vrijdag 31 augustus 2012

Kado envelop voor een bruiloft

Goedenmorgen allemaal,
Ik heb vanochtend nog even mijn kado-envelop afgemaakt voor mijn collega. Vandaag is haar trouwdag en voor   haar en haar man heb ik dit envelopje gemaakt om geld in te geven.

Ik ben begonnen met rood papier en hierop wit linnen wat ik eerst door een embossingfolder heb gehaald.
Eén kant heb ik vrijgelaten om daar straks het label op te kunnen doen. Hierop heb ik de harten geplakt, dit zijn multiframes van Nellie Snellen. Een mooie bloem gemaakt (Helloborus van magnolia) voor het andere hoekje. Langs de rand nog een stuks scrapperslint gedaan en daarna het label gemaakt. Hierop zitten twee tekststempels die je kunt vinden op het blog van Marianne. Zij maakt heel veel leuke bruikbare tekststempels en je mag ze zo meenemen. (nogmaals bedankt Marianne) Verder nog een paar stipjes gemaakt met de perlenpen.

Ben weer erg benieuwd naar jullie reacties.


zondag 26 augustus 2012

Elianne

Hallo allemaal, ook ik ben weer terug van vakantie. Heerlijk 2 weken in Frankrijk geweest. Het was daar weer prachtig en we hebben genoten. Ik ben de laatste weken weinig met bloggen bezig geweest maar ga dit weer proberen op te pakken. Zeker op deze regenachtige dagen heb je echt weer zin om te gaan zitten freubelen.

Bij het oppasadres van mijn dochter is laatst een dochter geboren. Elianne. Zij heeft voor hen een kadokaart van de Hema gekocht en vroeg of ik er iets leuks omheen wilde maken. Nou dat doe ik natuurlijk graag. Iets maken met een bepaald doel is altijd leuk toch? Ik heb gekozen voor een kaart met binnenin een vakje waar je een kaart en een label in kan steken.
Het stempeltje wat ik gebruikt heb is natuurlijk de meisjesbaby van Eline en het papier is van Pebbles New Arrival. Het grote label van kraftpapier heb ik van iemand gekocht van Marktplaats. Best een groot label maar ik vond hem toch heel leuk passen op deze kaart. Hierop heb ik met plakletters de naam van het meiske geplakt met daarbij zilveren bloemen met daarin een brad. In de hoek nog een mooie roze strik met daaraan een hobbelpaardje. Als laatste nog een zelfgemaakte bloem erop en een tekststempel en die uitgestanst met een nestabilitie.


Aan de binnenkant heb ik dus ruimte gemaakt voor het kadokaartje. Hiervoor heb ik gebruikt gemaakt van de MS pons en een stempel van Eline.

Nou dat is zo alweer best een lange blogpost geworden. Ik hoop natuurlijk dat jullie deze kaart ook leuk vinden. Hoe vinden jullie trouwens de foto's? Ik heb net voor de vakantie een nieuw fototoestel gekocht en heb bewust gezocht naar een toestel waar ik ook goede foto's van kaarten mee kan maken. Ik vind zelf dat de foto's inderdaad mooi scherp zijn ook als je ze van dichtbij fotografeert. Vinden jullie dit ook?
Ben weer heel benieuwd naar jullie reactie.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
hobbyhomehobbyartikelen - feest
hobbyvision - roze, wit en kraft
scrapcardschallengeblog - gebruik 2 stansen