zondag 26 juni 2011

Vintagekaart

Nog weer even een hele andere kaart. Een vintagekaart. Ik vind dit toch ook altijd wel weer heel erg mooi. Het zijn van die super sfeervolle kaarten. Het plaatje en het papier zijn van de mooie PION serie. De randpons onder het plaatje is van Nellie Snellen en ook de vlindertjes zijn van haar. De creatable die ik gebruikt heb is vann Marianne Design.  Een goudkleurig lint, parellint en parel strassteentjes, een mooie kanten rozet en de prachtige knoop maken het geheel af. Ben benieuwd of jullie hem ook mooi vinden. Al die verschillende kaarten die je kunt maken, dat is wat onze hobby zo leuk maakt vind ik.

Zomer.....lekker in je hangmatje

Eerst even een welkom aan mijn nieuwe volgers. Fijn. Ik hoop dat jullie door mijn kaarten net zoveel inspiratie opdoen als dat ik bij andere doe. Even een kaartje zonder tekst zodat ik hem overal voor kan gebruiken. Ik vind het aan de ene kant wel een beetje een geboortekaartje aan de andere kant kan hij ook wel als beterschapskaart gebruikt worden of zelfs wel aan iemand die nu mag uitrusten van het vele werk (bv schoolprestaties).
Ik heb de kaart weer ingekleurd met de aquamarkers. Heerlijk vind ik dit omdat je de kleuren ook zo goed kan mengen. Het papier is van magnolia en nog iets anders... ik weet niet meer welk. Het stempeltje is een penny black.
Deze leuke sketch is van Hobbystempels. Als versiering heb ik mooi lint gebruikt, bloemen en hartjes. Ik ben er zelf erg tevreden over. Een kaartje met wel sfeer erin vind ikzelf.
Ik doe mee aan de challenge van:
hobbystempels - sketch
scrapcards challengeblog - dierenkaart

dinsdag 21 juni 2011

DT Call bij Knutsel & Zo

Bij Knutsel & Zo zoeken ze nieuwe designers. En ze hebben een leuk blog.... ga er ook eens kijken.
Ik heb me al aangemeld. Wie gaat er nog meer eens bij hen kijken? Wie weet vindt jij het ook leuk om eens designer te worden. Ik doe in ieder geval mee.

zaterdag 18 juni 2011

Vintagekaart

Ik heb dit keer een mooie vintagekaart gemaakt met het papier en het plaatje van de PION serie. Ik vind dit toch ook wel erg leuk om te doen. Weer heel anders dan de stempels inkleuren, dit heeft toch wel een heel eigen sfeer. De rand onder het plaatje is van een multiframe van Nellie Snellen. Hieroverheen een mooi stukje kant gedaan. (dit hoort echt bij een vintagekaart vind ik). Op het plaatje heb ik twee hartjes knoopjes geplakt, en bovenin de hoek een bronzen hoek embishement. Veel bloemen in de andere hoek. Ik heb hiervoor wat lichtere roze bloemen (om de kaart een wat frisser geheel te geven en creme bloemen gebruikt. Met parellint en wat meeldraden het geheel afgemaakt.
Nog even een closeup van de bloemen en het plaatje.

Ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Heb nog meer  van dit papier klaar liggen en ook deze mooie plaatjes dus jullie komen hier nog wel meer van te zien.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
scrapcards challenge blog - recept kant,strik,5 bloemen, 2 knoopjes
duymelot - alles mag

maandag 13 juni 2011

Hoera, eigen blog!

Hallo,

Ik (alinda) heb leuk nieuws!
Ik heb een eigen blog aan gemaakt.

Dus ik plaats nu al mijn creaties op mijn eigen blog.
Dit is http://creativescrapgirl.blogspot.com/

Als jullie mijn kaarten leuk vinden, kun je mij volgen.

Groetjes Alinda

Van harte beterschap

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die steeds maar weer van die lieve reacties achterlaat. Ik waardeer dit erg en kijk er iedere keer weer naar uit. Dit keer weer een magnolia stempel ingekleurd met de aquamarkers. Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey de Marjolaine serie. De bloem is gemaakt van een Nellie Snellen frame en de haver van een creatable van Marianne Design. Verder lint gebruikt en een strik gemaakt en hieraan een sleuteltje gehangen. De sketch die ik gebruikt heb is van Create4fun.


Nog even een foto van dichtbij voor de details.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
create4fun - sketch
girlscardsworld - recept 3 soorten designpapier, 2 bloemen, 1 embishement, 1 stempel
een hoop inspiratie challengeblog - beterschapskaart

zondag 5 juni 2011

Zomaar...

Gisterenavond begonnen met dit kaartje. Ik had nog dit mooie blauwe papier liggen en ik wilde er eens iets anders mee doen. Ik ben toen eens gaan zoeken en vond deze groene kleur. Echt lekker fris. Het stempeltje is een dawn stamp van Nellie Snellen en ik heb weer eens mijn derwents gebruikt. Eigenlijk is alles wat ik gebruikt heb van Nellie Snellen. Want het stempeltje heb ik uitgestanst met een multi frame van Nellie Snellen en ook de randframe en de bloem is van haar. Door de ronde multiframe heb ik nog een lintje geregen. Verder één grote plakparel en drie kleine plakpareltjes en ik had weer een leuke kaart.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:Derwents - alles mag

donderdag 2 juni 2011

Feest

Weer eens een piratenkaart gemaakt met de stempel van de Young Rebels van Nellie Snellen. Een vriendje van mijn zoontje is van de week jarig en hij wil graag zo'n leuke kaart geven. De stempel heb ik weer ingekleurd met de aquamarkers. Ik ben dit keer begonnen met een embossingstencil met ruitjes. De rozet heb ik gemaakt met een Multi frame  van Nellie Snellen
Ook heb ik een stukje touw over de kaart heen gespannen op een wat speelse manier. Aan het touwtje heb ik een bling bling gehangen. Ik heb mijn zoon laten kiezen welke erop mocht en hij koos voor het roer, omdat deze ook op hoed van de piraat staat. Met de clippunc het wordt "feest"gemaakt. Leuk geworden vind ikzelf
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
dutchcardlovers - drie op een rij ik koos voor brads/punch/embossing

bloemenlabel

Dit prachtige bloemenlabel heeft mij dochter Alinda gemaakt. Ze wilde eens iets anders. Vandaar dat ze een label heeft gemaakt waar je ook nog eens geld in kan doen. Aan de onderkant heeft ze twee stukjes scrappapier gedaan en die met borduurgaren weer aan elkaar vastgezet.


 Erg leuk bedacht vind ik. Verder heeft ze een roos ingekleurd met de aquamarkers. Bovenin de punt heeft ze de multiframe van Nellie Snellen gebruikt en ook het vlindertje is met de clippunch van Nellie Snellen gedaan.

Met de perlenpen heeft ze hier stipjes ondergedaan. Natuurlijk veel stickels gebruikt om een leuk glittereffect op de bloemen te maken. Een klein bloemetje in de hoek en met het clippunch alfabet "van harte" erop geplakt. Ik ben trots op haar want het is echt iets aparts geworden.  Laat iedereen een leuke reactie voor haar achterlaten want dit vindt ze super leuk.
Ze gaat met dit label meedoen aan de challenge van:
Marianne Design - allemaal bloemen
dutchcardlovers - drie op een rij zij heeft gekozen voor punch/flowers/glitter
duymelot - alles mag