vrijdag 14 oktober 2011

Wintersfeertje

Goedemorgen allemaal, hier nog even het andere beloofde kaartje. Ik heb deze gisterenavond afgemaakt en vanmorgen nog even op de foto gezet. Op deze kaart maar één soort designpapier gebruikt.  Twee weken terug kreeg ik een VVV-bon omdat ik voor school gereden had naar een muziekoptreden. Nou daar heb ik mezelf maar eens lekker mee verwend. Ik heb de creatable van MD LR0141 uitgezocht. Ik vind hem zo mooi en ga hier veel mee aan de slag denk ik. Moet nog eens goed kijken hoe de grootste het beste kan gebruiken. Op deze kaart heb ik hem dus gebruikt. Ook de swirl in de hoek hoort hierbij.


Het plaatje wat ik gebruikt heb is ook van Marianne Design van de christmas collection. Ik vind dit zo'n schatje. Echt. Ik heb er nog geen tekst op gedaan. Hij hoeft niet persé voor kerst vind ik dus misschien stuur ik hem wel voor een ander doel weg. Een paar mooie bloemen erop, lint en een mooie brad (van de Xenos)  en ik vind hetzelf een hele sfeervolle kaart geworden.  Hier nog een close-up van het plaatje
Ben weer heel benieuwd naar jullie reactie hierop. Het is zo leuk om van hetzelfde papier soms twee heel verschillende kaarten te maken. Ook kaarten in een heel andere sfeer.

Ik hoorde van een nieuw blog met MD kaarten. Ik heb mijn kaart daarheen gestuurd voor de wedstrijd van oktober. Het blog heet:http://hobbynu.nl/weblog

12 opmerkingen:

 1. Hoi Joke,

  het lijkt net of ik heb zitten wachten tot je de kaart plaatste.....hihihi, maar dat is niet zo, hoor! Hel leuk om te zien dat je met hetzelfde papier zulke verschillende kaartjes kan maken. Deze vind ik erg mooi geworden. En je hebt gelijk, kan voor allerlei gelegenheden, dus een tekst later plaatsen is heel handig. Lieve afbeelding! En je aankleding is ook mooi gedaan! Leuk, he, dat je altij raad et met een VVV-bon als je deze hobby hebt!
  Groetjes en oh ja, ben jij de Joke van de candy van Erika?? Gefeliciteerd dan!!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. p.s. mijn laptop heeft soms kuren als een oude typmachine, er vallen soms letters weg....je begrijpt het wel, hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart heb je gemaakt,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie kaart heb je gemaakt.

  Groetjes sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Joke, wat een prachtige kaart weer, mooi plaatje ook er op. De kleuren van papier, bloemen en plaatje zijn erg mooi op elkaar afgestemd.
  De nieuwe creatable geeft een mooi effect.
  Groeten Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi weer Joke en ik vind die grote blauwe bloem helemaal geweldig...
  Succes met de challenge!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi nostalgisch winterkaartje, leuk sfeertje! Succes met de challenge.
  groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een prachtige kaart. mooie creatable heb je aangeschaft, die heb ik ook en doe er eigenlijk veel te weinig mee, want het is echt heel mooi. Ook de vintage afbeelding vind ik erg mooi, echt een super geheel heb je gemaakt!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Joke,mooie kaart, en je hebt een mooie mal gekocht en leuk dat je ons al laat zien wat je er al mee gedaan hebt.
  Veel hobbyplezier, en een fijne week.

  Groetjes, Greet

  BeantwoordenVerwijderen