vrijdag 30 september 2011

Het is jouw dag

Hallo iedereen welkom weer op mijn blog. Heb geprobeert weer iets moois te maken en dat is denk ik wel weer aardig gelukt. Met dit papier wat ik eens gewonnen heb ben ik zo super blij want ik kan er telkens weer iets moois mee maken. Het is van Paper mania. Dit keer een verjaardagskaart gemaakt aan de hand van de sketch van:hobbystempels. Een erg mooie sketch vind ik zelf. Tilda ingekleurd met de aquamarkers en haar toen op een nestabilitie geplakt die ik eerst nog door de cuttlebug heb gehaald met een bloemmotief.
Het geheel versierd met verschillende bloemen, parelstekers, lint, plakparels, emblissemet en als laatste de tekst erop gedaan. (deze is van het hobbypaleis en heb ik laatst gewonnen).
Nog even een close-up van Tilda.


Ben zelf erg tevreden over deze kaart en zie vol spanning uit naar al jullie lieve en leuke reacties.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge van:
hobbystempels - sketch
magnolia mania - fotoinspiratie
scrapcards challengeblog - alles mag
the dutch magnolia chickies - bingo ik koos voor lint-parels-bloemen
magnoliacards - lievelingskleuren

zaterdag 24 september 2011

2e kerstkaart

Nog een kerstkaartje en ook weer met Emma with bird van Karen Doodles, maar toch weer heel anders. Dit keer in het rood wit blauw. Ook dit keer het kerstpapier gebruikt van Marianne Design van vorig jaar.
De sketch is van:nederlandse kaartenuitdagingen.
Hier nog even een close-up van Emma
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
nederlandse kaarten uitdagingen: sketch en rood wit blauw
nederlands Karen Doodles blog: kleurenschema: lichtblauw-donkerblauw-rood-wit-roze-craft
nadia's challenge blog: dier en stempel

Ben erg benieuwd naar jullie reactie op deze kaart. Nog een bedankje voor alle mensen die telkens van die lieve en leuke reacties achterlaten. Ik waardeer dat altijd heel erg en kijk er naar uit wat jullie te zeggen hebben.

vrijdag 23 september 2011

Let it snow

Mijn eerste kerstkaart. Aan de winter moeten we eigenlijk nog helemaal niet denken maar ze hebben bij het nederlands Karen Doodles blog zo'n leuke bloghop en je kunt er een super prijs winnen dus dacht ik: hup Joke begin eens aan je kerstkaarten. Laatst zag ik deze leuke digi in hun webshop. Hij heet Emma with bird en ik vind deze erg leuk voor op een kerstkaart.( Zelf weet ik niet helemaal goed of ik weg ben van de kleuren van deze kaart). Het papier is van vorig jaar van de kerstserie van Marianne Design. Ik heb de kaart dit keer redelijk rustig gehouden. Wat lint, swirls en bloemen en de sketch die ik gebruikt heb is van CLP challenge blog.
Hier nog even een close up van het stempeltje. Op het bontrandje van het jasje heb ik nog stickels gedaan.
Kijk trouwens eens in de webshop van Karen Doodles. Er zijn deze week heel veel nieuwe kerststempels bijgekomen en er zitten hele leuke bij. Je vindt ze hier: http://karensdoodles.com/
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste kerstkaart vinden.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/
http://clpchallenge.blogspot.com/

donderdag 15 september 2011

Hoera jarig

Weer een verjaardagskaart. Nu eens in de paars/lila tinten. De dochter van mijn zus is vandaag 11 jaar geworden en voor haar heb ik deze vrolijke, grappige kaart gemaakt. Is hij niet erg leuk deze digi van Karen Doodles. Ik vind hem zelf helemaal super. De sketch die ik gebruikt heb is van:nederlandse kaartenuitdagingen.  Dit is een nieuw challenge blog. Zij begonnen met deze leuke sketch. Ik zelf vind dit een erg mooie sketch en bijzonder goed te gebruiken.Het hoera jarig heb ik gemaakt met de clippunch van Nellie Snellen.
Ik heb  twee wat grotere bloemen gebruikt met daarin een glimmende brad. Wat leuke kraaltjes erbij gezocht en die aan een parelsteker geregen. Als laatste een wit houten hartje in de hoek gedaan.
Nu maar hopen dat Anne hem leuk vindt.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge van:kaartenuitdagingen - sketch
                                                                          challenges for you - fotoinspiratie

woensdag 14 september 2011

Sterkte

Even een  heel ander soort kaart. Mijn dochter vroeg of ik kaart  wilde maken voor de vader van haar vriendin (voor het hele gezin eigenlijk). Hij heeft deze week gehoord dat hij ernstig ziek is. Hiervoor maar een vintage kaart gemaakt. Deze ook betrekkelijk rustig gehouden maar wel een paar leuke details erop gedaan.
Het plaatje is van Pion.

Ik wilde met deze kaart meedoen aan de challenge van; menscardsworld - alles mag

41 jaar

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn zus die afgelopen maandag jarig was. Ik heb weer het Maja Design papier gebruikt. Ja alweer een blauw/groene kaart. Prachtige kleuren vind ik. Het stempeltje is dit keer van Nellie Snellen.

 Ik heb weer een mooie vierkante border gemaakt met mijn Martha Stewart pons.

 In de hoek een kanten bloem gedaan met daarop een bloem met wat glitters van petaloo. In de bloem nog een emblissement. Verder een parelsteker en wat parelsprietjes gedaan. Bovenaan een hart met haar leeftijd erin en een hoekjesemblissement.
Aartje vond hem erg leuk geworden. Ben benieuwd of jullie dit ook vinden.

Ik wil hiermee meedoen aan de challenge van:girlscardsworld - alles mag

zaterdag 10 september 2011

40 jaar

Goedemorgen allemaal. Opnieuw weer een verjaardagskaart gemaakt. (er liggen er nog een paar klaar). Dit keer voor mijn aanstaande schoonzus die morgen 40 jaar wordt.
Ik heb voor haar een kaart gemaakt met een magnoliastempel en het papier van Maja Design gebruikt. Tilda heb ik op een uitgestanste ovaal geplakt en daar schuin onder een label geschoven met 40 jaar. Ik heb een toefje bloemen gemaakt en daaromheen wat kant gedaan zodat het een soort boeketje lijkt. Het multiframe van Nellie Snellen gebruikt voor een mooie rand. Nog wat vlindertje en pareltjes erbij om het af te maken.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Weer heel anders als mijn vorige vintage kaart.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
simply magnolia - alles mag

scrap en more - magnolia
duymelot - magnolia

vrijdag 9 september 2011

Hartelijk gefeliciteerd

Allereerst even een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers. Fijn. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn kaarten net zoals anderen dat mij vaak doen.

Ik heb een hartelijk gefeliciteerd kaart gemaakt voor iemand die ik graag volg. Zij en haar zus maken erg mooie kaarten en inspireren mij heel vaak. Jaimy is vandaag jarig en zij gaf een candy weg. Als het goed is heeft zij de kaart al gekregen dus kan ik hem nu wel aan jullie laten zien.
Ik heb voor haar een vintagekaart gemaakt omdat ik weet dat zij dit ook erg mooi vindt en ze zelf ook veel maakt. Het plaatje en het papier zijn van PION. Ik heb mijn nieuwe MS pons gebruikt om een mooie rand te maken. Verschillende swirls, pareltakjes, een strik en tenslotte een mooie grote bloem in de hoek.
Jaimy ik hoop dat je hem mooi vindt. Ook vanaf deze kant van harte gefeliciteerd en een hele fijn dag toegewenst.