maandag 15 juli 2013

Mannenkaart

Goedemorgen allemaal, ik wil jullie nog  even een kaart laten zien die ik gemaakt heb nav de challenge bij krea2day. Een leuke uitdaging vond ik het. Maak een kaart van 13,5 x 13,5 met daarop van 4 verschillende merken stansen en geen stempel.
Ik moest hier even over nadenken maar kwam op dit. 
 
De stansen die ik gebruikt heb zijn:
Auto's van MD
servet van Cheery Lynn
Nesti romantic rectangles
vlaggetjes van Joy
 
Verder is het papier van Maja Design en heb ik nog wat koord en plakparels gebruikt.
 
Een hele fijne dag nog en geniet allemaal natuurlijk van het mooie weer.

donderdag 11 juli 2013

You have a piece of my heart!

Goedenavond allemaal, ik heb een kaart voor jullie die ik gemaakt heb n.a.v. de sketch bij KIC. Een leuke sketch waar ik wel een leuk idee bij had. De  vriend van onze dochter moest vandaag geopereerd worden en natuurlijk wilde zij een leuke kaart sturen. Maar ja, wat stuur je nu naar een jongen van 19 dat is best lastig. Ik ben eens in mijn doosje met afdrukjes gaan zoeken en vond dit:
 

 
Is dit niet een heel geinig plaatje als je 7 weken verkering hebt. Gerlise vond hem ook wel leuk dus ben ik hier mee aan de slag gegaan. Ingekleurd met mijn spectrums en daarna papier gaan zoeken. Meestal zoek ik eerst mijn papier uit en ga dan iets inkleuren maar aangezien ik nog niet zoveel spectrums heb moest ik het nu even zo doen. Het onderste designpapier is van Joy en de rest heb ik erbij gezocht uit mijn restjesbak. Super toch als je zo nog iets kan doen met wat restjes. (ben hier eigenlijk helemaal geen ster in pak al snel iets nieuws wat allemaal bij elkaar hoort).
 
Dit is het geheel geworden.
 
 
Ik heb nog twee swirls van Crealies en een creatable van MD gebruikt. Een paar plakparels en een leuke toepasselijk tekst en ik was best tevreden. Ook aan de binnenkant heb ik dit keer iets geplakt.
 
 
sorry krijg hem niet recht
 
Ik  wil met deze kaart meedoen bij:
 
 
 
 


dinsdag 2 juli 2013

Twee lieve muisjes

Goedenavond, bedankt voor alle lieve reacties op mijn vorige kaart met de old letter rose. Vanavond iets heel anders. Een vrolijke, zomerse kaart met twee schattige muisjes. Een digi van Heather Ellis die ik eens ergens won. Ze zijn zo heel simpel en misschien daarom juist zo schattig.
Zijn ze niet schattig zo met z'n tweetjes op dat bankje. Ik heb dit afdrukje ingekleurd met de spectrum noir markers. Ja ik ben verkocht hoor want wat zijn die kleurtjes toch lekker fris. Ik had de naaimachine op tafel staan om iets te repareren dus heb ik het groene bloemetjes papier maar even doorgestikt met wit garen (je ziet het bijna niet geloof ik op de foto). Verder op sommige plaatsen wat stickels aangebracht.
Wat heb ik allemaal gebruikt:
het papier en de postzegel komen uit de agenda van Eline
vlindertjes zijn van Nellie Snellen
twee doorzichtige knoopjes
lint
nestabilitie romantic rectangles
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij: