woensdag 30 maart 2011

HOERA JARIG

Maandagavond nog even een leuke verjaardagskaart zitten maken. Heel eenvoudig en toch een gezellige meisjes verjaardagskaart. Ik heb het snoesje dit keer weer eens ingekleurd met de Derwents. Het papier komt het het blokje Summerfun van Marianne Design. De letters hoera en jarig zijn van het clippunch alfabet.
De verschillende stickers die ik er op geplakt heb zijn van Heidi Grace designs. Deze stickers won ik vorige week bij de challenge van Menscardsworld en ik vond ze erg leuk op deze meisjeskaart. Natuurlijk nog wat glitters erop (want dat willen meiden graag) en een leuke strik en ik vond het een leuke kaart geworden.
Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
een kinderkaart maken bij Marianne Design
sketch bij Alles kleuren met Derwents

zondag 27 maart 2011

TAG

Wat een heerlijk weer was het weer vanmiddag. Heb natuurlijk de hele middag lekker met een boek in de tuin gezeten. Vanavond wilde ik toch deze tag even afmaken. Ik had nog wat restje over van het mooie Maja Design papier en dat wilde ik toch even gebruiken. Bij twee challenge moest je deze keer een tag, of iets anders maken (geen kaart) en daarom heb ik toch dit nog even zitten maken. Ik vind dit toch niet zo leuk als een kaart hoor. Maar als je een klein cadeautje met wat geld erbij wilt geven is dit misschien nog wel eens leuk. Ik wil met deze tag meedoen aan de challenge van:
http://nederlands-magnolia-challengesblog.blogspot.com/
http://itsamagnoliachallenge.blogspot.com/

zaterdag 26 maart 2011

KNUTSELKAART

Een echte knutselkaart, ja dat was dit wel. Ik wilde deze uitdaging van http://deknutselkaart.blogspot.com/ toch aangaan. Het is toch zeker leuk om een kaart eens op een andere manier te maken.  Het patroon voor deze kaart moest je bij hen opvragen. Ben er flink mee aan het stoeien geweest. Heb deze keer nog weer eens het mooie Maja Design papier gebruikt van de serie Fika. Het stempelafdrukje is van Nellie Snellen als ook het uitgestanste hart en de vlinders.

Ik heb deze kaart weer ingekleurd met de aquamarkers. Krijg toch de kleur paars steeds niet goed. Moet denk ik nog eens een andere kleur paars aanschaffen want deze kleur grape die ik gebruikt heb is gewoon te roze. Toch jammer vind ikzelf. Verder vind ikzelf dat het een leuke, bijzondere kaart is geworden. Ik doe met deze kaart dus mee aan de challenge van: de knutselkaart met als eis dit patroontje

dinsdag 22 maart 2011

FOR THE SWEETEST


Ondanks het prachtige weer van de afgelopen dagen is het toch gelukt om weer een erg mooie kaart te maken. Het prachtige magnolia stempelafdrukje heb ik vorige week donderdag ingekleurd bij een workshop "inkleuren met aquamarkers" van Gerda's hobbyshop. Petra van der Zee was daar om ons deze techniek te leren. Ik was er zelf al wel wat mee aan de gang gegaan maar heb hier nieuwe tips opgedaan. Het resultaat is er dan ook naar vind ik zelf.


Vrijdagavond heb ik de haaknaalden weer gepakt om weer eens een mooie rand langs een ronde nestabilitie te maken. Dit is toch altijd weer een behoorlijke klus. Je bent toch al snel weer 1,5 tot 2 uur bezig. Het papier geeft niet mee en vooral de eerste rand is lastig om te haken. Maar het is toch wel weer erg mooi.
In deze ovale stans heb ik weer een kleinere stans gedaan met het mooie maja design papier van de crea diem serie. Hier nog twee vlindertjes ingemaakt (van de Nellie Snellen punch ). In de gehaakte rand heb ik nog een drietal bloemen gestoken die ik ook nog bewerkt heb met stickels. Ook het jurkje en de strik in het haar heb ik hier mee bewerkt. Geeft toch wel een extra mooi effect.

