dinsdag 26 februari 2013

Onze dochter Alinda is 16 jaar

Hallo allemaal, vandaag kom ik met een hele speciale kaart. Onze dochter is vandaag jarig
en ik wilde iets speciaals voor haar maken. Alinda is gek op bakken en ook het maken van een toetje/desert vindt ze helemaal geweldig. Wij hebben dus nog wel eens iets lekkers op tafel. 
Alle kadootjes die we haar hebben gegeven hebben dan ook iets te maken met het thema bakken 
dus ook mijn kaart.

 

Het is een kaart geworden met een buitenkant en een binnenkant en het patroon zag ik een keer bij Diny. Wel een gigantische klus was het. Ik heb veel kraft en lavendelblauw cardstock gebruikt.
Het papier is van Wellington en de stempels van magnolia en wel Tilda with big icecreme en Tilda with love cake. Echt erg leuke stempels om bij dit thema te gebruiken. Op de voorkant een leuke afbeelding op kraft van een ice crème die ik ergens op een blog zag staan. Een hoekje en de kop en schotel gebruikt van joycrafts. Een grote bloem gemaakt van een koffiefilterzakje met een creatable van MD met daarin een blauwe bloem. De takjes hieronder zijn ook van MD. Ik heb nog een geldenvelopje achter de afbeelding gedaan als een soort tag met daaraan kant met een bloemetje en natuurlijk een cupcake bedeltje. Op het envelopje een tekst met: have à sweet birthday en de leeftijd.  In het envelopje geld en een digi van cuddly buddly die ik voor haar besteld heb met natuurlijk ook een cupcake (with à cherry on top heet deze digi).Ook de binnenkant helemaal gedaan. Hier weer de scrapletters van Mieke gebruikt, een cupcakestempel, een een mal van joy met daarin bloemetjes en meeldraden.

Ik ben zelf helemaal tevreden met deze kaart. Echt super geworden. Maar dat mag ook wel hé als je het speciaal voor je dochter maakt. Alinda was er ook helemaal weg van.
Misschien is het leuk als jullie haar ook allemaal feliciteren. Zij maakt ook graag scrapkaarten en lo's dus ze heeft een eigen blog en wel:http://creativescrapgirl.blogspot.nl/

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij:
http://youmeandmagnolia.blogspot.nl/
http://abc-challenge.blogspot.nl/
http://addicted-to-stamps-challenge.blogspot.nl/
http://midweekmagnolias.blogspot.nl/
http://simplymagnolia.blogspot.nl/
http://craftsandmechallenges.blogspot.nl/
http://totallygorjuss.blogspot.nl/
http://ribbongirls.blogspot.nl/
http://creative-cutting-challenges.blogspot.nl/

Allemaal een heel fijne dag en dit keer ben ik natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Het hoeft echt niet allemaal positief te zijn hoor. Opbouwende kritiek is ook altijd welkom.
 

donderdag 21 februari 2013

Dat verdient een bloemetje

Hallo allemaal, wat leuk om al jullie reacties te lezen op mijn valentijnskadootje voor de meiden. Echte leuke en lieve reacties kreeg ik hierop.

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien dat ik gemaakt heb nav een oproepje van Martine.  Zij geeft een leuke candy weg omdat ze 800 volgers heeft. Nou dat is toch zeker een bloemetje waard. Dit is ook het thema, en ik heb er een frisse voorjaarskaart van gemaakt met natuurlijk veel bloemen. Het is een easelkaart geworden.


Zoals jullie kunnen zien heb ik op verschillende manieren bloemen op mijn kaart verwerkt. Het stempeltje met het bloemen plukkende meisje is van Saray Kay, het papier is van Papermania, de bloemenrand is een creatable van MD nr Lr 212, vlinder Lr 158, vogel Lr 206 en de takjes Lr 227.
Het afdrukje heb ik op een doily geplakt en ook een stukje wondgaas gebruikt.Naast het afdrukje een mooie dubbele strik met daaraan een zilveren hoedje (net als het meisje van de stempel) en twee stukje parelkoord erdoorheen.
Ik heb het geheel ingekleurd met de spectrum noir markers van mijn zusje. Dit kleurt wel heel erg mooi hoor. Gisteren heeft  ze haar zoon gebracht om bij ons te logeren en de spectrums meegebracht zodat Alinda en ik nog wat afdrukjes kunnen inkleuren met deze mooie stiften. Dat wordt weer genieten!!!!!!
Hier nog even een close-up van het afdrukje.


De kaart is opgestuurd naar Martine dus kan ik hem hier wel laten zien.

Ik wil met deze kaart ook meedoen aan de challenge bij:
http://krea2day.blogspot.nl/

http://kaartjes-inspiratie-challenblog.blogspot.nl

http://scrapkaartchallenge.blogspot.nl/
http://mariannedesigndivas.blogspot.nl/
http://craftsandmechallenges.blogspot.nl/

donderdag 14 februari 2013

Liefde verspreiden......

