donderdag 10 mei 2012

Kado envelopje

Ik was er alweer met een creatie. Heb ze niet allemaal gemaakt hoor deze week. Ik moest ze alleen allemaal nog even afmaken of op mijn blog zetten. Ik zag dat de ze dutch card lovers een hele leuke uitdaging hadden. Een leuke simpele sketch maar wel één waar ik gelijk iets in zag. Dus daar ben ik toch even voor gaan zitten. Het is dit kado-envelopje geworden.
Heel apart zo in deze kleuren vind ikzelf. Ik heb op het kado-envelopje eerst zwart cardstock gedaan en daarover een rood/bruine tint. Het designpapier is van BoBunny en wel serenity. Het komt uit de webwinkel van zuurstokgroen. Ik heb de Lady van MD uitgestanst en op zwart cardstock gedaan. De andere Multiframes zijn van Nellie Snellen en de randpons van MS. Als laatste het iets versiert met resin flowers uit de webwinkel van AnMa creatief en een paar plakswirls.

Heel simpel maar toch iets aparts om geld of een bon in te doen als kadootje.

Ik wil met dit envelopje dus meedoen aan de challenge van: dutch card loverschallenge-137

dinsdag 8 mei 2012

'n heel fijne Dag

Goedenavond allemaal, allereerst maar weer eens een dank je wel voor alle mensen die telkens maar weer een reactie achter laten. Echt heel erg leuk.
Dit keer ben ik eens aan de slag gegaan met een opdracht bij KreaTeja. Je moest een easelkaart maken. Nu vind ik dit altijd heel erg leuk maar ook wel weer een uitdaging om zoiets te maken. Ik denk dat het dit keer wel weer heel aardig gelukt is.


Het papier wat ik gebruikt heb ik is van Maja Design uit de serie Fika. Echt heel erg mooi papier. Ook deze kleuren vind ik fantastisch. Hierbij ook nog kraft en groen cardstock gebruikt en dit wat afgemat met distressinkt. De magnolia is ingekleurd met de aquamarkers. Verder heb ik creatables gebruikt van Magnolia (bloemen), Nellie Snellen (rondje) en MD (hekje, vogel, klimop en het vogelhuisje).


 In de bloem heb ik ook nog wat lint gebruikt als ook achter de magnolia stempel. Verder heb ik op de bovenkant nog een wondgaasje erachter gedaan, wat  plakparels geplakt en een leuk bedeltje opgehangen.


De onderkant heb ik vrij rustig gehouden omdat het papier zo mooi is en er ook nog eens een recept in de hoek staat. Ik wilde dit niet helemaal wegplakken. Wel met een nestabilitie een vierkant uitgestanst en daarop een tekst van Eline gestempeld. Hieromheen kreukelkant gedecoreerd. Natuurlijk nog een bloemetje in de hoek gedaan.
Ik ben weer erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.
Ik wil deze kaart mee laten doen met de challenge van:Krea Teja

maandag 7 mei 2012

Daisy op de trampoline

Hier nogmaals een kaartje in 3D. Ook dit keer een knipsel van MD. Echt leuk zijn deze Don en Daisy knipvellen. Ik heb er een schuine easelkaart van gemaakt.Wat heb ik verder gebruikt:
Nestabillity
Papermania designpapier
MD craftables
Drew drops
Multiframes Nellie Snellen
Tekst Eline

Ik wil met deze kaart nog een keer meedoen aan de challenge van:
nadias challengeblog - sport in 3d

dinsdag 1 mei 2012

voetballer Don in 3D

Goedenmorgen allemaal, hebben jullie gisteren ook allemaal zo genoten van het mooie we er. Bij ons hebben we altijd nog een grote optocht 's morgens en 'smiddags natuurlijk de vrijmarkt en 's avonds als afsluiting het vuurwerk. Super allemaal, heel gezellig. Natuurlijk ook lekker in de tuin bezig geweest. De afgelopen dagen ben ik eens aan het knippen geweest. Ik had wat leuke knipvellen gewonnen en dan is het toch wel leuk om ze te gebruiken.
Dit is Don als voetballer. Heb hem vrij rustig gehouden. De randpons die ik gebruikt heb is van Martha Stewart. Hierin heb ik nog een streepjes rand gemaakt met een glitterpen.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van;