vrijdag 20 december 2013

Gehaakte potten

Goedenavond, ik wil jullie even iets heel anders laten zien. Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest met het haken met spagettiband. En wat was dit leuk om te doen. Het resultaat is helemaal geweldig vind ikzelf. Eergisteren hebben ze onze nieuwe meubels gebracht en nu staan de potten prachtig op het dressoir. Kijk maar
 
 
Om de potten heen heb ik wat tomatenband gedaan en hieraan wat houten hartjes en sterretjes vastgemaakt. In de hoogste pot staan een paar leuke takken.
 
Zaterdag was het hier bij ons winterfair in het dorp en daar zag ik deze leuke kerstbak staan. Helemaal leuk nu ze samen op het dressoir staan.
 
En om jullie dan even een stukje van het geheel te laten zien
Jullie snappen dat ik nu zit te genieten op de bank van mijn nieuwe spulletjes. Alles is nog wel niet helemaal compleet maar daar wordt aan gewerkt.
 
Iedereen hele fijne en gezegende dagen toegewenst.
 
groetjes Joke


maandag 16 december 2013

Mijn laatst gemaakte kerstkaart

Deze kaart heb ik gemaakt van wat spulletjes die ik laatst won bij Tineke van der Linden. Het is een stempeltje van MD (een snoesje) en het kruis is een creatable van MD. Ik vond het wel leuk om deze twee samen te combineren. Ik heb weer het blauwe papier van Joy gebruikt. De sketch is van het freubelhonk. Op deze kaart heb ik verder nog gebruikt: parels van MD (sterren), takjes en label van MD, glitters en een bloem. Zoals jullie wel zien heb ik alles in het blauw gehouden. Dit omdat dit de opdracht was bij het challenge blog van MD.
 

 
Ik wil deze kaart nog mee laten doen bij:
http://abc-challenge.blogspot.nl/
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/2013/12/anything-goes-with-your-marianne-design.html

Ik ben op het ogenblik niet veel op het blog te vinden. We krijgen van de week onze nieuwe meubeltjes dus het is op het moment kasten leegruimen en uitzoeken. Na nieuwjaar hoop ik weer iets vaker bij iedereen langs te komen.

groetjes Joke


vrijdag 13 december 2013

Een voorspoedig Nieuwjaar

Ik was vanmiddag mijn kerstkaarten aan het schrijven en kwam er toen nog een paar tegen die ik nog niet aan jullie heb laten zien. Deze kaart is betrekkelijk eenvoudig. Ik heb voor deze kaart het papier van Joy gebruikt uit twee verschillende blokjes en ook het frame waarin het plaatje zit is van Joy. Een prachtig frame is dit. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop, de tekst van MD, het hert van Tim Holtz als ik het goed heb. Verder als versiering wat houten sterretjes, lint en plakparels.
 
 

 
Ik wil met deze kaart nog meedoen bij:
 
Nog een hele fijne avond.
groetjes Joke


woensdag 4 december 2013

Kerst

Vanavond een kaartje waar ik best een tijdje mee bezig ben geweest. Jongens wat was me dat een meten en een snijden. Al die kleine stukjes....maar goed het resultaat mag er best wel zijn.
Het is een kaartje wat ik gemaakt heb n.a.v. een opdracht bij het Het Hobbyjournaal. Hier hadden ze deze sketch en er moest een plaatje of stempel van Nellie Snellen op. Dit heb ik ervan gemaakt.
 
 
Ik ben begonnen met donkergroen cardstock, dit heb ik gevouwen in het juiste modelletje. Toen begon het meten en snijden van de verschillende stukjes. Ik gebruikte nog wit cardstock en designpapier van Maja Design. Op de voorkant zit: een plaatje van Nellie Snellen, ijskristallen van Joy en van de Xenos, takjes van MD een kanten bloem en wat wit kristallen meeldraden.
Aan de binnenkant: vogeltje en vogelhuisje MD, label van MD en wat gekregen blaadjes. Als laatste hier en daar wat plakparels en houten sterretjes. Met een mooi lint kun je de kaart dichtmaken.
 
