zaterdag 13 juni 2015

Zon, zee en strand

Het is heerlijk zomerweer dus nog maar een maritieme kaart. Het blijft leuk om deze te maken.
 

Op deze kaart heb ik mijn nieuwe vintasia mal gebruikt die ik van de kinderen kreeg met moederdag. En wat is dit een prachtige mal, echt super vind ik hem. Ik ben er zo blij mee.
Verder heb ik de nieuwe maritieme malen Noor gebruikt. Deze won ik een paar weken geleden met een bloghop. Nou toen was ik toch in mijn nopjes.....echt een geweldige prijs van malletjes en stempels.
 
Ik ben deze kaart begonnen met wit cardstock met daarop een grijs tint. Het designpapier is van Studio Light. Ik heb verder wat tierlantia gebruikt, een stukje jute en wat schelpjes. De tekststempel is van Crealies en het malletje eronder van Nellie Snellen. Het plaatje is weer van Gerda's Hobbyshop.
 
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
Just a note waar de opdracht "Holland"is. Ik denk dan aan één van de eilanden die ons landje rijk is en dan heerlijk uitwaaien aan zee en 's avonds de vuurtoren bekijken.
 
 


vrijdag 12 juni 2015

Hoera geslaagd

Hier nog een geslaagd kaartje dat ik gemaakt heb nav de sketch bij cheerful sketches. Deze had ik gemaakt voor de vriendin van Alinda en laat ik hier ook maar gelijk zien. Ik heb hiervoor een aantal dezelfde materialen gebruikt (uit de Berry Sweet collectie).
 


 
Ik denk dat het allemaal wel vanzelf spreekt.
Als laatste nog een paar kleinigheidjes voor een groep andere geslaagden.
 
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
 
 
 
 


Hoera geslaagd

Gisteren heeft onze dochter gehoord dat ze is geslaagd voor haar VWO diploma. Het was heel spannend allemaal want ze vond haar examens allemaal erg tegenvallen/moeilijk. Maar gelukkig heeft ze haar diploma nu op zak en dat had ze helemaal verdiend want ze heeft er 6 jaar hard voor moeten leren.
 
Ik heb er een poos over nagedacht wat voor een kaartje ik voor haar zou maken maar toen ik de nieuwe stansen van Noor zag met het fruit en de cocktails wist ik dat ik hier iets mee moest doen.
Dit is het geworden, een heel vrolijk geheel in veel rood en blauw tinten.
Alinda is echt gek op fruit dus toen ze voor haar examens aan het leren was vond ze het heerlijk als ik haar een lekker schaaltje met vers fruit kwam brengen. Lekker mango, ananas, druiven en natuurlijk ook aardbeien.
 
Ik heb de kaart gemaakt met een mal van Dutch Dobadoo. Het designpapier is van Joy Berry Sweet. Ik heb dit keer geen plaatje en ook geen stempel gebruikt maar in het midden een cirkel gemaakt met daarop drie verschillende cocktails. Onder de cirkel zit een mal van Nellie Snellen.


 Aan beide zijkanten dan de fruitrand van joy, en natuurlijk de aardbeitjes. Bovenin de mal van memory box en een tag van MD met daarop een waardebon voor 2 dagen Parijs. Als laatste hier en daar nog een embellishment. Een heel vrolijk, zomers geheel is het geworden.

Als laatste op de computer de tekst Hoera Geslaagd gemaakt en deze gestanst met het label van Joy.

Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
Whimsy stamps - niet vierkant
De Egel - feest met twist
Dutch card lovers - feest
KIC - geslaagd
scrap cards challeng - zomerse kaart

Nog een paar foto's van onze geslaagde dochter


vrijdag 5 juni 2015

Borduurkaart

 
 
 
 
Vandaag laat ik jullie weer eens een borduurkaart zien. Vorige maand had ik de derde prijs bij de challenge van Creaíne en mocht daarom gastdesigner zijn. De kaart moest in overwegend blauwtinten, ik kreeg een borduurpatroon toegestuurd en mocht een digi van bugaboo uitzoeken. Het is deze kaart geworden. Naast het blauwe borduurgaren heb ik ook zilverkleurig garen gebruikt.
 
 
Dit is de schattige digi die ik heb ingekleurd met de spectrum noir markers.
 
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:


donderdag 4 juni 2015

Gefeliciteerd

Ik wil jullie vandaag een paars kaartje laten zien. Een kleur die je eigenlijk niet zoveel langs ziet komen maar wat is dit eigenlijk een prachtige kleur. Ik had nog van die mooie plaatjes liggen van Syta van Gelderen met allemaal paarse hei en lavendel. Erg geschikt voor de opdracht bij HobbyVision waar ze een paarse kaart vragen. Ik heb het designpapier van Memory box "viola" gebruikt.

 
Onderin een mooie strik van kant met daarin wat parels gestoken en een bloem er bovenop. Verder hangt er nog een leuk bedeltje aan van een theepotje passend bij het plaatje.
Verder een mooi zilverkleurig ornament gepakt met een grote parel.
 
 
Bovenin in mal met een tekst van MD. De tekst heb ik gestempeld met versamarkt en daarna met wit embossingpoeder bewerkt. Onder het plaatje een witte strook met bloemen gemaakt met een embossingfolder.
 
 
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij:
Hobbyvision - paars
The shabby tearoom - In my garden 

 

maandag 1 juni 2015

Trouwkaart

Mijn moeder vroeg mij of ik een trouwkaart voor haar wilde maken en natuurlijk doe ik dat graag. Ik heb weer een plaatje gebruikt van Gerda's Hobbyshop. Ik heb de kaart verder in de kleuren geel en roze gemaakt met het designpapier van Maja. De mal onder het plaatje is een nestabilitie. Natuurlijk moest er kant op deze kaart en ook heb ik kreukellint gebruikt. De harten zijn van Aurelie en de ringen en de blaadjes van MD.


Langs de zijkanten heb ik de mooie randmal van Joy gedaan 6002/0357. Op de ringen zitten nog kleine pareltjes.
 
Een mooie bloementoef gemaakt van verschillende bloemen en takjes. Vastgemaakt met een mooie strik met daaraan nog een bedeltje van een pump.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen bij: