donderdag 28 november 2013

Een Warme Groet

Deze kaart maakte ik een paar weken geleden voor een man bij ons uit de kerk die gordelroos kreeg en daardoor tijdelijk gedeeltelijk verlamd raakte, slecht kon zien en bijna niet meer horen. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem maar helemaal de oude worden zit er waarschijnlijk niet in. Het is wel een hele winterse kaart geworden maar ik vond dit plaatje goed bij hem passen.
 

 
Voor deze kaart gebruikte ik warme rode en bruine kleuren. Ik ben begonnen met het kraftpapier van Joy, daarop wit cardstock en toen designpapier uit het winterblokje. Ook gebruikte is de mooie stans van Joy, ik heb deze geëmbost en met distressinkt bewerkt. Verder nog de mal en tekststempel van MD gebruikt. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop. Het geheel iets versierd met lint, bloemen en meeldraden.
 
Ik met deze kaart graag meedoen bij:
 
 

zaterdag 23 november 2013

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Vanavond wil ik jullie nog snel even een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor het blog van Nadia. Ik won een vorige challenge bij haar en ik mag voor een mooi bedrag iets uitzoeken. Leuk toch zeker. Ook mocht ik gastdesigner zijn. Deze keer is de opdracht om een winterkaart te maken met een stempel. En ik heb deze kaart gemaakt.Ik heb hiervoor verschillende artikelen van Joy gebruikt zoals het hoekje, ijskristallen, papier en de stans waarop het stempeltje staat. Verder heb ik een wondgaasje gebruikt. de liquid appliqué en een paar plakparels. Het stempeltje is van LOV.
 
Ik wil met deze kaart nog meedoen bij:


woensdag 20 november 2013

CAS kaartje

Zoals jullie allemaal wel weten heb ik een zus die ook kaarten maakt en dat we regelmatig  iets van elkaar gebruiken. Zo ook voor deze kaart. Aartje zit momenteel nogal vaak in  de prijzen (en ze wint ook nogal eens een bon zodat ze zelf iets kan uitzoeken) en laatst heeft zij deze prachtige stans van Memory Box uitgezocht en deze heet Chloe.
Toen zij afgelopen vrijdag bij mij was voor mijn verjaardag heb ik deze natuurlijk snel een aantal keren gestanst. Is hij niet schitterend.
 

 
Ik ben begonnen met wit cardstock, daarna roze cardstock. Daarna heb ik een stukje wit cardstock door een embossingfolder gehaald en dit weer op roze cardstock geplakt.
Schuin in de hoek de twee takjes vastgemaakt, een mooi lint, bloemetjes en wat meeldraden erop gedaan en in één hoekje nog een klein van Nellie Snellen gedaan. Als laatste hier en daar een klein beetje stickels gedaan  en een paar kleine plakpareltjes in de hoeken.
Mooi toch en weer eens iets heel anders.
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 
Nog een fijne middag allemaal.
 
 


maandag 18 november 2013

Gezegende Kerstdagen

Goedemiddag vandaag kom ik met een kerstkaart vol met MD produkten in een nostalgisch sfeertje.
Ik ben eerst eens in mijn bak met restjes papier gaan snuffelen of ik ook papier had wat bij dit plaatje van MD past. En ja hoor een al wat oudere lijn paste hier precies bij. En dit is het resultaat geworden.
 

Mooie warme kleuren vinden jullie ook niet. Helemaal geen traditionele kerstkleuren of winter kleuren maar geel, bruin en oranje.
 
Wat heb ik allemaal gebruikt:
bruin en oranje cardstock
stukje kant
gesso op het hekje
sterretjes van de Xenos
en verder is alles van MD
 
Kan dit vinden jullie en kerstkaart helemaal in herfsttinten? Hij staat bij mij al een paar dagen op de kast te pronken en ik ben er erg tevreden mee. Ben benieuwd wat jullie ervan zeggen.
 
Nog even een close-up

 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
 
Iedereen nog een hele fijne dag gewenst.
 
Joke
 
 
 vrijdag 15 november 2013

Get well soon

Goedemorgen allemaal, iedereen bedankt voor de felicitaties rondom mijn verjaardag. Aartje is hier vandaag dus we gaan zo nog even lekker samen aan de slag.
Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb nav de sketch bij KIC.
Een collega van mijn man is al een tijdje ziek en mijn man had al eens gevraagd of ik een kaart had liggen. Nu liggen er best een heel aantal kaarten maar geen één beterschapskaart voor een man .Dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en dit is het resultaat.
 

 
Wat heb ik hiervoor allemaal gebruikt;
designpapier van DCWV
klok en auto van MD
emblisshement
plakparels, bloem
 en een tekst digi
 
Met deze kaart wil ik meedoen bij:

maandag 11 november 2013

Herfst/verjaardag

Morgen is een nichtje van ons jarig. Zij wordt 25 en ook heeft zij net een opleidingsplaats gevonden voor arts-assistent neurologie. Redenen om haar van harte te feliciteren.  Op verschillende plaatsen wordt er gevraagd om een herfstkaart te maken, maar ik had geen idee wat ik daarvoor nu eens zou gebruiken. Tot ik dacht aan deze schitterende stempel van Joy die ik altijd nog eens in het geel wilde inkleuren ( ik heb hem al eens in het rood en blauw gedaan). Dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en heb er verschillende warme herfstkleuren op gedaan. Best een heel warm geheel geworden vind ikzelf.

Wat heb ik allemaal gebruikt:
Joy kraftpapier 
Papicolor papier creme
Designpapier Bricks van Joy
Doily in mosgroen
Stempel van Joy
Swirls van Crealies
Herfstblad van MD
Verschillende bloemen
Meeldraden
Lint
Vlinder 

Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Weer eens een heel ander soort kaart.


maandag 4 november 2013

Merry Christmas

Goedemiddag allemaal, iedereen weer bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart. Vandaag kom ik maar weer eens met een kaartje waarbij ik weer eens een stempeltje heb ingekleurd. Ook dit keer is dat weer een stempel van Toby Tumble en heb ik hem ingekleurd met de spectrum noir markers.

Voor dit kaartje heb ik de sketch gebruikt van CCWS.
 
Welke materialen heb ik verder gebruikt:
papier van Joy
hoekje van Joy
Borduurstans van Joy
MD winter gems
stazon distress inkt teal
liquid appliqué
 
Hier nog twee close-ups
 
 
 

Ik wil deze kaart insturen naar:
 
 
Een fijne dag nog allemaal, het weer is super slecht hier dus echt weer om lekker te gaan zitten freubelen.