Wat vinden jullie hiervan? Hij staat bij mij op de schouw nog even wat te pronken voor hij op de bus gaat.
 
Ik wil graag meedoen bij:
 

maandag 2 december 2013

Van harte

Vandaag even geen kerstkaart maar een mannenkaart. Ik vind het maken van dit soort kaarten op het moment echt een uitdaging en mijn bakje hiervoor was leeg dus maar even aan de slag met iets nieuws. Op mijn verjaardag kreeg ik van Aartje hiervoor wat leuke materialen en die heb ik hierop verwerkt. Dit is het geworden.
 

 
Ik ben begonnen met een witte kaart met daarop kraftpapier. Daarna het designpapier van Joy Bricks. Daarna heb ik weer wit cardstock gebruikt met daarop ook papier van Joy Back in time. Hierop designpapier van Studiolight en ook een plaatje van studiolight op een nestabilitie romantic rectangles. Als extra versieringen gebruikte ik radertjes, plaatjes uit de mini albums van studiolight, het zakhorloge van Joy, de boot en de tekstlabel van MD en wat knoopjes van touw.
De sketch die ik gebruikte is van nku. en met deze challenge wil ik dan ook graag meedoen.
Verder wil ik meedoen bij:
 
Ik vind deze kaart heel geslaagd en jullie? Zo leuk om van verschillende merken en papierblokjes één geheel te maken.
 
Groetjes en nog een hele fijne dag. Ik won bij Tineke nog een verrassingscandy dus ik ben benieuwd wat er deze week gaat komen.
 
Joke


donderdag 28 november 2013

Een Warme Groet

Deze kaart maakte ik een paar weken geleden voor een man bij ons uit de kerk die gordelroos kreeg en daardoor tijdelijk gedeeltelijk verlamd raakte, slecht kon zien en bijna niet meer horen. Gelukkig gaat het nu een stuk beter met hem maar helemaal de oude worden zit er waarschijnlijk niet in. Het is wel een hele winterse kaart geworden maar ik vond dit plaatje goed bij hem passen.
 

 
Voor deze kaart gebruikte ik warme rode en bruine kleuren. Ik ben begonnen met het kraftpapier van Joy, daarop wit cardstock en toen designpapier uit het winterblokje. Ook gebruikte is de mooie stans van Joy, ik heb deze geëmbost en met distressinkt bewerkt. Verder nog de mal en tekststempel van MD gebruikt. Het plaatje is van Gerda's Hobbyshop. Het geheel iets versierd met lint, bloemen en meeldraden.
 
Ik met deze kaart graag meedoen bij:
 
 

zaterdag 23 november 2013

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Vanavond wil ik jullie nog snel even een kaart laten zien die ik gemaakt heb voor het blog van Nadia. Ik won een vorige challenge bij haar en ik mag voor een mooi bedrag iets uitzoeken. Leuk toch zeker. Ook mocht ik gastdesigner zijn. Deze keer is de opdracht om een winterkaart te maken met een stempel. En ik heb deze kaart gemaakt.Ik heb hiervoor verschillende artikelen van Joy gebruikt zoals het hoekje, ijskristallen, papier en de stans waarop het stempeltje staat. Verder heb ik een wondgaasje gebruikt. de liquid appliqué en een paar plakparels. Het stempeltje is van LOV.
 
Ik wil met deze kaart nog meedoen bij:


woensdag 20 november 2013

CAS kaartje

Zoals jullie allemaal wel weten heb ik een zus die ook kaarten maakt en dat we regelmatig  iets van elkaar gebruiken. Zo ook voor deze kaart. Aartje zit momenteel nogal vaak in  de prijzen (en ze wint ook nogal eens een bon zodat ze zelf iets kan uitzoeken) en laatst heeft zij deze prachtige stans van Memory Box uitgezocht en deze heet Chloe.
Toen zij afgelopen vrijdag bij mij was voor mijn verjaardag heb ik deze natuurlijk snel een aantal keren gestanst. Is hij niet schitterend.
 

