donderdag 22 november 2018

Gefeliciteerd

Voor een jarige oom heb ik deze winterse kaart gemaakt. Ik heb hem gemaakt in wat blauw met bruin tinten want dat vind ik altijd een mooie combi en kan heel goed voor een mannenkaart.


Ik heb deze kaart gemaakt met papier van Studio Light en vond dit erg mooi combineren met dit plaatje van MD van vel MB0163. Ik heb dit plaatje gelegd achter de mooie vierkante mal met het stikrandje CR1359. Zo mooi om hier twee maten van in elkaar te leggen zodat je een soort lijstje krijgt. Onder het plaatje door nog een mooie rand met het snowpaper van MD en ook van snowpapier is de mooie grote ster in de hoek en deze is van Lr0187. Op het plaatje heb ik nog de tekst gefeliciteerd gestempeld van de stempelset van Eline EC0138.

Dit kaartje stuur ik in bij:
http://mariannedesign.blogspot.com/2018/11/challenge-213.html

vrijdag 9 november 2018

Hoera een kleinkind

Een hele lieve vriendin van mij werd deze week oma van een prachtige kleindochter. Ik maakte voor haar dit kaartje en omdat ik hem nog niet af had voordat de kleine meid werd geboren kon ik er dus toch een roze touch in verwerken. Ik maakte hem met de ticketmal van Studio Light.


Ik begon met wit met daarop kraftpapier. Het designpapier is van MD van het blokje "Nautical". Ik gebruikte voor het eerst de kangaroo (COL 1446) en dit was even een puzzel hoe hij in elkaar gezet moest worden en hoe ik de kleurencombinatie zou gaan doen maar uiteindelijk is hij wel heel goed gelukt geloof ik. Op het voorflapje een tekstlabel gedaan van MD LR0187 met daarop een kleine tekststempel van Crealies. Verder de leuke fopspeen van Col 1421 in het roze op de voorkant.

Dan de binnenkant.


Ook hier Coll 1421 gebruikt en verder een paar sterren van Ali waar ik de woordjes opa en oma op stempelde. Een mooi sierlijk parelkoord in het midden van de kaart en een mooie borderrand van de Action. Een paar van de hartjes die eruit vielen heb ik weer gebruikt.

Het leuke was dat de kleurtjes van het geboortekaartje heel erg correspondeerde met mijn kaartje. Ik kreeg een foto van mijn vriendin met beide kaartjes....zo leuk.

Ik stuur dit kaartje in bij:
AnMa creatief op facebook - dieren