Op de onderrand van deze kaart heb ik ook weer een ronde stans gebruikt. Hieromheen een mooi lint gemaakt met een strik erin. Verder een gehaakte bloem om toch het haakwerk nog een keer terug te laten komen en toen nog gezocht naar een passende tekst. For the sweetest vond ik bij dit kaartje wel heel toepasselijk. Ik ben zelf super tevreden met deze kaart.  Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
Nadia's challenge blog - bloemen
Duymelot challenge - easelkaart lente
Zo-Wie-Zo - easelkaart
Scrapcardschallenge blog - BLAUW
http://justmagnolia.blogspot.com/

Natuurlijk hoor ik weer graag van jullie hoe jullie deze kaart vinden. Ik zie uit naar jullie reacties

zondag 20 maart 2011

TAG VAN ALINDA


Hier nog even een creatie van Alinda. Ik mag weer even van mama's blog gebruik maken om een creatie van mij te laten zien. ( sorry de foto's zijn niet heel geweldig ).  Was hier vrijdagmiddag toen het zo stond te regenen mee begonnen en heb het vanavond nog even afgemaakt. Een vriendin van mij is deze week jarig en ik wilde op een leuke manier geld aan haar geven. Vandaar deze tag. Toevallig zag ik dat er ook twee challenge zijn waar ze zoiets vragen dus doe ik daar dan maar aan mee. Het zijn:
maak een tag bij het nederlands magnolia challenge blog
maak een tasje, doosje o.i.d met een magnoliastempel

zaterdag 19 maart 2011

THEEPOTJE VAN GERLISE


Dit prachtige theepotje wilde ik jullie toch even laten zien. Hij is gemaakt door onze dochter Gerlise van 15. Gemaakt voor haar tante die vandaag 36 jaar is geworden. We zagen dit patroontje in het hobbyjournaal en ze was hier gelijk weg van. Het papier is van Maja Design. Het hartje heeft ze gestanst uit de Nellie snellen mal. De 36 is van het quickutz alfabet dat ik van de week gewonnen had bij Janneke van Veen. Echt leuk zo vinden jullie ook niet. Gerlise is erg benieuwd wat jullie van haar theepotje vinden en ze ziet uit naar jullie reacties.  Zij vindt het ook wel leuk om eens met een challenge mee te doen en we vonden iets waar  een kaart of iets anders gemaakt moest worden in de kleur blauw en dat was bij:
http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/

woensdag 16 maart 2011

SMALL PINK EN GREEN DOTS
Nog even een nieuwe kaart erop. (zoon lief moest tussendoor even op de computer) Ben echt lekker bezig geweest dit weekend met mijn nieuwe spulletjes. Gaat ook altijd wel gemakkelijk twee soorten kaarten maken met hetzelfde papier. Je stanst dan zo tegelijk wat extra dingetjes. Ik ben trouwens echt weg van dit papier moet ik zeggen. Ben ook gek op roze trouwens. Weer het papier van Karen-Marie Klip maar nu met een magnoliastempel gedaan. Ook weer met de aquamarkers gewerkt. Heb voor deze kaart de sketch gebruikt van: http://justmagnolia.blogspot.com/. Ik vond dit een mooie sketch om mee te werken. Erg leuk zo die twee rondjes achter elkaar. Voor deze kaart gebruik gemaakt van de nellie snellen hart stans en de martha stewart randpons. Stickels verwerkt in het jurkje en in de strikjes in het haar. Met mijn parel pen heb ik allemaal kleine pareltjes gemaakt in de onderste ronde stans. Dit staat toch wel leuk vond ik. Je doet dit ook sneller met een parelpen dan dat je er allemaal plakpareltjes erop doet. Nog wat mooie bloemen erop en ik was helemaal tevreden. De servetjes doen het trouwens ook wel erg mooi vind ik. Net iets aparter dan 2 ronde nestabilitie stansen. Ik ben erg blij met deze kaart.
Vol verwachting wacht ik weer op jullie leuke reacties. Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
http://justmagnolia.blogspot.com/
http://nederlands-magnolia-challengesblog.blogspot.com/

PRECIOUS BABY
Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie leuke reacties op mijn kaarten. Ik geniet hier altijd weer van. Bedankt allemaal.