 
Ik ben begonnen met wit cardstock, daarna roze cardstock. Daarna heb ik een stukje wit cardstock door een embossingfolder gehaald en dit weer op roze cardstock geplakt.
Schuin in de hoek de twee takjes vastgemaakt, een mooi lint, bloemetjes en wat meeldraden erop gedaan en in één hoekje nog een klein van Nellie Snellen gedaan. Als laatste hier en daar een klein beetje stickels gedaan  en een paar kleine plakpareltjes in de hoeken.
Mooi toch en weer eens iets heel anders.
 
Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
 
Nog een fijne middag allemaal.
 
 


maandag 18 november 2013

Gezegende Kerstdagen

Goedemiddag vandaag kom ik met een kerstkaart vol met MD produkten in een nostalgisch sfeertje.
Ik ben eerst eens in mijn bak met restjes papier gaan snuffelen of ik ook papier had wat bij dit plaatje van MD past. En ja hoor een al wat oudere lijn paste hier precies bij. En dit is het resultaat geworden.
 

Mooie warme kleuren vinden jullie ook niet. Helemaal geen traditionele kerstkleuren of winter kleuren maar geel, bruin en oranje.
 
Wat heb ik allemaal gebruikt:
bruin en oranje cardstock
stukje kant
gesso op het hekje
sterretjes van de Xenos
en verder is alles van MD
 
Kan dit vinden jullie en kerstkaart helemaal in herfsttinten? Hij staat bij mij al een paar dagen op de kast te pronken en ik ben er erg tevreden mee. Ben benieuwd wat jullie ervan zeggen.
 
Nog even een close-up

 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
 
Iedereen nog een hele fijne dag gewenst.
 
Joke
 
 
 vrijdag 15 november 2013

Get well soon

Goedemorgen allemaal, iedereen bedankt voor de felicitaties rondom mijn verjaardag. Aartje is hier vandaag dus we gaan zo nog even lekker samen aan de slag.
Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb nav de sketch bij KIC.
Een collega van mijn man is al een tijdje ziek en mijn man had al eens gevraagd of ik een kaart had liggen. Nu liggen er best een heel aantal kaarten maar geen één beterschapskaart voor een man .Dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en dit is het resultaat.
 

 
Wat heb ik hiervoor allemaal gebruikt;
designpapier van DCWV
klok en auto van MD
emblisshement
plakparels, bloem
 en een tekst digi
 
Met deze kaart wil ik meedoen bij:

maandag 11 november 2013

Herfst/verjaardag

Morgen is een nichtje van ons jarig. Zij wordt 25 en ook heeft zij net een opleidingsplaats gevonden voor arts-assistent neurologie. Redenen om haar van harte te feliciteren.  Op verschillende plaatsen wordt er gevraagd om een herfstkaart te maken, maar ik had geen idee wat ik daarvoor nu eens zou gebruiken. Tot ik dacht aan deze schitterende stempel van Joy die ik altijd nog eens in het geel wilde inkleuren ( ik heb hem al eens in het rood en blauw gedaan). Dus ben ik hiermee aan de slag gegaan en heb er verschillende warme herfstkleuren op gedaan. Best een heel warm geheel geworden vind ikzelf.

Wat heb ik allemaal gebruikt:
Joy kraftpapier 
Papicolor papier creme
Designpapier Bricks van Joy
Doily in mosgroen
Stempel van Joy
Swirls van Crealies
Herfstblad van MD
Verschillende bloemen
Meeldraden
Lint
Vlinder 

Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Weer eens een heel ander soort kaart.


maandag 4 november 2013

Merry Christmas

Goedemiddag allemaal, iedereen weer bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart. Vandaag kom ik maar weer eens met een kaartje waarbij ik weer eens een stempeltje heb ingekleurd. Ook dit keer is dat weer een stempel van Toby Tumble en heb ik hem ingekleurd met de spectrum noir markers.

