zaterdag 28 oktober 2017

Nog een herfstkaartje

Gisteren ben ik weer een dagje in Apeldoorn geweest bij Aartje en wat hebben we veel (af)gemaakt. Jullie zullen ze hier vast snel een keertje langs zien komen. Eerst maar dit herfstkaartje. Ik had thuis al snel een paar dingetjes geknipt dus de ondergrond had ik al klaar. De hoofdkleuren zijn kraft en geel. Mooie kleuren voor de herfst natuurlijk. Ik heb een nieuwe DDD mal gebruikt met een plaatje van Gerda en deze heb ik op een vierkant van Noor gelegd.Onder het plaatje door wat crispylint met een strik van een stukje touw. De paddestoelen geleend van Aartje en die zijn van cottage club. De bladeren zijn van first edition en MD.


Ik stuur dit kaartje in bij;

woensdag 25 oktober 2017

Bruidstaart

Vandaag laat ik een trouwkaartje zien wat ik maakte voor een wat ouder echtpaar. Het papier was nog een oud restje, geen idee meer waarvan (misschien studio light), met daarop een leuk plaatje (van Gerda) van een bruidstaart. Onder het plaatje een papieren hart en versierd met verschillende takjes van MD.

Ook de ringen en de tekstlabel met tekst zijn van MD. Hier en daar wat goudkleurig frantage gedaan en in de hoeken een plakparel. Een mooi detail zijn natuurlijk de organza bloemen.


Dit kaartje stuur ik in bij 

dinsdag 24 oktober 2017

bloemenkaartje

Iedereen bedankt voor de leuke reactie op de trouwfoto's. Echt genieten was het inderdaad.
Vandaag een eenvoudig kaartje gemaakt met de sketch van Marianne design blog. Echt een leuke sketch waar ik iets mee wilde doen.


Het plaatje is van een vel van Mattie Mb0164, het papier is van het La Provence blokje, een stukje vintage lace ook van MD en de cirkel is craftable 1331.
Een paar plakparels en een organza strik maken het geheel af.

Ik stuur dit kaartje in bij:

Deze week hoef ik niet veel te werken dus zullen er nog wel wat kaartje volgen. Heerlijk even freubelen tussen het huishouden door. Misschien ook nog lekker een nieuw recept uit proberen en dan vrijdag een dagje naar Aartje om gezellig samen te freubelen. We willen dan aan de slag met de foamball clay. Ben benieuwd of we hier iets moois van kunnen maken.

Fijne dag allemaal.

maandag 23 oktober 2017

December groetjes en foto's van de bruiloft

Ik ben best lekker bezig met de winterlijn  van Studio Light. Echt een lijn waar je tegelijkertijd aan verschillende kaarten kunt werken. Achter elkaar wat dingen snijden, stansen en dan in elkaar leggen.
Dit keer gebruik gemaakt van de sketch van de AnMa creatief facebookgroep.


Ik heb nu gekozen voor één van de ovale plaatjes die zo mooi past in de ovale mal van Joy. Je hebt voor deze kaarten eigenlijk weinig anders nodig. Tekst is van MD op een banner van Crealies.
Als laatste wat houten sterren gebruikt van de Xenos.

Deze kaart stuur ik in bij;
An Ma facebook groep
abc christmas challenge
the merry christma schallenge

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en natuurlijk wil ik jullie ook nog weer een hartelijk danken voor alle reactie die ik telkens krijg. Altijd erg leuk om te lezen.
Dan had ik jullie nog wat foto's van de bruiloft beloofd.Is het geen stralend stel. Ik geniet iedere keer als ik de foto's zie gewoon nog weer even na van deze prachtige dag.

En als laatste ons prachtige drietal


donderdag 19 oktober 2017

Warm Wishes

Eindelijk is mijn tweede kerstkaart klaar. De afgelopen weken heb ik wat minder op het blog gezeten en zeker weinig kaartjes gemaakt. Afgelopen vrijdag is onze dochter getrouwd dus daar ging ook wel wat tijd zitten in de voorbereidingen. Maar wat hebben we een ontzettend mooie en bijzondere dag gehad. Een prachtige dag (met een prachtig en stralend bruidspaar) om op terug te zien.

Maar nu over mijn kerstkaart. Gemaakt met de lijn van Studio Light Woodland Christmas. Een hele mooie serie....en toch heb ik er wat moeite mee hoe ik het in elkaar zal leggen en dat komt denk ik doordat het designpapier langs de meeste randen is bewerkt en dat vind ik lastig. Toch is het denk ik gelukt om er iets leuks van te maken. Er zijn er nog meer in de maak die snel volgen, gemakkelijk is dat zo'n serie dan ga je gewoon een avond zitten knippen en stansen.


De sketch die ik heb gebruikt is van Anreda. Heel veel dus ook van Studio Light en verder zijn er wat takjes van Ali, de knopjes van MD, de cirkels van MD en de mooie sterrenrand van Noor. Hier heb ik nog twee plakparels opgeplakt. Als laatste een klein stukje touw door het labeltje.


Ik stuur deze kaart in bij:

Een volgend blogbericht zal ik wat foto's van de trouwerij erbij doen.

maandag 2 oktober 2017

Hoera een zoon

Vandaag een geboortekaartje, heel eenvoudig gehouden. Ik heb hiervoor mijn mooie mal van Creative Expressions gebruikt, die heeft eigenlijk weinig nodig. Het plaatje is van Nellie Snellen
Het papier is een basic vel van Pion met daarachter wit papicolor papier.


Zien jullie het mooie parelrandje.....lief vinden jullie niet? Nog een klein parelhartje en een dubbele strik en natuurlijk de tekst, deze is van Crealies.

Ik wil deze kaart insturen bij: