zaterdag 20 april 2013

Vintagekaart

Goedeavond allemaal, de afgelopen week ben ik weer eens tussen alle andere werkzaamheden door gaan zitten voor het maken van een vintagekaart. Dit is zo leuk vind ik en ik ben over deze nieuwe kaart dan ook helemaal tevreden. Ik heb hem gemaakt in de kleuren paars/roze/rood.Welke materialen heb ik allemaal gebruikt:
- designpapier van de Action
papicolor papier creme
nesti romantic rectangles
joy crafts borduurmal 6002/1201
joy crafts hoekje 6002/136
kant en lint
parelstekers/grote parel
plaatje van Gerda's Hobbyshop
takjes van MD Lr 227
bloemen

Ik vind het wel zóó leuk dat je nu overal van die borduurmallen ziet die je kunt uitstansen en dan borduren. Echt leuk om zo verschillende hobby's te kunnen combineren.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de volgende challenges:
KIC: Bingo parels, kant, mal
de creatieve zebra: een dier op je kaart
abc-challenge: L for Lovely lays
marianne design divas: iets met meisjes
Het freubelhonk: stans
just a note: fotokaart
duymelot: lente en veel bloemen
hobbynu : moederdag
wlvc: alles mag

Nog een heel fijn weekend allemaal. We hopen natuurlijk op net zo'n mooie dag als vandaag waarin we heerlijk buiten kunnen zitten en genieten van de zon.

groetjes Joke

 


zondag 14 april 2013

Hoera 14 jaar

Goedenavond weer allemaal, dank jullie wel voor alle fijn reacties op mijn vorige kaart. Dit keer iets anders en wel een jongenskaart voor een neefje dat 14 jaar wordt.
Ik heb de sketch gebruikt vanNKU.


Bijna alles wat ik gebruikt heb is van Wellington. Ik heb alleen de klok van MD erachter gedaan, wat plakparels en touw gebruikt. De jongen voor wie de kaart bedoeld is is helemaal gek van lezen dus vond ik dit plaatje heel toepasselijk. De klok erbij om aan te geven dat de tijd nog weleens vergeten wordt (dat denk ik tenminste als je lekker in je spannende boek zit) en natuurlijk om de tijd van zijn verjaardag aan te geven.


Ik wil met deze kaart graag meedoen bij het NKU

maandag 8 april 2013

Geslaagd

Onze dochter begint over een maand aan haar examen Vwo en met haar natuurlijk ook veel vrienden en vriendinnen. Ik begin dus nu maar alvast met het maken van kaarten voor hun diploma's.
Nu zag ik dat er bij ATSC een hele leuke challenge is. Lastig ook wel trouwens maar ik zag zulke leuke voorbeelden dat ik het ook wilde proberen. Alles wit behalve je stempel. Nou dat is echt heel lastig kan ik je vertellen want hoe ga je dit eens aanpakken.
Tweede paasdag had ik met de spectrum Noir markers van Aartje dit leuke afdrukje al in zitten kleuren. Lekker fris in zachte kleurtjes. Het is en digi van Toby tumble: With à cherry on top.
Feestelijker kan het niet wel?Ik ben begonnen om verschillende witte soorten papier bij elkaar te zoeken. Wit papier met een korreltje erin, glad wit papier en wit papicolor papier. Het gladde wit heb ik door een embossing folder met bloemen gehaald. Verder heb ik verschillende laagjes wit gecombineerd.Wat heb ik nog meer gebruikt: het hoekje is van Joy, de bloemen en takjes van MD,plakparels, parelstekers, parellint, een hartje van pareltjes, een stoffen hartje, organzalint en bloemen (alles in het wit).  Het afdrukje staat op een multiframe van Nellie Snellen (klopt dit Aartje?).
De sketch die ik gebruikt heb is van :http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2013/03/kic-challenge-4-sketch.html

Ik wil met de uitdagingen meedoen bij:
http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/2013/03/kic-challenge-4-sketch.html
Nadia; bingo ; parels, dies, bloemen
http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/
http://krea2day.blogspot.nl/
http://antoinette-kleurenfestijn.blogspot.nl/
http://diekreativenstempelfreunde.blogspot.nl/
http://ribbongirls.blogspot.co.uk/2013/04/april-card-challenge.html
http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/

Allemaal een hele fijne dag gewenst en ik ben erg beniewd hoe jullie op deze witte kaart gaan reageren. Zelf ben ik er best wel tevreden mee, maar jullie mogen gerust iets anders zeggen hoor.


woensdag 3 april 2013

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag

Goedemiddag allemaal, wat een wind weer buiten hé. Het is nog helemaal niets lekker. Tweede paasdag heb ik weer een middagje heerlijk zitten freubelen met mijn zusje. Ik ben natuurlijk weer lekker aan het kleuren geweest met haar spectrum noir markers maar dat laat ik jullie later zien. Waar ik al iets langer mee bezig was is een passepartout kaart voor het MD blog. Ik heb hiervoor mijn 3d vel van de snoesjes gebruikt en verder is geloof ik alles op mijn kaart dit keer van MD. Wel een uitdaging hoor zo'n passepartout, dat moest ik echt even over nadenken hoe ik dit moest aanpakken. Wel weer heel leuk hoor.
Dit is mijn kaart geworden, een jongenskaart dit keer en helemaal in de sfeer van de lente.Ik ben begonnen met een cremekleurige kaart waar ik met de cirkelsnijder een cirkel uitgehaald heb. Daarop groen cardstock en ook daaruit een iets grotere cirkel gesneden, en daarbovenop designpapier van MD en ook hieruit een cirkel gehaald. Dit op elkaar geplakt, de creatable 141 eromheen gelegd en in de rechtste hoek een jongens snoesje die kijkt naar het vogeltje op zijn hand. Aan de andere kant de boom, de vogel, het hekje en het vogelhuisje geplakt. Alles gaat een beetje over de cirkels heen zodat je een leuk doorkijkje krijgt. Nog een leuke strik en wat plakparels en de voorkant was klaar. De groene cirkel die ik aan de bovenkant eruit gehaald had heb ik weer aan de binnenkant geplakt waar ik ook hetzelfde designpapier geplakt heb als aan de buitenkant. In de cirkel een tekst gestempeld van Eline.

 

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://mariannedesign.blogspot.nl/
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/
http://theprettylittleribbonshop.blogspot.nl/
http://antoinette-kleurenfestijn.blogspot.nl/
http://thesnoesjes.blogspot.nl/