vrijdag 25 februari 2011

KADO DOOSJE VOOR ALINDA

Morgen wordt onze dochter Alinda, waar jullie ook wel eens kaarten en doosje van op mijn blog zien staan 14 jaar. Zij wilde graag geld voor een onderwatercamera en daarom heb ik maar een mooi, schattig doosje voor haar gemaakt. Hierin kan ze dan mooi het geld voor haar camera in bewaren totdat ze genoeg heeft.
Het patroon van dit leuke doosje heb ik uit de hobbykrant. (hierin staan vaak leuke doosje e.d om te maken en het patroon staat er dan ook bij) Het papier is van de mooie serie FIKA van Maja design. Het hart is gemaakt  een Nellie Snellen mal. Ik vond het te vol worden als ik er ook nog een stempel op zou doen dus heb ik die maar achterwege gelaten. Een mooie strik en bloem en natuurlijk een digistempel en zie daar een schattig doosje. Dat geeft toch veel leuker als in een envelop. Nu maar hopen dat zij hem ook mooi vindt en dat ze niet toevallig vanavond nog op mijn blog gaat zitten kijken. Ik ben benieuwd wat jullie van zo'n kado doosje vinden.

Verjaardagskaart van Alinda

Hallo allemaal hier nog weer even een kaartje van mij. Gisteren lekker met een vriendin zitten kaarten maken en nu laat ik hem natuurlijk weer graag even zien aan iedereen op mama's blog. Een leuke verjaardagskaart is het geworden. Het stempeltje wat ik hier gebruikt heb ik van Gillian Roberts en papier is van Bo Bunny. Verder heb ik verschillende kleuren effen papier gebruikt.
Met deze kaart ga ik meedoen aan de challenge van:
http://hobbystempels.blogspot.com/

woensdag 23 februari 2011

Kaart van Alinda

Hallo,
Ik ben Alinda. Ik mag weer gebruik maken van mijn moeders blog. Dank u wel mama. Nu ik vakantie heb heb ik lekker tijd om te frobelen. Dus hier is weer een creatie van mij. Ik ben met de aquamarkers aan de slag geweest. Ik vind dat deze keer het erg goed gelukt is om verschillende effecten in de stempel te krijgen. De stempel is van Nellie Snellen. Ik heb gebruik gemaakt van verschillende restjes papier. De digistempel kon je op iemands blog gratis downloaden. Ik weet niet meer bij wie.
Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.
Met deze creatie wil ik meedoen met de challenge van:
http://doubledutchchallenges.blogspot.com/
Groetjes Alinda.

maandag 21 februari 2011

VOOR DE ALLERLIEFSTE

Dit weekend echt in de weer geweest met het Marianne Design papier. Dit papier kreeg ik trouwens van mijn zusje die dit papier had gewonnen. (echt lief hé). Zo delen we nogal eens iets.
Ik heb voor deze kaart eens een oude stempel uit de kast gepakt en wel één van Penny Black. Deze stempeltjes blijven erg grappig vind ik. De kaart heb ik verder heel simpel gelaten. Een paar knoopjes, een simpele bloem en een leuke tekst en zie daar... weer een leuke kaart. Ik wil ook met deze kaart meedoen aan een challenge en wel van:
-http://hobbystempels.blogspot.com/

VERJAARDAGSKAART

Deze kaart ga ik sturen naar een meisje dat woensdag 12 jaar wordt. Op het blog van iemand werd gevraagd of we haar dochter die een niet zo gemakkelijke tijd achter de rug heeft een kaartje wilden sturen voor haar verjaardag. Nou dat is toch leuk of niet? Ik heb deze keer een stempel van Marianne Design gebruikt en ook het papier van hun nieuwe Summerblok. Mooie frisse lentekleuren heeft dit papier. Vorige week heb ik de clippunch van Nellie Snellen gekocht en deze kon ik zo mooi gaan gebruiken. Ik had alleen een andere kleur letter moeten kiezen vind ikzelf want deze zilveren letters vallen niet zo goed op. Ik wil met deze kaart ook meedoen aan de volgende challenge:
- http://doubledutchchallenges.blogspot.com/
-http://mariannedesign.blogspot.com/

donderdag 17 februari 2011

LIEF MEISJE


Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenge van Ceat4fun. De sketch is ook van hen.

JONGENSKAART

e
Een leuke, grappige, frisse jongenskaart vind ik zelf. Al helemaal in lentekleurtjes. Het stempeltje is van Nellie Snellen (schoffies). Het papier is van het nieuwe summerblock van Marianne Design. Prachtige kleuren.
Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van menscardworld.

zaterdag 12 februari 2011

BLOGAWARD

Ik kreeg de afgelopen week van twee personen een blogaward. En wel van mijn zusje Aartje en van mijn volger Erica.Wat leuk hé. Daar reken je helemaal niet op.Kijk ook eens op hun blog. http://witte-erikaskaarten.blogspot.com/ en http://cre-aartje.blogspot.com/.  .
Ik wil dit blogaward doorgeven aan: Claudia Rosa, Hanneke en Eveliene.

Er zijn wat regeltjes verbonden aan dit award en wel:
Plaats dit blogaward op je eigen site en stuur hem door naar 3 tot 5 anderen.

donderdag 10 februari 2011

Valentijnsdoosje van AlindaHallo,
Ik ben Alinda en mag weer een keertje van mama's blog gebruik maken. Ik heb dit keer een Valentijnsdoosje gemaakt. Met daarop: een stempel met een bootje, bloemetjes, digistempel met tekst, strik etc.
Dit modelletje vond ik gelijk al heel leuk toen ik hem zag bij Gerda's hobbyshop. Thuis probeerde ik hem gelijk na te maken. En dit is het resultaat waar ik zelf erg trots op ben.
De inhoud is een parfum flesje, lipgloss en een kort lief briefje.
Ik ga dit doosje natuurlijk op Valentijnsdag aan iemand geven.
Met dit doosje wil ik meedoen aan de volgende challenge:
http://dotties-wonderful-world.blogspot.com/2011/02/valentine-challenge.html
http://girlscardsworld.blogspot.com/
http://doubledutchchallenges.blogspot.com/
http://zo-wie-zo-challenge.blogspot.com/2011/01/valentijn_19.html?showComment=1296473353995#c736947658412917130
http://duymelot.blogspot.com/
http://stempelchallenges.blogspot.com/

dinsdag 8 februari 2011

Nog even een ander kaartje. Dit keer hetzelfde Basic Grey papier en de harten van Nellie Snellen. De randpons is ook van Nellie Snellen. De stempel is van Bildmalarna en die heb ik met mijn aquamarkers ingekleurd.

MAGNOLIA KAART

Dit weekend nog weer even lekker aan het kaarten maken geweest. Dit keer weer een easelkaart. Dit is wel erg leuk om te doen. Dit keer ook weer de harten van de mal van Nellie Snellen gebruikt. Ik blijf hem wel erg leuk vinden hoor. Je kunt er zoveel leuke dingen meedoen. Dit keer heb ik een magnolia stempel gebruikt van de nieuwe serie. Ik vind ze toch zoooo lief hé. Deze kaart heb ik weer ingekleurd met mijn Derwents en ik heb weer het mooie papier gebruikt van Basic Grey. Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
- http://dotties-wonderful-world.blogspot.com/2011/02/valentine-challenge.html
-http://basicgreychallenges.blogspot.com/2011/02/all-heart.html
-http://nederlands-magnolia-challengesblog.blogspot.com/

vrijdag 4 februari 2011

Boekenlegger van Alinda

Hallo,
Ik ben Alinda ten Voorde. Mijn moeder vertelde over deze challenge. Ik was gelijk helemaal enthousiast en zij dat ze mee moest doen. Maar zelf leek het mij ook erg leuk om hier aan mee te doen. Daarom mocht ik van mijn moeder meedoen via haar blog. Meestal heb ik niet heel veel tijd om te scrappen. Maar dit weekend  had ik gelukkig bijna geen huiswerk dus heb ik nog snel een boekenlegger gemaakt voordat het ingeleverd moest worden. Ik vind hem zelf erg goed gelukt. Ik ga hem zeker gelijk gebruiken. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie willen achterlaten.
Ik wil meedoen aan de challenge van:
http://nederlands-magnolia-challengesblog.blogspot.com/

Groetjes Alinda.

BOEKENLEGGER

Dit keer een boekenlegger gemaakt. Het inkleuren met de aquamarkers blijft moeilijk maar ik blijf proberen.
Met deze boekenlegger wil ik meedoen aan de challenge van:
http://nederlands-magnolia-challengesblog.blogspot.com/

woensdag 2 februari 2011

VALENTIJNSKAART


Een prachtige kaart geworden vind ikzelf. De stempel is van Bildmalarna (mimosa a lot of hearts). Het papier wat ik gebruikt heb is van Wekabo. Ik vind dit erg mooi papier. Het is er zoals je ziet in een stipje, een streepje en een blokje. Je kunt dit zo erg mooi combineren. De bloemen zijn van artemio. De harten zijn gemaakt van de nieuwe mal van Nellie Snellen. Ik ben hier helemaal weg van. Hier ga ik vast veel mooie kaarten mee maken. Met deze kaart wil ik mee gaan doen aan de challenge van:
http://zo-wie-zo-

challenge.blogspot.com/2011/01/valentijn_19.html?

dutchmagnolialovers.blogspot.com/2011/02/eindelijk-is-het-zoverwe-gaan-van-start.html

showComment=1296473353995#c736947658412917130

http://girlscardsworld.blogspot.com/
http://doubledutchchallenges.blogspot.com/
-http://stempelstudio.blogspot.com/2011/02/challenge-februari.html
-http://duymelot.blogspot.com/p/wedstrijd-februari-2011.html
-http://www.stempelstudio.blogspot.com/

Hollandse sferen

Toch nog maar een winterkaart. Ik heb de stempel van snoesje gebruikt en de harten zijn van een mal van Nellie Snellen. De rand is van de Martha Stewart pons. Een betrekkelijk simpele kaart, maar ik vind hem zelf toch ook wel weer leuk. Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:http://mariannedesign.blogspot.com/
http://mariannedesign.blogspot.com/