Voor dit kaartje heb ik de sketch gebruikt van CCWS.
 
Welke materialen heb ik verder gebruikt:
papier van Joy
hoekje van Joy
Borduurstans van Joy
MD winter gems
stazon distress inkt teal
liquid appliqué
 
Hier nog twee close-ups
 
 
 

Ik wil deze kaart insturen naar:
 
 
Een fijne dag nog allemaal, het weer is super slecht hier dus echt weer om lekker te gaan zitten freubelen.
 
 
 
 
 
 

zondag 27 oktober 2013

Kerst

Ik ben van de week maar weer eens aan een kerstkaartje begonnen. Hierop heb ik dit keer veel produkten van MD gedaan.
 
Wat heb ik allemaal gebruikt:
- plaatje MD
- ronde creatable MD
- uithangbord MD
- auto MD
- papier Joy winter
- plakparels
- gesso
- emblissement
- lint
Alle randjes heb ik bewerkt met distressinkt en ik heb de naaimachine er nog even bijgepakt om een leuk gestikt randje te maken.
 
Even nog een close-up
 
 


Ik wil graag meedoen aan de volgende challenges:
 
 
 
 maandag 21 oktober 2013

Nog maar eens een winterkaart

Wat een schitterend papier is dit toch van Joy. Ik werk hier heel erg graag. Vind dit zelf van die prachtige kleuren. Ik heb dit keer zelf de sketch verzonnen en vind dit een erg leuk geheel geworden. Het plaatje van Gerda's hobbyshop past ook bij dit papier weer perfect.
 
 
Deze kaart heb ik gecombineerd met glanzend, zilverkleurig papier (de vorige keer deed ik het met teal blauw en kraft). Vorig jaar won ik deze borduurstans van Joy en jullie weten hoe leuk ik het vind om ook mijn hobby borduren te combineren met het kaarten maken. Na het stansen heb ik deze mal eerst geembost en met stazon inkt teal bewerkt voordat ik begon met borduren.
 

 
Op de borduurstans heb ik nog kleine strassteentjes geplakt. Verder zit er onderin de hoek ook een stans van Joy en de zilveren ijskristal is ook van hen. Onder deze ijskristal zit een kristal van MD. Ik vind deze twee wel leuk om met elkaar de combineren. Ook heb ik nog het notitieblaadje van MD gebruikt die ik even geleend had van mijn zus Aartje. Als laatste nog wat ijskristalletjes gestempeld en om het plaatje heen wat glimmertjes gemaakt met stickels.
 
Met deze kaart wil ik meedoen bij:
 


zondag 13 oktober 2013

Mannenkaart - Gefeliciteerd

Ik ben maar weer eens aan de slag gegaan met een mannenkaart. Bij het NKU hebben ze een hele leuke sketch met als thema mannenverjaardag. Ik heb voor deze kaart het mooie papier en de mooie stempels van Eline's beach house gebruikt. Wat is dit een mooie serie en wat kun je veel kanten mee op.

 
 
Het plaatje is van Gerda's hobbyshop en past precies bij dit papier. De wolkjes zijn van Joycrafts en het labeltje met de tekst zijn van MD. Het rondje onder het plaatje is van Nellie Snellen. Onderaan de kaart heb ik nog een soort visnetten gemaakt en dit heb ik afgekeken bij Tineke. Zij maakt ook regelmatig van die superleuke maritieme kaarten.


 
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij de challenge van:
 
 
 

donderdag 3 oktober 2013

Winterkaart

Op deze prachtige, zonnige najaarsmiddag laat ik jullie een winterkaart zien. Ik heb deze kaart gemaakt n.a.v de sketch bij:Stamps & fun. Het stempeltje is er één van Cuddly buddly en wel een Toby Tumble. Dit zijn van die super schattige beertjes.
 

 
Wat heb ik verder nog gebruikt:
designpapier van Joy
kraft
ijskristal van Joy
hoekje van Joy
sneeuwpop van MD
plakpareltjes
 
 

Helemaal lief toch?
 
Ik wil met deze kaart meedoen bij:
 

vrijdag 27 september 2013

Het is jouw dag

Ik ben de afgelopen weken met wat verschillende kaarten tegelijk bezig geweest en vanmiddag heb ik snel deze verjaardagskaart nog even afgemaakt. Volgende week wordt een neefje van ons 5 jaar en daar heb ik deze kaart voor gemaakt.
 


Dit stempeltje won ik laatst bij Greet van Hobbyhoekje de Linge. Echt een leuk plaatje voor een jochie van 5 jaar en daarom heb ik  hem gelijk maar gebruikt. Ze hebben zelf ook een grote herdershond dus helemaal geweldig. Ik vond het inkleuren van de hond best lastig hoor moet dit nog een beetje leren en ook welke kleuren ik het best met elkaar kan mengen.

 dinsdag 24 september 2013

Van harte gefeliciteerd

Iedereen bedankt voor de felicitaties bij het behalen van het rijbewijs van Gerlise. Vandaag iets heel anders. Ik heb namelijk het hart van Let's get bizzee opgepimpt voor mijn zus haar verjaardag.  En dat vond ik toch nog wel lastig hoor. Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

 
Wat heb ik hiervoor gebruikt:
cheery lynn
wondgaasje
plaatje van Nellie Snellen
vlaggetjes stans van Joy
stukje kant en lint
bloemen
parels
 

 
Ik wil graag meedoen aan de challenge van:
 
 
 

woensdag 18 september 2013

Be proud of yourself

 Gisteren is onze oudste geslaagd voor haar rijbewijs. Een leuke gelegenheid om eens zo'n soort kaart te maken. Ik heb hiervoor een stempel gebruikt van Magnolia. Natuurlijk de auto, en helemaal in het roze. Tegenwoordig krijg je natuurlijk geen roze papiertje meer maar ik vond toch dat hij in het roze moest.

 Het papier is van de action en de bloemen zijn een stansje van Joy. Verder heb ik de nesti romantic recgtangles en een multiframe van Nellie Snellen gebruikt. Het envelopje kreeg ik laatst ergens bij en ik vond het leuk om daar een tekstbriefje in te dien. Ook heb ik ergens van een blog nog een andere leuke tekstdigi vandaan.

 Ik hen dit keer ook de binnenkant een klein beetje gepimpt zodat ik daar een leuke kadokaart van de Hema in kon doen.

Al met al best een leuk geheel geworden vind ik ( ik ben namelijk helemaal geen magnoliafan).

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
AnMa - rond
ge-we - feest
marvelous magnolia - alles mag
dutch magnolialovers - alles mag back in time
knutsels en kadootjes - alles magdinsdag 17 september 2013

Merry Christmas

Dag allemaal, ik heb eindelijk mijn tweede kerstkaartje af. Gaat nog niet zo hard bij mij hoor die kerstkaartjes. Ik heb deze kaart gemaakt nav de sketch bij Ccws. Het papier wat ik gebruikt heb is van Joy (happy holidays) en het stempeltje is van cuddly buddly. Ik vind die toby tumble  wel zo geweldig leuk. Echt schatjes. Ik heb laatst verschillende kleurtjes spectrum noir markers gekocht en daar heb ik dit stempeltje dan ook mee ingekleurd.De kerstboompjes die ik gebruikt heb zijn gekregen dus geen idee waar die van zijn. Natuurlijk heb ik hier een paar kleine sneeuwvlokjes opgemaakt. Verder niet heel veel extra, een stukje lint en wat houten ijskristallen van de Xenos. De tekst is ook een gratis digi die ik eens op iemands blog zag staan.

Ik wil met deze kaart meedoen bij:
http://christmaschallenges.blogspot.nl/