Lief en schattig babykaartje vind ikzelf. Gemaakt met mijn nieuwe stempel die ik vorige week gekocht heb op de knotsgekke kaartendagen in Zwolle. Ik was op zoek naar iets om geboortekaartjes te maken en wat zowel voor een jonge als een meisje kan. En ja hoor dit was het. Precies wat ik zocht. Het is een stempel van Fizzy Moon. Het papier is van Karen-Marie Klip (small pink en green dots). Ik heb de stempel ingekleurd met de aquamarkers en vind het dit keer heel erg goed gelukt. Op de ster heb ik wat stickels gedaan. Ook deze heb ik vorige week gekocht. Met mijn nieuwe parelpen nog een paar pareltjes in de hoeken gemaakt en nog een leuke tekststempel erop (van de action). Ik ben er zeer tevreden over. Kijk weer uit naar wat jullie ervan vinden. Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van;
kaart met aquamarkers in rose en groen

CANDY GEWONNEN BIJ JANNEKE

Hiep hoera ik heb de candy gewonnen bij Janneke. Deze mooie letters. Ik ben hier erg blij mee. Heb dit nog niet eerder gezien dus ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet maar ik ga ze zeker gebruiken.Janneke ook vanaf deze kant heel hartelijk dank voor de prijs.
Ik ben helemaal happy. Zit namelijk helemaal in de prijzen. Vorige week won ik namelijk bij Crea-Miep de vrijkaarten voor de knotsgekke kaarten dagen in Zwolle. Heb daar samen met mijn zus een heerlijke dag gehad en hebben weer nieuwe ideeen opgedaan en natuurlijk leuke spulletjes gekocht.

zondag 13 maart 2011

Alinda's theedoosje


Hallo,

Hier ben ik weer met een creatie. Ik ben Alinda (14) en mag weer gebruik maken van mijn moeder's blog. Dit keer geen kaart maaar een theedoosje. Op de bovenkant heb ik een stempeltje van Marianne Design gedaan. Deze heb ik ingekleurd met Derwent potloden. Op de zijkanten hiervan heb ik allemaal bloemen gestempeld en ingekleurd met een glitter pen. Op een van de zijkanten heb ik een hart van Nellie Snelle met de tekst Theedoosje erop.Op een andere zijkant heb ik een stempeltje met 'for you' erop.
De andere 2 zijkanten heb ik niks opgedaan, omdat ik het zo leuk genoeg vond.

Ik wil mee doen aan de challenge van:

Groetjes Alinda

Ps: Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

woensdag 9 maart 2011

LENTE EASEL KAART

Hoi allemaal,
Ik ben Alinda en mag weer op mijn moeders blog mijn creatie laten zien. Dit keer is het een easel kaart geworden in frisse, mooie lente kleuren. Ik vond het super leuk om met dit papier te werken, dus ga vast nog wel een keer een kaartje maken met dit papier.
Ik heb een stempel van Nellie Snelle gebruikt en ingekleurd met Aquamarkers. Zelf ben ik er erg tevreden over. De bloemen heb ik zelf gemaakt, ik zag ze staan op het blog van Aartje zij had ze van durvina. ( kijk ook eens op hun bloggen: Tante Aartje & Durvina )
Het hart is ook van Nellie Snelle.
Ik had hem vanavond snel afgemaakt zodat ik nog mee kon doen aan een challenge. Daarom is de foto wat slechter, dus ik zal hem morgen of overmorgen over nieuw maken.
Ik wil mee doen aan de challenge van:
- duymelot challenge Easel kaart lente.
- dutchcardlovers hiervoor mijn leeftijd: net twee weken 14 jaar. :)
- Girlscardsworld: flowers
- aquapromarkers uitdaging
- ]bunnyzoescrafts : spring flowers everywhere
- Zo wie Zo: Easelkaart

