblokje MD Pink and Orange
Creatable CR 1359
Muizen MD Col 1437
Kleding van de muizen MD Col 1438
Ballon PP 1401
Tekst gefeliciteerd EC 0138
Tekst Joy crafts “met je diploma”
Tekst Geslaagd Nellie Snellen

vrijdag 18 mei 2018

Chris 50 jaar

Afgelopen week is mijn zwager 50 jaar geworden en daar moest iets voor gemaakt worden natuurlijk. Ik zag het leuke patroon van BeChallenged voorbij komen en het leek me leuk om daarmee aan de slag te gaan. 
Ik heb de kaart wel vrij eenvoudig gehouden.


Op de voorkant de cijfers van DDD. Ik heb glanzend blauw papier gebruikt met designpapier van Maja “denim and friends”.


Aan de binnenkant de leuke stempel van Joy die ik ook uitgeknipt heb. Aan de andere kant een plaatje van Gerda die ik schuin in het vierkant van MD heb geschoven.
Ook heb ik op deze kaart het champagneglas van MD gedaan om op zijn 50e verjaardag te proosten.


Het geheel moest worden vastgezet met een strik en bloemen. Zo’n kleine bloem mag ook best toch op een mannenkaart.


Ik stuur deze kaart verder in bij:
Ribben girl
Jacqueline Pannekoek - Gefeliciteerd
Be Challenged


vrijdag 11 mei 2018

Met oprecht medeleven

Ik heb dit kaartje gemaakt n.a.v de challenge bij Dutch card lovers waar zIke alleen bladeren willen zien en geen bloemen. Ik had een soort gelijke kaart al eens opgeslagen en wilde deze nu eens maken. Kaarten waarvan het altijd handig is als je ze op voorraad hebt.


Ik denk dat het blad van MD is maar weet dit niet helemaal zeker. Ik heb het blad uitgesneden uit het bovenste witte cardstok zodat je er een bruin blad onder ziet. Het witte blad heb ik vervolgens geembost en er schuin overheen geplakt. Hetzelfde blad ook een keer uit kraft gesneden en onderin geplakt.
De helft van het witte cardstock heb ik nog door een embossingfolder van MD gehaald en over de scheiding nog een mooi stukje lint in dezelfde kleur geplakt. De mooie tekst is van Joy crafts.

Ik laat dit kaartje meedoen bij:

Nu nog maar snel even genieten van de zon. Onze blauwe regen boven het terras is op het moment prachtig maar het ligt ook een tapijt van bloemetjes op het terras dus maar snel even alles weer aanvegen.

Een mooie dag allemaal nog en een fijn moederdag weekend.

donderdag 10 mei 2018

40 jaar getrouwd

Vandaag zijn onze predikant en zijn vrouw 40 jaar getrouwd en daar heb ik dit mooie voorjaarskaartje voor gemaakt. 


Voor dit kaartje heb ik verschillende merken gebruikt. Het papier is van MD van twee blokjes Eline's Sweet stars en La Provence, het plaatje is van vel MB0164. Het plaatje heb ik verwerkt achter de Creatable 1359.


Bovenin het cijfer 40 van Cr1282 en de tekst uit de huwelijkswensen nr Cs0999. De tekst is gestempeld op een stans van Crealies. Natuurlijk moest er een mooi kanten hart op. Ik zag bij de Action deze leuke filigraan vlinders liggen en ook het groene zijdeachtige takje komt daar vandaan.
De mooie rand is van Joy Circles 6002/0986.Onder het plaatje nog een mooie parelrand en wat vilten bloemen met parel van de Action.

Ik stuur dit kaartje in bij:


maandag 30 april 2018

A sweet little BABY is born

Het is feest op het MD blog en dat is gelijk het thema van de challenge. Slingers, ballonnen of taart.
Een geboorte vind ik altijd echt een reden voor slingers en ballonnen dus maakte ik een geboortekaartje. Ik had net van Aartje de leuke hertjes te leen gekregen en dus ging ik daar mee aan de slag. Super schattig vind ik.Gebruikte materialen zijn:
Paperpad Eline’s Sweet Stars
Collectable hert 1401
Lro327 Anja’s circle
Tekst Eline EC 0138
Ballon PP1401

Als versiering een mooie strik, een paar kleine voetjes en wat plakparels.


zaterdag 28 april 2018

Succes succes succes

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik maakte voor Anne van mijn zus Aartje. Zij is aangenomen in Nijmegen voor de studie geneeskunde en zit nu te blokken voor haar examen. Om haar te feliciteren en gelijk sterkte toe te wensen voor het leren maakte ik deze kaart.


Het plaatje en het achtergrond papier zijn van Syta. Achter het plaatje deed ik een vierkant wat ik bestempelde met een achtergrondstempel van MD die ik laatst won bij een bloghop. Allemaal letters dus dat vond ik wel leuk bij het met je neus in de boeken zitten deze weken voor het examen.
Ik stempelde het met clear inkt en heb dat met embossingpoeder wit bestrooid en gedroogd.
De leuke stempel van succes is van Nellie Snellen en vond ik in de opruimingshoek van Gerda.
Een mooie organza strik en wat parels maken het wel af. Geen druk geheel voor zo'n tiener.

Ik stuur dit kaartje in bij:

maandag 23 april 2018

Lente

Ik ben nog een keer aan de slag gegaan met de sketch van cheerful sketches en het papier van Dove craft. Het mooie plaatje is van Syta (het plaatje is in het echt ook iets wazig) en is gemat op een stans van Nellie Snellen. Ik heb de sketch wel gekanteld


Een mooi stukje kant erbij gepakt met daarover een dun parelsnoertje.

Ik stuur dit kaarte in bij:


zaterdag 21 april 2018

50 jaar

Vandaag laat ik jullie een verjaardagskaart voor mijn schoonzus zien die morgen 50 wordt. Hiervoor heb ik twee blokjes papier van Maja gebruikt en een mooi plaatje van Syta.


Er zitten verder veel materialen op van Joycrafts zoals; de border, happy birthday en de vlaggetjes. De tekst is van Craftemotions, lepeltjes van MD, stukje kant onder het plaatje door,
 En een stukje rood lint op de lepeltjes.


Ik stuur dit kaartje in bij: