woensdag 27 september 2017

Gefeliciteerd

Vandaag een herfstkaartje met een schattig hondje erop. Het plaatje is van Syta en het lieve hondje dat wel wat lijkt op het hondje van het plaatje komt uit China.


Ik heb maar weer eens een DDD mal gebruikt. Eigenlijk moet ik die veel vaker pakken natuurlijk want dit is erg leuk. Het papier is van Maja "Walking in the forest". Prachtig herfstpapier is dit. Verder heb ik op het kaartje de bladeren van MD gebruikt. de bezem en de boomstam zijn van Joycrafts en gefeliciteerd is van Crealies.


Buiten beginnen de bladeren al aardig te verkleuren dus is dit best een passend kaartje voor een verjaardag in oktober toch?

Ik doe met dit kaartje mee bij;
Syta
AnMa facebook

maandag 25 september 2017

Prettige Feestdagen


Mijn tweede kerstkaartje is ook klaar en is gemaakt met de mooie nieuwe serie van Studio Light "Woodland Winter". Ik heb een paar vellen met plaatjes gekocht en de twee papierblokjes en deze gedeeld met Aartje (gegeven voor haar verjaardag) Mooie bij elkaar passende groene en bruine tinten. Ik denk dat ik er niet veel over hoef te zeggen alles komt van deze serie. Alleen de tekst is een stempel van Crealies.
maandag 18 september 2017

Barbecue

Ik heb weer eens een mannenkaart gemaakt en hij is best goed geslaagd vind ikzelf. Aankomende week is onze buurman jarig en hij is gek op barbecuen. Een goed glas bier erbij en het is al snel gezellig.


Dit leuke plaatje is van Syta, gecombineerd met papier van Maja en van de Action. De leuke stans van de barbecue met de daarbij horende stempels zijn van Joycraft.


Boven het plaatje langs heb ik nog een border van MFT gedaan. Deze vind ik wel iets stoers hebben en past goed bij mannenkaarten. Ook de Happy Birthday stans van Joy blijft prachtig maar die pak ik toch te weinig, ik denk omdat hij dan niet meer in een vierkante envelop past. Deze kaart van de buurman pak ik gewoon in in leuk kadopapier en dan gaat hij door de brievenbus.

Ik wil deze kaart mee laten doen bij:
AnMa Creatief - mannenkaart
De Egel - Bier en Barbecue

maandag 11 september 2017

Hiep hiep hoera

Aanstaande donderdag is nichtje Anne jarig en hoopt 17 jaar te worden. Anne doet zelf graag aan handlettering dus dat moest ik kunnen combineren. Ik heb gekozen om een easel kaart te maken zodat de handlettering tekst op de ondergrond kon. Dit heb ik mijn dochter laten doen want die vindt dit ook erg leuk. Dit is hem geworden.


Het designpapier is van het nieuwe blokje van Maja en kan ook prima voor meidenkaarten. De sketch is van Cheerfull sketches. Het leuke, wat stoere plaatje van de spijkerbroek is van Syta. Omdat op het plaatje een stukje wit kant op zit heb ik dit ook verwerkt op de kaart. Hier heb ik ook een strik van gemaakt met een mooie blauwe Brad erin.


Ik heb de kaart verder vrij rustig gehouden omdat ik denk dat zo'n 17 jarige niet van al teveel poespas houdt. maandag 4 september 2017

Kerst

Afgelopen weekend heb ik mijn eerste kerstkaart van dit jaar gemaakt. Dit heb ik gedaan met de sketch van  Cheerful sketches.  Het mooie designpapier is van Maja. Verder is bijna alles van MD.Plaatje is van Mattie van vel MB0216.


De eekhoorn is een creatable Cr1340.


Labeltje verhoogd opgeplakt met een stukje touw erdoor. Label Lr0187 met tekst CS0861. Hier en daar nog wat kleine, oude sterretjes van de Xenos. In de hoek een kerstroos Lr 0142 gemaakt van cardstock met daartussen vellum.

Ik wil deze kaart insturen bij:
Cheerful sketches
MD - plaatje van Mattie
MD Divas - alles mag
MD Kreadivas - alles mag
scrap cards challenge - ruitjes en/of strepen
dies r us challenge - zelfgemaakte bloem met stans
Winter wonderland - stippen of strepen