Hallo allemaal, is iedereen verrast op deze valentijnsdag? Vanochtend had ik een kleinigheidje klaarliggen voor mijn dochters en dat hadden ze super verdiend. Drie weken terug kreeg ik op donderdaggavond een kaart van mijn meiden met "You are the best". Op de andere kant stond een lief berichtje en wel dat zij een week lang voor mij in de plaats zouden koken. Ik mocht niet weten wat we zouden gaan eten want zij zouden ook de boodschappen doen. Dus een week lang hoefde ik mij  geen zorgen te maken over het eten en was het elke dag weer een verrassing wat we gingen eten. Nou is dat niet super lief. Echt zulke toffe meiden heb ik. Ik heb er van genoten en dit gebaar enorm gewaardeerd. Nu bedacht ik me afgelopen zaterdag pas dat ik wel eens iets terug kon gaan doen en wel op valentijnsdag. Nou dat is lastig als je dan iets wilt maken voor die twee. Ze gaan 's avonds natuurlijk niet meer zo vroeg naar bed zodat je maar weinig tijd heb om iets leuks te maken. Maar het is gelukt en ze vonden het super leuk.
Dit is het resultaat geworden.
Ik heb twee zakjes gepimpt waar je ja kaarten in kan doen. Aan de bovenkant eerst een strook rood cardstock gedaan, daarna van doily van kraft, een wit ronde, en een multiframe van Nellie Snellen.
Ik heb Tilda with dot bow ingekleurd met de aquamarkers (en weer ben ik hier niet helemaal tevreden over).  Links in de hoek ook van magnolia de helleborus met daarin een bloem, parelstekers en rode roosjes. Rechts in het hoekje twee houten hartjes van de Xenos.

In het midden van het zakje de postcard van Magnolia met daarop een oude postzegel, het hart van Nellie Snellen en daarin met scrabbleletters LOVE geplakt (deze vindt je hier bij Mieke). Ik  heb de letters verhoogd opgeplakt zodat ze goed in het oog vallen.

Natuurlijk iets lekkers in de zakjes gedaan en een lunchbon zodat ze volgende week in de vakantie een keer samen kunnen gaan lunchen. Gerlise en Alinda vonden het super leuk. Ben benieuwd of jullie dit ook vinden.

Ik wil graag meedoen bij:
webshop-anmacreatief - alles behalve een kaart
magnolia mania - hearts
YMAM
ribbon girl
dutch magnolia lovers
hobbyvision
Its a magnolia
allsorts
time for magnolia
maandag 11 februari 2013

Sterkte

Hallo allemaal, dank weer voor alle lieve reacties op mijn kaart met het verliefde jongetje. Leuk hoor om te lezen.
Dit keer geen valentijnskaart maar een kaart voor een gezin bij ons uit de kerk waarvan de man plotseling erg ziek is. Hij is opgenomen met ernstige hartklachten en vandaar deze kaart om hen als gezin sterkte toe te wensen.


Ik heb gekozen voor een fris voorjaarsplaatje. Dit is een plaatje van Gerda's Hobbyshop. Het papier is van DCSW. De twee creatables zijn van MD en ik heb ik gestanst uit glanzend papicolor papier. Verder het geheel alleen versierd met een strik en een stukje kant, en een paar plakparels.
Een heel rustig geheel is het geworden. Natuurlijk kijk ik weer uit naar jullie reacties.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge bij:
scrap kaartchallenge - lente

donderdag 7 februari 2013

Verliefd jongetje...

Hallo allemaal, iedereen heel hartelijk dank voor het reageren op mijn Valentijnskaart. Leuk om al die reacties te lezen. Vandaag nog een soort van Valentijnskaart. Dit keer met een vintageplaatje van Pion. Een heel verliefd jongetje met een grote bos bloemen voor zijn geliefde. Handje voor zijn mond alsof hij wil zeggen: "niet verklappen hoor". Ik heb hem gemaakt in de kleuren bruin en roze.


Het papier wat ik gebruikt heb is ook van Pion. Mooi papier wat past bij deze plaatjes omdat het beetje roze in het plaatje overeen komt met roze van het papier.

Ik heb verder gebruikt:
De verschillende creatables van MD; het hekje, de bomen, de lantaarn, het vogelhuisje en de vogeltjes.
Het hoekje op het plaatje is van joycrafts. En omdat het iedere dag nog staat te sneeuwen heb ik ook mijn liquid appliqué nog maar eens te voorschijn gehaald.
Achter het plaatje nog roze cardstock gedaan wat ik eerst door een embossingfolder heb gehaald. (met bloemen natuurlijk).


Echt een schatje vinden jullie niet.

Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
miekelotte - valentijn
het-hobbyjournaal - valentijn in roze en bruin
de creatieve zebra - valentijn

Groetjes Joke