Groetjes Alinda

Ps: Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten.

dinsdag 8 maart 2011

I LOVE MAGNOLIA

 Dit weekend weer eens lekker aan het kaarten maken geweest. Dit keer weer eens zo'n mooie magnoliastempel. Heb het dit keer weer met de aquamarkers geprobeerd. Kon moeilijk de goede kleur paars krijgen. Ben hier nogal een tijdje mee aan het modderen geweest. Ben nog niet helemaal tevreden maar heb hem toch maar op mijn blog gezet. Er zit wel een roze/paarse streep in het papier maar te weinig om dit goed te combineren met de stempel. Verder wilde ik eens iets heel anders. Daarom de haaknaalden eens uit de kast gehaald en om het mooie hart van nellie snellen een gehaakte rand gemaakt. Vind ik zelf erg mooi geworden. Toen ook nog maar een heel stel bloemen gehaakt om er één geheel van te maken.  Hierin weer papieren bloemen en zo kreeg ik wel een mooi geheel. Ik heb ook de randpons van martha stewart gebruikt. Deze doet het ook altijd erg mooi op een kaart. Toen nog een mooie strik van organza lint en wat pareltjes erop en ik was tevreden. Dit keer geen tekst zodat hij voor verschillende gelegenheden gebruikt kan worden. Ik wil met deze kaart meedoen aan de challenge van:
It's a magnolia challenge - hun 1e challenge
Just Magnolia - Glitter
Duymelot - easelkaart lente

vrijdag 4 maart 2011

JONGENSKAART VAN ALINDA

Hier weer een lief kaartje van Alinda waar ze dit weekend aan heeft zitten werken. Mam wil jij hem weer op je blog zetten vroeg ze want ik ben deze week weer druk voor school. Nou dat doen we dan natuurlijk.
Dit mooie papier kreeg ze afgelopen zaterdag op haar verjaardag van tante Aartje. Het is een blokje van de Action. Ook dit Penny Black stempeltje kreeg ze van haar. Ze heeft dit kaartje gemaakt naar aanleiding van de sketch van Menscardworld. Dit vonden wij beiden een erg leuke sketch. Je krijgt er een erg leuke kaart van.  Ze hoopt natuurlijk dat weer veel mensen een reactie voor haar achterlaten.
Met dit kaartje wil ze meedoen aan de challenge van:
-http://menscardsworld.blogspot.com/2011/02/herinnering-challenge-extra-kaart-ter.html
-http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com/2011/02/challenge-2011-3.html

QUILT KAART

Vandaag eens een quilt kaart gemaakt. Ik wilde dit toch eens proberen. Eerst dacht ik het wordt niets maar ik vind hem toch wel heel aardig geworden. Marianne Design had deze opdracht. Orange en geel zijn niet helemaal mijn kleuren maar om ook eens met iets anders te werken heb ik toch dit blokje papier gekocht bij de Kruidvat. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges;
-http://girlscardsworld.blogspot.com/ 
-http://mariannedesign.blogspot.com/

dinsdag 1 maart 2011

THE CHAMPION

You're the champion heb ik als tekst gekozen op deze stoere jongenskaart in blauw. Dat wil iedere jongen toch zijn: een kampioen. Mijn zoon van 9 jaar vond deze kaart heeel erg gaaf. Die wilde hij wel eens aan een vriendje geven op zijn verjaardag. Ik moet zeggen dat ik hem zelf ook wel erg geslaagd vindt. Dit papier werkt ook erg fijn. Je kunt het zo mooi combineren in een sketch. Ik heb deze kaart dan ook gemaakt naar aanleiding van een sketch bij menscardsworld. Het papier is van Wekabo en is in verschillende kleuren te krijgen. De stempel is een digistamp die je gratis kon downloden van internet.  Ik wil met deze kaart meedoen aan de volgende challenge:
-http://menscardsworld.blogspot.com/2011_03_01_archive.html  
-http://allesmetenoverkleurenmetderwents.blogspot.com/